Monday, 23 April 2012

Monday blur

Kenape blur , ta tahu la aku , mungkin penat semalam ta abis lagi so dye pinjam tenaga masuk untuk hari ini ? ehh boleh ke macam too , eerrhh pagi pergi keje terase mate macam lebam , bangun lagi la berat giler kepale apis da sampai baru nak bangun mandi , ahh maaf mmg sangat blur pun today , 
pagi tadie sampai keje duduk termenung , ofis nak punch pun ta bukak lagi terasea awal pulak sampai padehal memang hari hari awal , haha . so masuk je keje kemas ape yang patot las las buka laci tanjat gurl gurls ade roti canai kasi potong satu ane ye dan cik tikus tapau menikmati makanan dalam laci aku ye , haa terbaik , dengan kemalasan terbawak nie tapi aku kena buat jugak walaupun sakit mata sakit hati cik tikus nie nak beriadah dalam laci aku , haisss sakit pulak hati kitew niew . 
ta saba nak menanti minggu depan ambik cuti 5 hari nak balik kampung jumpa mama, da rindu tersangat da nie , nape laa mama duduk jauh , nasib la ta jauh sangat kat muar jew pun , then famli apis datang buat ape yang patut (lalalalal) ok da cukup la tooo , hihi 

saye terase sangat happy untuk bulan nie , terima kasih bulan 

ta saba nak tunggu bulan depan pulak 

 


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Saturday, 21 April 2012

Sudah siap

Ape yang da siap ? ye sijil khawin da siap , bukan sijil nikah ye , oppss , hahahaha 
da lame da pun siapnye , cume asyik terlupe je nak kongsi dengan korang  , al maklum laa ai bz manjang jew kan , hahah ta gitu ?

kiteorang kena just 2 hari jew . ade setengah tempat sampai 3 hari 2 malam ? yekew , pernah laa dengar jugak tapi ta tahu laa beto ke ta . janji alhamdulilah sebabnye tade laa kena tido ke ape , kiteorang pun agak bz mase too nak mencari barang barang kan , 

tarikh kiteorang pergi

 25/02/2012-26/02/2012
2 malam (sabtu ahad)
bayaran seorang rm80
sabtu dari pukul 2 pm sampai 7 pm
ahad dari pukul 8 am sampai ke 7 pm
 sekali makan tengahari yep 

wahh ingat too , haha haruslaa and gulp da bualn 4 ye skunk , aku pergi khusus bulan 2 nie sekarang baru nak update , ke aku sorang je minah kepoh sibok nak update , hahah biahh ahh , aik suke  
ok start jew kelas too , aku takot la bosan ke kesejukan ke , tertido ke ramai orang ke , sebab ai kan segan ramai ramai nie , pemalu bila ramai too rase nak duduk bawah kerusi je , wahh over . hahaha
tade la bosan sangat , dapat ustaz yang best , ye semua best sampai rase laa da habis , bile dapat ustaz yang ta best alaa cepat laa mase berlalu . hikhikhik 

ok da puas bace ? meh laa layan gambar titew yang comel , ish malu , hahahah , muntah sekali 

muke kitew macam mak kite bile pakai tudung , heheh anak mak kan 


hye im hafeez , hihihi

 



ye itu sahaja gambar kami , tade gambar orang lain , hahaha , kiteorang mane mane pun berdua , nak tegur yang lain segan , tapi ade setengah pun buat hal lain lain jugak , or mungkin jugak kami mude kat situ , so ta tahu ape yang nak dibincangkan , ade jugak yang pergi ambik tets hiv semua baru buat sijil khawin nie , boleh kew ?boleh la kowt , ta berape pasti laa , saye buat ikut turn ,heheheh

ok ini la sijil kami berdua , macam menang anugerah je , hahah 

terimalalaaa taaadaaaaaaaa


.



  bye bye semua

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Friday, 20 April 2012

BerKemeja kan Smart

Sekarang mood da bertukar , suke tengok apis pakai kemeja pulak , kalau jalan suh dye pakai kemeja , 
hahaha , mati la semua kena dengar ape aku cakap ape aku nak 
semalam apis nak belanje handbag . ish malu laaaa
pegang da 2 kali dok godek godek . las las ta beli pun beli baju je , ehehekl biasala perempuan kan .

