ABOUT ME

Salam , pade yang baru bace blog nie , khas *untuk anda semua , *ecehh

ok nama aku nur farahiza bt hanafiah , 
 boleh panggil ikut suke korang , janji ade la hubung kait dengan nama aku , kang takde kang korang panggil panggil aku buat bodo jew , heheh :D
 berusia 20 tahun , ye tahu 2012 , dan tahun berusia 21 tahuh , 2013 dan 2012 berusia ? sila la kira sendiri , hhahah
tarikh lahir aku : 14/10/1992 , pade yang same boleh la bagi tahu , tahun depan boleh tukar tukar hadiah , mane yang tak same to pun boleh tukar hadiah , tapi tak same la tarikhnye nak bagi kan , 
 aku adela anak sulung , paling manje , manje mengade , paling gediki , hehehhe , dan sangat rapat dengam mak aku and nenek aku , itu dua jew la tempat aku luahkan perasaan , ade jugak adik ,

yes, tahun nie (2012) aku last menjadie tunangan orang , in sha allah 22/12/2012 (sabtu) aku akan bertukar status menjadie isteri orang , mudahan mudahan dan mendapat cahaya mata , :)
aku orang yang sangat pemalu , and tak banyak cakap , pade yang kenal aku dah lame dari blog nie , nampak macam kecoh kan , pung pang sane sini m tapi bile korang berjumpe beerdepan denagn aku, memang la sepatah pun payah nak bercakap , hahaha , mungkin tak tahu nak tanye ape , sebabkan pemalu ,

aku suke bercuti sane sini , bercuti tempat yang ade pantai , ade laut , ade angin , yang akan boleh korang duduk tepi pantai . tidor menghirup uadara yang sangat fresh , tak suke pergi ke tempat yang sesak , bangunan sane sini , kalau shoping too sangat suke jugak , tapi bukan hari hari , kalau rase nak beli baru aku akan beli , kalau tak aku akan simpan ke makan , makan pun aku sangat suke , hoii sape tak suke makan kan , semua suke makan , hahahah , aku suke mencuba makanan yang pelik , sape yang selalu keluar dengan aku tahu laa taste aku , *ade sape sape nak keluar makan *

ok kalau ade pape yang tertinggal , aku akan edit balik dan korang bace la balik ye , hahah :D

*wish untuk tahun 2012 *
selamat tinggal 2012 , yang banyak kenangan pahit manis , semuannye ade dalam tahun nie , dan yang manis aku ade tunang dan akan menjadie isteri orang , ade 2 keluarga . ade suami , dan kawan kawan , 
kenangan pahit ade la putusnye kami sebagai kawan yang rapat pade mase dulu , dan jugak mengajar aku bahawa kawan selalunye takkan lama dan jugak jangan terlalu mempercayainye , sampaikan aku sekarang takot nak mencari kawan lagi , sebabkan pedih bila kite terlalu mengharap ,

*wish untuk 2013*
salam 2013 . semoga tahun 2013 bermakne buat aku , suami , keluarga ku dan keluarga mentuaku , mudahan keluarga kami akan menyambut lagi ahli keluarga yang baru , semoga hidup kami dipenuhi detik detik yang indah walaupun ade kenangan pahit bersama , kenangan pahit itu mengajar kite untuk menjadie lebih kuat dari yang biase kan , dan berharap aku mendapat kerja yang lagi better dari sekarang , kalau tak dapat mungkin takde rezeki , tapi bos naikkan la gaji , amin , heheh :D


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

2 comments:

Mimie Najib said... [Reply]

laaa.. fara sebaya la dgn adk kta no.3..hehe

Nurul Aini said... [Reply]

Waa..kita sebayalah..Tahniah dah berumah tangga..Kahwin muda ye..seronok dengar. Semoga berkekalan sehingga ke akhirnya. ^___^