Friday, 12 April 2013

Malu ai , ish , muahahhaahha

tadaa blog update , muahahhaah*tutup muke laju2*
amboii kemain korang , mane yang tahu aku tuuuttt too laju jew ye , hahahah 
thanks anyway pade yang wish , love u all laaa , 
bukan aku malas nak update *alasan selalu same *
aku serius takde mase and buzy , bulan nie last kat tempat lama :( sedih 
bulan depan dekat tempat keje baru , so ta tahu laa bile boleh update and cerite dekat orang ape yang terjadie , 

ape lagi erk nak cakap , emmmm
takde daa kowt , nie pun buzy and sakit pinggang adooiii , 
so ok laa bye bye yaa :)

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

3 comments:

Haryati Faizal said... [Reply]

citer la farah, pasal pe?

Mimie Najib said... [Reply]

faraaa..lepas ni kena update selalu pasal bby dalam perut.. suka nak tahu perkembangan dia.. :)

kinara kinatara said... [Reply]

dah tukar tepat kerja kak?