mari kite tengok abang segak kita .












 cehh poyo poyo jeeww T_____________T

 

   
alamak tukang ambik gambar ta coverline laaa 



in black aww tampan 


poyooosssnyeee

semua gambar susah nak senyum , nak tangkap gambar pun kena mara dye dulu , sebab semua gambar aku ta suke sebab ta senyum kecuali gambar atas nie . heheh , mengade ta?

dan yeee apis ade la seoarang yang cerewet dalam memilih baju or ape sahaja , wahhhh gila susah , ta kenan ta suke , ta sesuai , ta nie la too laa ehhhh semua taa , kang bile aku da tarik muke dalam dalam baru laaaaa

ok ambik nie nie cantik . jommmmmm !
 





Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Makan pizzaa

Dapat pizza free , pakai hot tiket laa , 8 keping dapat 3 pizza small
jadie laa pade ta dapat. janji merase kan , hehehhee


ade 2 je ? lagi satu nenek saya da kebas ,. hihihi

muke ta berape nak nonoh , duduk rumah kan , jemput semua

 


lagi ta menahan hehehe



















dan yang lagi tak tahan 

































 
seronok nenek makan pizza ye ,

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Thursday, 19 April 2012

Bahagia kah ?

Nie bukan nak cerite pasal aku bahagia or ta , tapi alhamdulilah aku bahagia , amin 
tapi aku selalu je tanye apis ,.

"kenape orang yang dulunye selalu buat kita menangis derite sakit hati , mara sakit  , dan sekarang dye happy gembira , ade semuannye dengan mudah jew "

mungkin ini ujian allah aku da bahagia tapi aku rasekan aku tak bahagia disebabkan orang yang dulunye bahagia dari aku , so aku ta leh terima aku nak dye ta bahagia macam mane dye buat aku dulu ,  memang sangat sangat ta fair bagi aku , tapi ape yang aku katekan smestinye salah , aku ta cakap betol . 
perempuan biaselah bile dye tak puas hati ade je dye nak buat , kadang kadang terniat nak buat tapi ta buat kan . so mampu tengok je kadang kadang keluar gak air mata , ecehh ttbe sedih 
ye kadang kadang benda nie jadie kat aku , aku ta puas hati aku geram je , tapi bile aku pk balik buat ape aku nak tak puas hati buat ape aku nak rase ta bahagia sedangkan aku da cukup bahagia sangat . 

selame nie aku dapat kebahagian ta pernahnye bertahan lame , ade je dugaan , bile aku bahagia sekejap je datang selebihnye masalah , air mata semuanye , so aku rase da puas sangat daa sampaikan  aku terfikir sampai bila laa aku nak macam nie , aku nak jugak bahagia macam orang lain , sweet je tengok , bile tengok diri sendiri emm sedih then give up , then aku akan menyendiri , semua pun tanak ,, hidup pun da bukan macam orang .

sampai la aku kenal apis , apis nie dye seoarang yang dye ta kan tahan tahan punye , kalau rase dye nak cakap dye cakap je , too yang kadang kadang buatkan aku rase sentap tapi dalam pade mase same aku tersedar , hahah , dye punya tahap kesabaran too cukup tinggi walaupun sebelom nie aku kenal dye , dye memang panas baran . bile aku tanye kenape sekarang da ta panas baran , dye akan cakap lepas je dye kenal aku kawan dengan aku dye akan menjadi seoarang yang penyabar , emm ye jadi bukan cakap sahaja memang dye buat , so memang aku jatuh cinta dengan dye , wahhh , matilkaa kembang sendiri laa, hahaha

aku rase aku seorang yang lain dari orang lain , aku ta tahu laa , tapi pade aku macam too , sebab ta kan ade seorang lelaki pun akan tahan dengan perangai aku , yang suke memberontak , kalau aku nak aku nak , kalau aku nak makan too aku nak makan too , katekan aku nak benda too memang aku nak benda too walaupun aku ta mintak ko , tapi ko ta leh halang aku nak beli or whaever , kalau ade pun la yang tahan dengan perangai aku too pun kejap jew laa , hahha , ataupun bergado hari hari benda yang same , sampaila masing masing bosan then blaa dengan sendiri nye , syabas , 


