Monday, 20 February 2012

Mai singgah meh !

ok tutp muke , jangan mara if saye ta update lagi , 
dan payah nak singgah blog blog korang 
betol betol kadang kadang tade mase 
T_______T

ok nak bagi tahu 
aka anis , oota tahu sape . too aka apis , oo ta tahu jugak sape apis too , bf saye leww . T____T
ade jual tudung , so if korang berkenan meh laa datang singgah kat fb dye 
ade macam macam , macam macam ade . 
hehehehhee . so just 


LIKE 


so mane yang berkenan korang leh la mmbeli belah yee , 
sila laa sila la jangan malu malu , 
byebye semua
loveuall , 
terima kasih .

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Friday, 10 February 2012

Happy anniversary 8 month

Happy anniversary buat kita sayang , 

selama 8 bulan kau menahan segala duke dan duke 
selame 8 bulan ko menjaga aku ketike aku sakit dan memerlukan ko 
selame 8 bulan ko sentiase disisi aku 
selame 8 bulan ko buat aku tersenyum selalu 
selama 8 bulan ko membuat kan langkah ku kuat melangkah .


ku berharap dugann yang akan datang kita tempuh bersama 
ku berharap ko akan sentiase disisi ku 
ku berharap kita dapat mencapai impian bersama 
ku berharap ko laa yang akan memberikan ku kekuatan 
ku berharap 8 bulan hingga akhirnye mencipta sesuatu yang baru dan kekal .

kita bersama bersatu hingga akhirnye 
kita bersama walaupun jauh di mata 
kita bersama mencari bahagia 
kita bersama hingga hujung tiba . 

i fall in love with u ever & forever sayang !







Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

sakit ! sakit !

awok awok semua , kita ta berape sihat laa . 
terbatok batok jee nie haa . 
nak upload bagi awok awok semua tengok gambar belom masenye lagi . 
saba ye saba , jangan mara mara , 
hehehehhe , 
ok bai bai , saye harus sambung kerja , walaupun sakit , 
emmm sedih kan ,

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Thursday, 9 February 2012

haaaii

saye da balik bali daa , hehehhe , tapi ta leh nak buat entry , sbbnye masih malas dan keletihan , 
gambar semua pun setengah kat apis setengah kat kite , 
so ta best kalau letak pic setengah setengah , right , heheh
jangan risau laa , tunggu je nanti ade la part part and pic di bali .

sape yang teringin pergi ke bali or yang da pun pergi , 
mesti tahu macam mane bestnye kan , 
orang orang kat sane pun best , sentiase je senyum , buat kiteorang tenang n senang je . 
sepanjang perjalanan kite orang naik moto bercampur dengan panasnye matahari , 
so sekarang aku da gelap ok . mase untuk cerahkan semua semula , 
haisss nak hitam senang , nak putihkan punyela berbulan . 
ahhhhh tension kowt . 

ok too je nak cakap nanti kite update lagi , 



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Friday, 3 February 2012

Bercuti !

saya nak pergi bercuti , ta la jauh sangat ta la dekat sangat , 
hehehe , so jangan rindu saye , ade ke orang akan rindu , 
kelaaaaaaassss , 
nak tanye korang sape pernah pergi bali ?
hotel ape erk yang best then harge berpatutan ? 
mengharapkan pertolongan korang nie . 
T________T
                         
                            tunggu saye , ade ke orang nak tunggu . sob sob sob                            

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

Thursday, 2 February 2012

bengang !

