Thursday, 21 March 2013

Jom terjah Butik Amore dan shoping

morning semua ? masihkah morning nie ? hahahha ye aku di sini da 10 kali menguap sambil tuttup mulut , arrghh antok nie antok lew T____T
ok mane yang korang tahu sekarang nie aka ipar ku iaitu kak anis jual baju kurung pahang . kain sutera dan jugak cotton , aku pulak ? tolong tolong jew ? muahhahaha , tapi takpe sebab aku dah ramiskan semua baju baju itu *nak jugak kan *

ye bagi yang sangat cerewet nak memilih baju macam aku nie haaaa . ye aku memang sangat cerewet bukan sebab baju too panas ke ape , *kalau da duduk bawah mentari memang panas la ye * tapi sebab ukuran lengan yang panjang , tangan aku adelah panjang so kalau beli baju ready made memang akan nampak tergantung di situ , dan jenis aku pulak payah nak pilih jenis kain yang belom siap , macam kite pergi shoping jackel ke ape kan , kan semua kena beli kain dekat situ dah payah mane nak pilih sebab semua nampak sama and biase jew , kalau memang da siap sepasang terus nampak lawa la pulak ,. then 1 hal pulak nak upah orang pulak nak menjahitnye , adelah sangat susah jugak ye ,

so rasenye alang alang akak iparku da menjual baju kurung yang selesa sangat sesuai untuk aku tangan pun tak tergantung , baiklee aku beli jew dekat aka iparku , jimat mase , tak payah nak mencari orang upah untuk jahit , nanti raye terus sarung jew , yang tinggal last minit shoping tudung jew , haa sonang keje kan , settle baju kite tinggal baju lakik and anak anak jew . 

ok sekarang nie jom kite tengok baju baju yang lawa dan molek ini , memang sesuai untuk korang ,:)

 *ini ukuran baju ye , sebelom beli korang boleh check ukuran dulu *

Baju Kurung Pahang (sutera)


sutera 01

 SIZE AVAILABLE
S, M & L

 
 
 sutera 02 

 SIZE AVAILABLE
S, M & L

sutera 03

SIZE AVAILABLE
S, M & L

sutera 04

SIZE AVAILABLE
S, M & L

 sutera 05

SIZE AVAILABLE
S, M & L
  
sutera 06

SIZE AVAILABLE
S, M & L

HARGE PEMBUKAAN RM 170 , SIAP ADE 5% DICS LAGI , SO APE LAGI 

  yang di atas nie semua sutera ye , tengok manik manik dye bukan main sampai ke bawah ok .
kain dye sangat sangat lembut dan ta panas , korang tengok pun tahu aku mencuba itu kan :)
segala pertanyaan korang boleh terus ke pages BUTIK AMORE , nanti aka ipar aku akan terus reply segala pertanyaan korang ok :)

ayukk kite sambung ke baju pahang bersulam manik jugak tapi yang nie bukan sutera tapi cotton , 



Baju Kurung Pahang (cotton)  

KP1

SIZE AVAILABLE
M

SOLD OUT
S & L
 
 
KP2

SIZE AVAILABLE
M
SOLD OUT
S & L

 KP3

SIZE AVAILABLE
S, M

 KP4

SIZE AVAILABLE
S, M & L

KP5

SIZE AVAILABLE
S, M & L

KP6

SIZE AVAILABLE
S, M & L

 KP7

SIZE AVAILABLE
S, M & L

KP8

SIZE AVAILABLE
S, M & L

 KP9

SIZE AVAILABLE
S, M & L
  
KP10  

SIZE AVAILABLE
S, M & L

KP11

SIZE AVAILABLE
S, M & L
 
  KP12

SIZE AVAILABLE
M
SOLD OUT
S & L

KP13

SIZE AVAILABLE
S, M & L

 KP14

SIZE AVAILABLE
S, M & L

KP15

SIZE AVAILABLE
M
SOLD OUT
S & L
  
KP16

SIZE AVAILABLE
M

SOLD OUT
S & L

 KP17

SIZE AVAILABLE
S, M & L

KP18

SIZE AVAILABLE
S, M & L
 

KP19

SIZE AVAILABLE
S, M & L
 

 KP20

SIZE AVAILABLE
S, M & L

 HARGE PEMBUKAAN RM130 INI JUGAK ADE DISC 5% JUGAK 

Dari sutera sampai cotton semua aku pakai size M , sangat sesuai baju tak tergantung pun pakai , 
ok korang da rambang mata tak ? hahaha , aku try baju baju nie pun excited ok bile sarung jew setiap baju nie mesti akan cakap ahh lawa , ok nie lawa , arrghh ok nak beli lawa lawa lawa , 
hahahahha gila over tak ? biase perempuan memang gitu , so korang macam mane ? 

4 bulan lagi nak raye dah nie , kalau beli sebulan  sepasang tak pun sebulan dua pasang sampai mase raye nanti tengok tengok ehh tahun nie 10 pasang baju raya dapat  , wahh gitu meriah kan , baju warna warni lagi siap manik manik , :D

ok korang ape lagi , cepat cepat terjah dan  LIKES BUTIK AMORE  ok , 
sebelom stock habis ,  

TAAATAAAAAA KALIAN & HAPPY SHOPPING :)


 

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

5 comments:

izan mama mia said... [Reply]

singgah cni,..cuci mata,,cantiknya baju

Haryati Faizal said... [Reply]

bagus jugak ye bley promote dlm blog...

saifudin abu izzudin said... [Reply]

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Maria Menado~ said... [Reply]

cantik modelnyaa.. hehe.

PuanZaniff said... [Reply]

sabo ye fara..kang peknen xleh gk kai baju tu..hihi