Wednesday, 14 March 2012

Ariana Mikhail

nak bagi tahu cerite ariana mikhail da habis . 
T______T
too jew . 






tadelaaa . aku skit frust , kenape la cerite too cepat sangat habis ? kenape ta buat sampai 20 episod kew kenape sikit , haiaassss . kenape kenape ?
mengisahkan ariana dan mikhail berjumpe di paris , dan berkhawin selame satu hari . ttbe ariana menghilangkan diri tanpe sebab , dan meminta mikhail menceraikan dye .
apehal aku tulis macam nie ? giloo ... hahahha

haaa comelnye laa .

balik jew malaysia mikhail da bertunang , ariana ade seoarang anak ,
tapi disebabkan tunang mikhail mate duitan dan curang make putus laa dorang

wiiiii gilo aku ta geti nak bercerite , so mane yang korang ta tengok singgah la kat
.tonton.com. yepppp .
aii tersekat sekat nak cerite weii ,
T_______T





Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Tabita skin care


sape yang pernah bace blog aku dulu , *ecehh macam ramai bace kan , 
aku ade crite pasal kulit muke apis yang sangat la teruk , ade yang tolong aku untuk selesaikan masalh nie  , 
tapi eleekkkk , ape pun ta boleh , aku ta tahu kulit  muke apis nie kulit ape . hahahah
ape saje yang aku tenyeh kat muke dye tetap ta berkesan , tetap jugak same tetap jugak berjerawat  , 
tapi sekarang tidak lagi , hahahahhaha
lately membe aku ade promote kat aku produk tabita nie , dari indon yee , tapi ta sure laa kat indon nie kat mane ,  raamai gune tabita nie and berkesan , 
 yang ade masalh kulit berjerawat,bintik bintik hitam , parut or panau la , yang bermasalah dengan kulit , boleh la try gunekan tabita niew , aku memang nak beli bile dengar , sape la ta nak try kalau benda too bagus , ta salah mencube ,

ajak apis try mane tahu berkesan kat muke dye , muke aku bukannye ok sangat berpanau , 
kongsi dengan apis beli 1 set dulu try tok pakai sebulan . 
firstday try too ta nampak la kesan dye , tapi efect pedih dye bukan main lagi , sakit daalm mase seminngu akan rase pedih pedih  , daalm 5 minit macam too ok laa . 
 muke masing masing mengelupas terok , aku lagi terok dari apis padehal aku panau jew , apis jerawat,parut,kulit berminyak .

second day too ko da nampak beza gile muke sebab da mengelupas , dye keluarkan kulit baru kowt , aku ta sure laa . tapi kulit aku mmg da bersih , kulit apis pun da ta naik jerawat , memang best cume bekas parut too jew still ade lagi , tape slow slow nanti lame lame mesti licin , awww
biase kulit muke lelaki nie kan tebal n susah sikit nak kawal kan . dorang berjemur , bersukan , lasak ,bagi aku la sape yang lelaki bermasalah jerawat nie try la gunekan tabita nie , mane tahu berkesan . 
  
aku ade update gambar nie dulu if korang perasan , sebelom gune tabita ,



2 weeks selepas gune tabita 

 3 weeks selepas gune tabita


daalm mase 3 minggu muke nampak bersih , jerawat ta naik and putih ,  
dulu apis nie bukan main susah nak tangkap gambar dengan dye , segan la ape laa , heeiiiii youuu sekarang jangan cakap , mane camera too ade sikit sikit pose ookk , menyampah i taww . 
dulu aku pon macam too tade mood kusam nampak letih jew , kalau da berjalan mesti nak letak make up bawah mate cover sikit , bagi ta lebam muke too . sekarang nie senang nak keluar 5 minit da siap , da ta payah pakai makeup muke da sedia putih daa  T______T
jangan jeles ai mmg macam too , hahahahha

muke aku ta jerawat , tapi panau da hilang , still mengelupas jugak sikit sikit , tapi bersih no make up .





Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.