Friday, 14 September 2012

Tabita skin care

hye , kejap update kejap ta update , busshh diri sendiri , hahahaha , masalah ye sebab saye gune pc kat tempat keje , so pc kat rumah nando , itula pasal aku jarang nak update , lagi pun malu nak cerite da la ta pandai cerite kongsi bagai aku nie , buat pening jew nanti korang bace , soo ta mau ta mau , tapi tetap nak update  jugak , hahah :D seee merapu rapu kan , ok da cukup kang semua pitam , 

sekrang nie korang tahu ta produk tabita skin care ? yang boleh memulihkan jerawat , mehilangkan parut , dan mencerahkan muka , bukan 3 benda nie je tabita nie berkesan ye , cume aku bagi point point yang penting la kat situ , ye aku memang da pakai lame , hafeez pun pakai jugak , kan dye ade masalah jerawat , so jerawat dye da hilang tade naik ke ape , and muke pun da bersih , bile da bersih dye malas pakai pulak so kesan parut  jerawat too still ade , angin je aku taw . haisss .ok bukan nak promosi kan muke , tapi nak share kan tabita nie yang sangat berkesan , dalam mase 3 hingga 4 minggu kulit muke akan berubah , yang mane ade jerawat or kesan jerawat , mengambil mase lame sikit untuk hilangkan bekas parut tooo .

soo kat sini aku tolong mak aku too promosi kan tabita , sesape yang tahu , yang teringin nak tahu lebih lanjut , boleh email aku . fara.libra@yahoo.com . u all tahu i kan  bab nak mencerita nie memang la payah , tapi if personal boleh la aku kongsi kan lebih , sbb korang bertanye aku menjawab . heheheh , so tade masalah untuk itu , ok harge dye pulak  , dye ade 2 set ,. set regular  iaitu set kecik la , dye boleh pakai selame 2 or 3 bulan , untuk set ekslusive pulak iaitu set besar boleh gune 3 or 4 bulan ye , memang lame sabun and toner dye to memang bertahan lame sebab kite hanye gune 3 hingga 6 titik saje , sabun dye pulak hanye picit sekali and gosok kat tampak tangan sampai dye mengeluarkan buih , bau macam sabun papaya sikit pun ade :)  i like . janji muke i bersih lawa , bersinar sinar , :D *lempang diri sendiri

SET REGULAR RM320

SET EKSLUSIVE RM360


yang nie set besar , aku ta sempat nak snap set kecik , yang set besar free beg ye . set kecik ta dapat , dapat beg yang jenis biase je ,. ai tahu semua rajin cari kat encik google kan , haaa so ta mau malas if nak tengok ye . :D

emmm lagi ape nak bagi tahu ? ape nak tengok gambar ai  ? alololo rindu ai ke , ish malu , hahahaha tampar nak fara ? T_____T ok demi u all terpakse laa , ecehhh pang sekali .









see awet mude ok mak aku nie , hahaha , sebelom dye pakai tabita muke dye sangat kusam , yela dye berdiri tengah panas , jemur jemur kain cuci kain semua , kadang kadang dye buat catering conopy , bile dye tahu terus dye try je tabita nie , terus suke u , hari hari msg aku , hari nie muke mama putih , hari nie muke mama berkilat , hari nie muke mama tegang , pitam ok , hahaha  , sekarang nie mak aku cakap tengah godek muke bapak aku pulak , ok nanti da cun akan update pulak muke bapak aku too ye , aww berlawan manje tooo . :D


rindu ai ta semua , amin ai sekarang da berhijab , amin , allah bukakan pintu hati ini , alhamdullilah amin , :)
ok muke aku da lame pakai da so ta nampak la berkilat , tapi gebukan , awwww malu tepuk muke sendiri , heheheh , muke aku bukan jenis yang berjerawat ke ape , tapi suke berpanau , bile da hilang panau too selesa laa , bile dye tiba tiba naik balik too yang jadie tension , terus try tabita and terus muke ok tade naik panau ke ape , jerawat too pun sebijik jew la naik , biasela datang bulan kan , hehehehe


jangan tengok bawah mate , mate selalu kena tumbuk memang macam tooo . T____T ,
gambar aku mesti la lebih , aku tahu korang rindu kan tapi malu nak cakap , *pang!! hahahahha
gambar apis akan aku tempek jugak , sebab semua gambar dye sekarang  macam ta ok ,ta nampak tang muke tapi nampak tang badan motif kan ? aku nak point tang muke bukan badan , al maklum laa orang main gym sekarang , hahahah .
ok la itu sahaja yang ingin ku kongsikan pade anda semua , sesiapa yang ingin bertanye boleh la email aku di fara.libra@yahoo.com . ape sahaja pertanyaan inshallah aku balas ye :)
tatta semua muaaaxxx

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

7 comments:

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

wah ! licin .. halluussss ~~ mak umur brp ?

are_lin@yu said... [Reply]

hrga pdn dgn hasilnya kan ;-)

Nur farahiza said... [Reply]

@-meeSUPERGIRL- mak umur 45 tahun baru :)

Nur farahiza said... [Reply]

@are_lin@yu yep . then boleh pakai lame :)

Raja Nur Atikah said... [Reply]

sis, i nk tny.. y i pakai tabita dh 4 week.. tp jerawat kua byk kt pipi.. muke makin cerah and bersih.. tp timbul ruam2 kecik, so i biakan ,shgga ruam tu jdi jerawat besar2... camne tu yekk??? riso la.. ke tk elok ngn kulit i?

Raja Nur Atikah said... [Reply]

sis.. i nk tny.. i dh 4 mggu pakai tabita.. tp kn muke makin cerah .. yg mslh ny. timbul ruam2 kecik byk sgt, i biakan,, last2 ruam tu mmbesar jdi jrwt bsr... ish teruk tgk mke ni ngn jrwt2.. rmai org tgur.. knp ye? ke x sesuai ngn kulit i?

Nur farahiza said... [Reply]

@Raja Nur Atikah


hye , saya jawab soalan u ye , kalau da 4 minggu macam tooo , better stopkan dulu , stop untuk 2 minggu , then terus kan balik pakai , kalau still same jugak better berhenti , myb tak kena dgn kulit atau bnyak sgt u try produk , itu pandangan i la :)