semalam aku ajak apis p klinik , sebab nak check allergic aku nie , da 2 tahun pun stay ta baik baik lagi , 
ok so gerak , sebelom nie aku da pergi klinik dye , tapi aku ta datang balik , sebab mahal ok sekali check rm50
mase 2 tahun lepas da la duit bukan mencukupi pun , nak makan pun sekat sekat .
memang la dye suh aku datang balik , aku tak pergi setahun lepas too baru aku datang . SEMALAM .
masuk je klinik too aku da rase lain , oke aku diam , time aku nak register pulak tade orang layan , ok fine aku diam lagi , 5 minit aku berdiri mcm orang bodo ! terus apis tanye  mcm tade orang layan je . 
 so aku panggil " MISS I NAK REGISTER NIE"
baru la dye nampak aku , ko boleh ta nampak kan , so da settle semua , nasib baikklaa ko senyum kalau ta 
kenala kepedasan mulut aku nie , 
then duduk tunggu dokter  , masuk je dalam doc too boleh langsi ngn aku  , ehhh ko nie kan apehal ,da kenape ?dye bising dengan muke langsi dye ngn heiheihei ok aku bengang giler!!!

DOC : "I DA SURUH U DATANG LEPAS 7 DAY KENAPE U TAK DATANG , U PUNYE NIE TA KAN ELOK SAMPAI LA DOC CAKAP U BOLEH STOP MAKAN UBAT , BARU OK , INI DA 1 YEAR BARU U DATANG BALIK . 

time nie aku da pandang je muke dye , aku da pk dye nie pompuan indian yang saiko ni dye tension ngn orang mesti hembus sekali kat aku , ehh ingat aku ape kan , tape ko tumggu , aku still diam je .

DOC : BUKAK TENGOK MANE YANG GATAL TU , U TENGOK U PAKAI SELUAR JEANS 
MCM MANE U NAK TUNJUK KAT I HAA . U TAHU NAK JUMPE DOC U LAGI PAKAI MACAM NIE , MACAM MANE I NAK TENGOK , NAK BAGI UBAT APE . 

dalam hati aku da panas giler babiss fundeks punye doc , ko nak langsi ngn aku tengking aku , aku diam je still pandang muke dye rase nak penampar satu kali .
terus aku cakap

AKU : i tade seluar pendek mcm mane i nak pakai .
      *nade yang slow je sambil jeling satu kali

aku ta tahu la doc too panas ke atau aku yang giler panas rase nak sepak muke dye laju laju kat situ , nasib aku pergi aku nak elok , nak ambik ubat kalau taa hish ,
aku citew kat apis doc too langsi langsi pulak , bengang je ,
yang apis " nak orang sound ke nak orang sound ke"

aku da tade mood giler daa , aku daa eeeee pahal la nie serabut otak , terus p counter dye tengokk doc too ngah mengadu nasib kat staff dye sbb kena pijak ngn aku , "ehh too aku tipu " hehe
settle ambik ubat aku terus 

aku : yang too bos besar ke ?

staff : haaaa

aku : too doc paling besar kat sini ke ?

staff: kenape ye ?

aku : kenape dye kurang di ajar ye , suke suke nak tinggi kan suare kat orang . 

staff ; i rase u sensitive kowt . dye mmg mcm to . sebab kan dye ramai patients.

aku ; mmg laa , tapi perlu ke layan i mcm too , masuk masuk da terus mcm too , mmg dye selalu layan patients dye mcm too erk ?

staff : u salah faham miss

aku : i bayar ok , bukan free . 

staff : ta baik u cakap mcm nie 

aku: thankz !!

ples laa kalau ko tension ngn orang lain pun jangan la nak buat perangai mcm too . buat orang maki ko balik
je , heii ko mara orang lain, pas too aku nie tade pape ko hembus kat aku , then ko jugak dapat maki aku balik , bende nie semua orang rase, then aku pun perangai yang mcm too jugak tapi aku leh kawal la kan , kalau kat tempat keje tade la aku buat mcm too , kadang kadang aku fk apehal aku nak mara customer nie dye tade salah pun ngn aku kan , ttbe nak hembus kat dye pulak , kesian ok , tapi kesian lagi kat diri sendiri sbbnye ko kena hembus balik ngn customer yang ta pasal pasal ko mara tadie !
tapi kalau kat uma ko tunggu je sebabnye aku akan lepas kat apis , nasib apis faham perangai aku , buat perangai yang sengal dye too .hilang masalah , 
ffuuuuuhhhhhhh !!!!




Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.