Tuesday, 14 May 2013

hye semua :)

rindu nak update blog , setelah sekian lama ku tinggalkan dye terkuntang kantingkan , hehehheh . mood nak update ade jew tapii biaselah kalau bahan tak cukup nie payah sikit , ohh masihkah ade orang ingat aku lagi nie ? masihkah blog aku nie wujud di kalangan korang , muahahahha , kalau tak ingat mahupun wujud  *sentap ai*

ok kena pendekkan cerite , sebab aku ade kerja nak kena buat nie , padehal nak layan movie  muhahahahha , pasal kerja ku akan ceritekan jugak kat mane menjadi pilihan hati dan yang ku pilih , harap bersabar laa dengan menunggu entry entry itu :p

dan ade yang tahu ye aku da berbadan dua , alhamdulilah terima kasih semua yang mendoakan , besok aku ade checkup kalau takde halangan aku akan update laa pasal my little one nie ye :) doakkan , mihmihmih ,
 yee jangan risau aku akan update macam mane aku dapat tahu yang aku preggy dan bertapa happynye kami terrutama sapa ? korang nak tahu ? hahahh tunggu nect entry jugak 
jeng jeng jeng , :p

wahh macamkan  banyak entry2 yang akan menyusulnye , ini harapan moga menjadie kenyataan . hehehehhe . 
ok daaa nanti kite sembang lagi :)

bye asalamuailaikum 

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

5 comments:

Cik Nas :) said... [Reply]

wahh dah berapa lama pregnant..? tahniah faraa :D

Haryati Faizal said... [Reply]

kemana kau menghilang farah oiii...?

Aien said... [Reply]

wah..tahniah:-)

Kakzakie said... [Reply]

Bila dan berbadan dua kena jaga kesihatan Fara. Yg penting sihat..

Rara Nasiha said... [Reply]

Yang paling happy mestilah si suami ye dak? hehe. Take care dear :)