tapi apis faham , dye cepat beralah , dye takan halang aku nak beli ape yang aku nak , cume dye akan bising sikit ahh kalau dye rase benda too membazir , tapi tade laa dye nak mara ke ape , dye tahu aku mampu aku suke ok belilaa , dye pun malas nak cakap dye nak halang pun buat ape , buat gado je kan ,. hahah
setengah lelaki ta suke perempuan jaga penampilan dye , perempuan kan jerewet mesti kemas hensem swett kan , heheh . macam aku laa , aku kalau keluar dengan apis , apis akan tanye aku nak pakai baju ape , seluar ape kasut ape sampai macam too , dye tahu ape yang aku ta suke  hahah . gila kena kawal ,.
bukan kawal ape yang dye nak pakai or ape kan , cume aku nak bile aku keluar dengan dye same je tahap level kiteorang , dye pakai biase biase aku pun akan pakai biase biase je , bile dye pakai baju yang agak smart so aku pun akan same level dengan dye , sebab bile kiteorang bersama ramai yang memerhatikan kiteorang sepanjang jalan , so terase segan , haahhah .

jawapan yang apis bagi aku untuk soalan aku tadi 

"semua orang akan rase bahagia , dye ade itu dye ade ini .mungkin jugak rezeki dye .  tapi kita ta tahu  hati dye, dan mungkin jugak hari ini dye bahagia , tapi hari akan datang ? kita ta tahu kan "


then aku pun terase da panjang sangat ye aku tulis , korang pun bukan bace sangat kan , hahahah
berhenti sampai disini laa kita yeee . 

CINTAILAA ORANG YANG MENCINTAI KITE 
BERIKAN LA KEBAHAGIAN ORANG YANG  SELALU CUBA BAHAGIAKAN KITA !






Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Wednesday, 18 April 2012

ustaz don kembali

Hari too terlepas kan nak tengok ustaz don dekat masjid pandan indah , sob sob sob
 then apis sempat la ambik gambar , pun ta banyak sebab dye nak record so takot menganggu ke ape ta tahu laa . ape ape je janji dapat laa sikit pade tade .
hehehehhe


ta clear sangat , pakai camera biase je , takan la nak bawak camera besar ape pulak orang cakap nanti kan , so gambar adelah sedikit blur , 






ta jugak nampak clear tapi ok la pade ta nampak muke ustaz don kan , 
apis cerite ustaz nie memang seorang yang lawak , betol ke ? hahha macam la dye bace blog aku kan , perasan jew 


nak salam pun ta sempat , ramai orang berhimpit himpit , apis pun ta dapat duduk depan and salam  , soo dapat duduk tepi , oklaa too kite bukan nak tgk ustaz don kan kite nak dengar ceramah kan ,
heheh padehal aku yang memakse dye duduk depan depan , ishhh taa senonoh ko fara

ramai orang sampai ke atas , masjid pun da macam studio . 



ramai orang tertanye tanye kan , mimpi kite nie betol ke ? ta betol ke ? dapat mimpi yang baik alhamdulilah , dapat mimpi yang tak berape baik buat kan kite jadie takut dan risau ,  apis ade cerite kat aku , nie yang dia dengar time uztas don ceramah

mimpi yang betol betol terjadi dalam 5 perkara . kalau salah satu tade mungkin too mainan tido .

pertama : kita mesti dalam keadaan berwuduk 

kedua : tidak dalam keadaan hadas besar 

ketiga : terbangun mengejut dari mimpi

keempat : lepas dari pukul 12 malam dan sebelom subuh

kelima : kita ingat mimpi too dari awal hingga akhir (tiada penambahan )

wallahu'alam

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Tuesday, 17 April 2012

Ape yang nak diborakkan

Tade benda aku nak kongsi yang korang , nak bercerite selalu , haha , kadang kadang hari hari bercerite benda yang same pun buat kita penat kan , ape tah lagi hari hari rutin harian same je , lagi laa bosan gilee , 
so nak cerite dengan korang pun ta best , balik balik cerite aku ta pun cerite apis ta pun cerite kami berdua , hahah , tade benda aku nak kongsi , nak cerite pasal anak , anak belom ade lagi , pun belom kawin nak cerite pasal awein awein , aww da gatal , hahaha , 

nak cerite pasal anak buah aku or apis bukan laa aku selalu jumpe dorang pun , so agak membosankkan kan , aku pun ta nak la korang duduk depan pc ngadap blog aku yang ta berape nak best nie kan ,
hehehe . soo itu je la yang harus ku cakap kan , 

malam nie nak makan pizza , alaa yang beli hot ticket dapat pizza free tooo

pas tooo esok malam nak layan wayang

sambil makan nuget , pocorn .

