Tuesday, 19 March 2013

pavlova punya pasal

hari too aku ade cerite kan entry pavlova yang mintak dekat en suami tak dapat too ken , hahahha , sentap taw , tapi cerite nie pun dah lame , bile check2 balik gambar laa kenape tak ku ceritekan cerite nie , ok sekarang mari cerite , 

malam too sampai nanges2 ok mintak pavlova tak dapat , ye bukan nanges tipu2 tapi betol2 , muahahahah , nie saje jew nak mengusik en suami kan , tapi takdelah nanges gila2 , ape gilo nak nanges malam2 , hahahah , nie kite kacau2 en suami je supaya dye ta boleh tido lalu akan
 menrealisasikan ape yang aku idamkan terus dapat , haa pandai tak permainan nie , hahahha . 

 besok too terus mencari pavlola , nak suruh aka iparku confirm tak sampai hati dengan perut besar dye too kan , so aku google lew , ape gune tenet 24 jam kalu , hahahahha , dorang cakap dekat ben's ade, so ke pavilion laa kite , yes memang ade bukan main suke aku kowt ., muahahah , saiko saiko . 

*ben's tak selalu ade , kalau kau lucky dapat laa pavlova too sebabnye kali kedua datang habis :'(*

i love u tayang , wahh kemain da dapat tayang tayang , cer kalau tak dapat , cer cer , hahah :D
 awww siap ade paper bag , kemain le taw , hahah , tak makan situ pun just tapau jew bawak balik 

mekasih tayang . *gedik taw* muahahha , pipi ku dasyatnye , tembabnye 

  ini laa pavlovanye , emm kemain taw sedap gila , hhahha , makan sambil tutup mata , en suami da 
 geleng jew kepala , bukan main binik dye nie , hahahaha 

kali kedua pergi lagi , tapi nie tak sampai tahap nak nak nak sangat la , so so jee , 
 kalau takde takpe , kalau ade lagi bagus  , hahaha , dah didik hati awal awal , vavavav bukan main ok didik hati too , hhahahha

tapi tapi takde , so takde la punah harapan aku ken , sebab da didik hati katenye , hahahahha :D
 then ajak en suami jalan jalan dekat tempat jepun , ade satu kedai jepun dalam pavilion too , tengok tengok la ape yang menarik . 

 tak sempat balik rumah , terus da bawak binik dye jalan jalan , heheh , tayang u taw , 

 kemain happy muke too walaupun tak dapat pavlova , janji bawak jalan jalan laaa , 

niew kedai jepun , nama dye ape ntah lupe , tapi dalam too semua cute2 , korang tahu la jepun macam mane kan , rumah dye pun lawa jew , comel jew , tang baju too siap ade cover lagi untuk setiap baju ,  memang bagus , semua item dalam nie rm5

ini laa yang kami boronng , hahahha , siap semua bagai , 

and last sekali bak kate en suami . " tak dapat pavlova janji dapat lain erk " 
muahahhahaha . biase la takkan nak bawak balik tangan kosong penat jew kite jalan jalan 1 pavilion nie taw , 



 taaaaadaaaaa , muahahahhahahha , janji ade laa pade takde ken , hahahah

ok hari nie rajin pulak update sebab my reader atau pembaca blog yang tegar bising kenape malas update blog , hhihihi ,. sape lagi kalau tak lakik sendiri kan , 
ok  kite dah update nie ,. fuuuhhh penat , upah erk ? hehehhehehhe

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

10 comments:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

hapy time

ZazaMyMoon said... [Reply]

hahaha noti lah fara ni :)

Rara Nasiha said... [Reply]

dengan siapa lagi nak bermanja kalau bukan dengan husband sendiri. ye dak? hehehehe

Haryati Faizal said... [Reply]

sedap smpi termimpi2 ye pavlova tu... mang penggemar tegar ni...

P#eoniX said... [Reply]

wah!!!giler kentang tengok pavlova tuh...mmg fav...huhuhuh!!n'way...seronok berjalan,penat pon x pe...tol x??huhuhuh!!!!

nea lopah said... [Reply]

salam singgah..done polow sini jugak. cntik tuan tanah bergigi besi. hehehe

Sue-Rya Qistina said... [Reply]

jadilah daripada takde ape2 kan. hehehe :)

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah bestlah jalan2 mcm ni !

Yumida Huda said... [Reply]

mak ai...sedapnye!
makan berdua pulak tu

Maria Menado~ said... [Reply]

banyaknya brg chomel2.. hehe.. pavlova.. sedap ke tu? xpernah rasa lagi. hehe..