Thursday, 10 January 2013

Vco-Antioxidants Trenea

 Mesti ramai antara korang da tahu , ape itu VCO - TRENEA nie kan ,  
aku dapat tahu pun dari kak sepet , :)
pade yang tak tahu aku akan terangkan jugak dekat korang , jangan risau , aku tak menyebelahkan sape sape , ecehhh , hahaha :D


produk treena nie baru keluar awal january nie ,
dan aku pun baru jugak makan  , semenjak da kawin nie , banyak kerja yang aku kena buat , 
bukan merungut taw , hehehhe , bila kite di alam lain , da digelar isteri orang nie ,. semua dah jadie lain , tak macam kite single yang boleh suke suke hati makan tido  , banyak kerja yang kena buat kerja di tempat kerja , kerja di rumah , kerja dot dot dot , hahahahh
dalam 1 hari  dalam 3- empat  kerja jugak aku  kena buat kan . 

sebelom nie kalau bangun pagi too memang la susah , biase en suami yang bangun dulu T____T
sebab keletihan membuat aku rase malas dan lemah 
pagi pukul 8 pagi  da bangun , dan aku balik kerja pukul 8 malam
8 malam ingat terus tidur ? neeehiii , kalau en suami nak makan kena la masak , kalau ibu mertua da tolong masakan  , mengucap syukur ok , huhuhu , sebab memang aku tak terdaya daa , 
kalau pagi biasae en suami nak minum susu , tapi kalau susu too habis takkan aku nak hidang air kosong atas meja , mesti dye akan nak tea atau makan sikit , kalau mak mertua da tolong buatkan , ya allah syukur lagi sekali , alhamdulilah , hehehe * dasar menantu hantu  T___T *

sebab too aku memerlukan sesautu untuk bagi aku sentiase bertenaga di siang hari , 
kalau tak aku akan rase penat dan boleh buat nangis , nie en suami sangat faham 
asal penat nak nangis  , ape peel la aku nie kan , heheheh
lepas jew aku dapat tahu produk nie akan keluar awal january ,  terus aku pujuk en suami yang aku nak makan nak try produk nie , mane tahu berkesan untuk diri aku , kalau berkesan takan tanak share dengan korang kan , harus la kite berkongsi bersama . 
mule mule en, suami macam tak bagi jugak , tapi aku nie kan bukan jenis orang yang kuat berputus ase , *ceehhh , 
lalu berhari hari aku memujuk en suami sampai la dye TERPAKSE benarkan , hahaha kejam 

ok entry macam da panjang sangat , tak sanggup aku nak panjang kan lagi , takot korang tak mampu nak bacenye , kite terus kan jew la ye ape yang aku nak sampaikan =)
aku baru makan VCO nie baru 3 hari , serius tak tipu , dalam entry nikah aku , aku ade cakap yang aku akan balik kampung selase malam kan , dan semalam pun aku tak up entry sebabkan aku memang berade di muar  tak keje , semalam malam jugak aku da balik ke k.l , balik kampung atas urusan penting , 
korang boleh bayangkan tak travel macam too , selase malam balik kampung muar pagi too da balik k.l balik , peehhh gila letih pinggang rase nak tercabut taw , tapi lepas jew aku makan VCO nie , 
semangat dan ringan badan aku lain macam , kau bertenaga sampai kew malam , 
dan malam tadie aku tido pukul 2 pagi layan HBO punye pasal , dan pagi tadie aku bangun pukul 8 pagi dengan senang hati , peehhh memang sangat best laa kan , en suami pun cakap senangnye bangun makan VCO nie , dan buang air besar pun senang , huhuhu 


Bahan Bahan dalam VCO - TREENA nie adelah 

MINYAK KELAPA DARA 

sebelom nie nenek aku ade suruh makan/pakai minyak kelapa dara , tapi yang jenis dalam botol air , tekak aku memang tak boleh kalau air air nie , melainkan pil aku boleh la terima lagi , lepas too dye suruh sapu kan muke biar muke nampak berseri , hahah , yes memang betol ok , 
sekali bile treena nie pun keluar dalam bentuk pil yang kenyal too dan bahan bahannye  terdiri dari minyak kelapa dara , memang aku tak teragak agak nak mencuba nye ,
sebab ape dye pil kenyal ? sebab korang boleh cucuk pakai jarum tak pun gunting pil too dan sapu dekat seluruh muke , :) seronok kan , senang nak telan dan senang nak letak kat muke bagi berseri . 
badan kite jugak bertenaga , 


 Kebaikkannye jugak boleh
 - Membantu kelancaran system percenaan ,
-meningkatkan system tahan tubuh
-Mengurang kan kadar kolestrol dan darah tinggi , serta risiko penyakit jantung ,
-Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat .
-Membantu merawat masalah kulit
-Menyokong fungsi tiriod
-Menghalus dan meyeragamkan kan strutur kulit . 


 cube korang tengok pil dye , memang kenyal , kalau korang picit pakai tangan memang tak boleh la dye pecah nak tanak kena pakai jarum tak pun gunting taw , 

Nak cantik dan sentiase bertenaga
cube laa VCO -TREENEA confirm berbaloi , :)
sekotak ade 60 capsules , boleh tahan sebulan , kalau korang nak ngam ngam sebulan , ambik la 1 biji pagi dan 1 biji malam , makan VCO nie selepas makan ye .lelaki dan perempuan boleh makan ,  ibu mengandung jugak pun boleh makan .

Harga
RM 40 ( semenanjung ) postage rm6
RM 43 ( sabah/serawak ) postage rm9
kalau korang berdekatan area cheras pandan indah , aku boleh hantar , COD jew :)

kalau korang nak order boleh email aku tak pun whatsapp jew 
nak tanya ape ape pun boleh :)

fara.libra@yahoo.com / 0126641604






Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

3 comments:

Haryati Faizal said... [Reply]

aik...buat bisnes online pulak...

ok gak kan product ni cam menarik je... pregnant pun bley makan ye?, tak effect kat baby ke?

kinara kinatara said... [Reply]

akak dapat tak header dari kina?

nak iklankan kat blog kina x?

LovelyOrked said... [Reply]

Alhamdulillah,
saya amik vco treenea ni bulan satu haritu, bulan 3 doc confirm saya pregnant .. mcm2 usaha da ikhtiar nak dpt kan baby lepas 10bulan kwen..
doa kan saya dan kandungan sehat :)

just to share my experience..