waaahh mati laaa nak kawin daa tapi enjoy ta boleh nak kawal .

T__________________T

ok nie las kite enjoy pas nie da tade daa .

cakap jew

(aku leetteww)



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Monday, 16 April 2012

Beli belah di tesco

barang barang rumah semua da habis , biase orang cukup bulan beli barang kan , tapi aku tengah bulan beli , lapang sikit , nak beratur bayar pun tade la lame sangat tunggu kan , ta la penat  boleh  cari barang dengan aman ,. hehehe 

lokasi : tesco ampang 



satu dua tiga jom semua lari cari barang , 
hahah , nenek aku da tulis da list list nak beli barang ,ade drama sikit dekat tesco nie , sebelom sampai tesco aku sentap dengan apis , pasal ape aku da lupe ahh , sory ahh , lepas too da berbaik balik , then tengah tolak troli too roda dye terkena kat hujung jari aku yang kecik too ,  tahu ta sakit dye macam mane , aduyai terus putih darah , ceehhh , hahahah

too lagi aku sentap terus ta nak cakap daa , membe baru feel nak manje manje boleh pulak dye langgar kaki aku , ahhhh pergi jauh jauh tanak kawan , aku buat muke apis same buat muke ,.
haaa baaaaaaaiklaaaaa


muke sikit sentap , ambik roti pun letak je , pas too aku himpap himpap , bengang punye pasal , yang apis mara aku lagi , bising nanti kemek la ape la roti too . 
ok fine !!




 ini sahaja barang yang dapat dibeli , bukannye ramai sangat pun orang kat ruma , aku dengan nenek jew , so beli ape yang perlu , too namenye berjimat cermat , 

tengok muke gembira  , sebab 2 kali langgar kaki aku lagi , rase nak nangis je , bencik !! dye nak balas dendam ke ape , hemmm :(..






18 item saje daa rm130 yee . barang sekarang niekan  belom lagi kawin , da kawin nie ta dapat der sebulan RM150 untuk barang rumah, haha , lagi lagi aku kan boros , nampak je makanan ambik ambik ambik buat buat ta nampak , hehehehe ,
tape boros dekat makanan tape sebab kenyang masuk dalam perut , bile perut buncit sikit da menjerit , nampak pompuan lain solid da hentak hentak kaki jeles , hahaha

apahal laa ko nie fara !!


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Saturday, 14 April 2012

saturday rest

Rest kew ??? tak ok kena kerja , ehh bukan kena kerja memang keje , hihihi ,
tapi ade rase kecewa di pagi hari ini , emmmmm . 



 kecewa gilerrr













nak tahu taa kecewa ape ?













OK

















  


sudah cukup kenal ? atau masih samar samar ?








tadaaaa sudah jelas ?   tahukah sape dye ?



yahhh ustaz don daniyal 

apis baru bagi tahu pagi tadie , dye akaan datang masjid pandan indah jam 3 nanti , 
sentap ta dapat tengok dye depan depan , uaawwaaaa, so apis jew pergi aku ta dapat pergi , kena kerja , 
mane adil , sudah tentu tidak adil . 


terkilan , sedih kecewa hati ini . 


