Monday, 7 May 2012

my bucukk

kasih sayang saye , name dye nur ezzatul fatiha , baru darjah 2 , mulut da mokcik mokcik sangat , hahaha
kecoh betol , kalau balik kampung too duapuluhempatjam laa berkepit bawah ketiak aku too , nanti aku da kawin ta tahu la celah mane dye nak kepit kan , hahah , suke sangat make up , ahaii kecik kecik da pandai nak lawa lawa , dulu aku kecik kecik pun ta pandai make up , sampai la sekarang memang ta pandai makeup . 
dan memang ta make up , hahaha , dye nie memang anak muar , tapi bile aku balik je suruh tumjuk jalan manjang ta tahu taw , mengade sangat , yang dye suke cakap "tegak jew " sampai aku pun terikut haaa tegak jew laa , hahah , nasib ade gps , ye kl pun gune GPS balik kampung pun gune GPS , bagus sangat lakan , hahahha



majang bibir merah yooouu , ai ta boleh buat ape curik curik pakai , ish geram . tapi dye nie yang bagus ye semuanye dye telan ta kisa , makanan kampung kegemaram dye tapi bukan aku , payah kan , kadang kadang aku nak try makan jugak tapi tidak tertelan tang masuk tekak je dye keluar balik , dan tidak la makan ape ntah lagi bau , ishh KL sangat kan !!

mulut muncung je , manje sangat sampai mandi pun nak tunggu aku bangun ish , tapi ta berani kejut aku , dye akan baring je sebelah aku sampai la aku bangun , emm miss uu bucuk ,.



wahh lagi merah taw , padehal sikit je aku letak , mungkin ikut darah dye merah sangat , haihai ,lantok la adik , papa mara aka ta tahu , hahahahehh terselit gamba mama pulak

ok too je merepek tok hari nie . dada :)



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

haiy semua

lame rase ta update kan .   memamng lame , too pun sebab apis tanye kenape lame ta update , memang lame , nie baru lepas balik kampung lepas too banyak keje nak buat , uruskan macam macam wahh , sangat bz la sangat kan , heheheh , so ambik mase sekejap kat sini , godek godek ape yang ade , lame jugak ta berjalan membace blog lain lain , mase eelekk kawan kawan sory lew titew ta sengaje , hehehe

alhamdulilah 29/05/2012 keluarga belah apis datang merisik , dan semuanye berjalan lancar , tidak ade ape yang berlaku amin , tapi terasa mcm ta berape best sikit sebab arwah atok apis mase too sakit dekat hospital segamat , dan rase macam menyusahkan dorang kena patah balik muar ke segamat lepas too nak balik kl balik , so ade rase serba salah . tapi dorang sanggup jugak datang ke muar dengan keadaan bergitu , alhamdulilah terima kasih , dan arwah atok telah pun menghebuskan nafas terakhirnye 2/5/2012 ta silap , ta sempat pun nak kenalkan diri ini ,
alfatihah

mama pun sangat happy nak tengok anak dye nak kawin daa , ahaii sedangkan aku pun macam
 "haa aku nak kawin serius ? OMG " hahaha macam ta percaya lagi 7 bulan je . so enjoy puas puas fara  hahaha , enjoy lagi kedebuk dengan apis kang , aku mane puas enjoy tapi skunk da puas laa da merase semua daa , hahaha , gilo . ye aku gilo
so perancangan sekarang masing masing menabung dan berjimat cermat walaupun ade terliat jugak gedik nak karo'k or tengok wayang , hahah , memang ta leh buat ape , bile terlampau fokus kiteorang jadi pening dan bergado , so aku ta nak macam too sebulan 2 kali aku akan rancang dengan apis plan nak buat ape hilangkan tekanan kerja dan kawin , emm macam da lame ta main bowling  , tapi apis sentiase ta nak . mane taknye lawan dengan juara bowling pulak ,awwww *minah perasan 

dan ramai jugak yang cemburu kan kami , biasela pasangan hot kan , kahkahkaha , too pun satu tekanan jugak too tapi rasenye ta perlu la nak ambik tahu kan ,biar tekanan too duduk blaa bawahh sekali dari list list tekanan lain , biasela dugaan dan ujian datang tanpe kite ketahui , dan sememangnye manusia akan ade perasaan cemburu , :)
aku mengaharapkan semuanye takan ade ape berlaku hingga la tamat zaman bujang kami , dan dapat membuatkan fmly masing masing tersenyum indah satu hari nanti , inshallah doakan yang terbaik . 


*kelasssss aaawww




Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.