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Friday, 13 April 2012

Susu protein

Aku baru belikan susu untuk apis , biar badan dye berisi sikit , letak kepale atas bahu pun sedap macam aaron aziz , opppss , maaf maaf terover , hahaha , sebelom nie aku belikan susu Appeton Weight Gain too , RM100 sebulan jew la boleh minum , tapi tengok apis tade efect pun , stay jugak macam too tapi kuat makan tapi ta naik . mase mule mule aku kenal apis , kalau dye order  nasi goreng ke mee goreng ke ape sahaje yang namanye makanan dye mesti akan makan setengah jew , paling kuat  aku suap baru habis , aku da laa suke mendera dye , ta abish pakse pakse , pas too selalu bising "makan too biar semangat baru gemok " hahaha , dye mesti rase nak sepak jew aku kan , haha tapi skunk dye makan lagi semangat ok dari aku ta rugi aku bising bab makan , hahahah , 

kalau dulu setengah nasi pagi dan setengah nasi malam  = jadinye  1 pinggan
dan kalau sekarang pagi 1 pinggan  malam 1 pinggan = jadinye 2 pinggan
makin bertambah makan tapi still slim , apaa nie taa boleh , aku yang naik dye still maintain , pade hal dye makan banyak dari aku , haa betol dye makan banyak dari aku , aku makan lebih banyak sikit dari dye hahahah
T_____________________T
  
kalau dye merajok ta nak makan , aku da siapkan makan or belikan dye makanan tapi still nak merajok ta nak makan ko dengar aku bebel 5 minit dulu , baru buat ko lapa kan sayang , hehehe
kalau dye stil gak merajok ta nak makan jugak aku akan cakap
" suruh makan pun susah " dan zzuuuusssss terus aku pulak merajok lagi susah la ko nak pujuk aku kan , 
haaa adan uke iaaaa  T______T

aku bukan nak cerite pasal makan sekarang nie , tapi aku da melalut pulak , 
membe aku ade minum susu protein nie tapi dye main gym sekali memang besar laa badan dye , aku ajak apis  main gym apis ta minat , dye main bola minat , gym ta minat bukakah same jew bersukan ?
 then belila susu protein yang aku rase stok 4 bulan boleh minum , gila besar da macam botol cat umah too , hahahha

  Harga : rm250
Berat : 5kg
Warantty : 5 bulan 
Boleh tahan 2 bulan or 3 bulan 
too bagi aku laa , ade setengah orang sebulan dye da habiskan susu nie , too yang gila gila punye , aku tadew la nak mendera apis macam too kesian pulak , hehehehe 

besar macam botol cat kan 

padat giler puas hati 

care buat dye 4 scops macam di atas nie ,
letak air panas bagi dye hancur susu too
then letak ice n blend sampai hancur .
too care aku buat bagi sedap sikit sejuk jew kat tekak ,
hehehehhe

care care nak minum pun adoo ,

so kita lihat hasilnye nanti . apis baru start minum hari niew . agak agak badan macam abang haris ta nanti . hahahahha





Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Anak buah mu anak buah ku jugak

wahh kena kee bergitu , hehehhe . yes kena , hahaha . 
nie sambung kisah semalam laa ye , lepas jew karo'k terus gerak uma mak mentue , ehh silap silap  uma mak apis , hahahah T_______T 

rindu dengan dak aryan , skunk da pandai merangkak , da ade tumbuh gigi sebatang bla atas , rambut pun da ade sikit , da pandai nak borak , suke jerit ,ee geram betol , hehehe , maaf  mama anis hehehehe , 




haaa tgk laa too , dye buat muke too , eee geram nyeee , 



 comotnye kau fara . hahaha 





ade lagi satu pic nak tunjuk 









sangat comey 











comey sesangat 












tade jual punye 















betol ta da jual 






















T_________T
















ok habis daaa 






















  yoooo whatzzapppp brooo !!!


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Thursday, 12 April 2012

Jalan jalan cuci mata

yeah semalam cuti , plan ke ampang point & klcc , nak pergi cari barang hantaran , ta beli pun just usha usha harge , too pun masuk satu kedai da telan air masuk lagi telan lagi air liur , so da bape banyak da air liur kiteorang telan , ahakx , lawak ke der ? T______T
tapi keluar ruma pukul 12 tengahari , janji dengan apis kol 11 , daa mengamok dye tunggu aku bersiap bagai , 
"heyy ai kemas rumah semua taw , dandan lagi harusla 2 jam baru siap " 
heheheh da macam artis wahh bukan main , 


Datin F        T_____T


Dato h .. haaaaaseehhm,, *terbersin pulak , hikhikhik 

Aku terase macam aku da gemok , tang mane ta tahu laa , tapi tang perut too ade sikit ark ta banyak ahhh , hahahah . or lupe , salahkan baju sebelom nie aku beli baju free size ok je ta ketat , ttbe nie ketat , tailor dye mesti salah ukur nie , *ta pasal salahkan orang lain , ehhehe .  yang apis pun muke dye nampak bersih da lepas gune tabita , hencem sikit arhhhhh ,. dulu pun hemcem tapi skunk lagi hencem , da terjatuh cinta berjuta kali daaa , ahhahah T_____________T
then siap isi minyak semua jom pergi makan , kiteorang makan area pandan indah , kedai lori , aku main cakap je sebab ramai yang cakap nama kedai too lori kedai , hehehhe . asalnye berniaga atas lori je makcik  too ,*daa macam kepochi daaa . untuk tapau , makan pun boleh , tapi space kedai too kecik , soo orang ramai  tapau je , takan nak makan berhimpit-himpit  pulak ta selase , sekarang dye ta niaga atas lori daa rasenye , dari kedai yang kecik too da bertukar menjadi double , memang besar makan pun selesa dan sedap , nasi dye bagi pun banyak , orang cakap rezeki murah kalau letak nasi banyak kan .

nie sebahagian kedai makcik too . lauk lauk semua kat situ ye , haa p ambik korang . heheheh

 jemput tengok semua , nak makan pun boleh posing bagai yek . muke aku lebam jew

air kosong jew ? ta ta , kiteorang ade beli air tinggal dalam kereta , so minum air kosong jew dulu yek T__T

selesai alhamdulilah kenyang , so berangkat ke ampang point mencari kilaun emas , hahaha . beli cincin bla rotan je umtuk merisik  lagi 15 hari , awww takot terase macam nak nikah daa , hehehe *gedik
harge emas sekarang 180 so cepat cepat laa sape yang nak mencari emas , da kire murah amat daa too , aku takot nak tunde lagi kang tibe tibe naik lagi daa rugikan . settle semua siap beli then terus ke klcc . 

 haaa nampak taaa .a ww aww aww , ye hanye mampu tangkap gamabar dari jauh , hahaha , segan nak tangkap dekat dekat , pemalu la katekan , 2 kali aku masuk kedai nie tengok tengok , then keluar tangan kosong , ish ish ish , nampak sangat hanye mampu tengok dan tersenyum .
tapi aku da cakap kat apis kali nie kalau kite p klcc lagi then masuk lagi untuk kali ke 3 terus beli yee , hehehehheheheh , tertelan air liur apis , hahaha .

tadaaa ini la idaman kalbu , lebih kurang macam nie laa , limeted punye ,
harge dye rm3450 sila batuk muntah sekarang ,
bak kate nenek aku da boleh keluar kereta kancil sebiji yeww , hehehehe
ahhh ta kire nak nak nak jugak , ade sape sape nak belikan ? hehehe

then masuk parkson , isetan , pusing satu klcc , tade yang berkenan lagi , apis too amboi bukan main payah ok , kalau suh dye pilih , too cantik nie cantik tapi ade tali laa , nie cantik tapi nak kulit laa , haa pitam tahu layan dye , nasib baik kasih sayang . hehhe , aku kalau shoping barang dye aku ta bawak dye , aku pilih siap siap then bayar terus bagi dye pakai . dye suke ta suke harus pakai , ta boleh kate tidak , hahaha . kejam sungguh

 dye minat kasut nie da cakap ambik laa cantik , tapi tade kulit laa ta lawa nanti laaaaaa ,
 eee geram taw mak nie , sakit pulak hati titew
T_______T


sempat lagi taw nak pose .
nak tengok movie pun full , ramai giler orang
public holiday pulakkan , so cancel gerak KTV karo'k
hehehe yeahhh lepas kan tension , tunggu pun 20 minit then dapat masuk ape lagi menjerit laa .

comelnye kakak kitew nie , hehehe

apis nampak bro bro pulak , nampak besar sikit badan ye tui yan
heheh
ok too saje untuk hari nie ,
hari bergembira satu hari .
  i love u like a love pic ! babe !
T____________________T

sekian .





Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.