Thursday, 7 March 2013

Gelagat ahmad afiq aryan

lame tak post jejaka ahmad afiq aryan nie kan , haiss , kalau balik uma mil mesti akan cari dye dulu , hahahahah , tak pernah le penat nak layan orang , bukan main lagi taw keluar kegedikan time aunty and paksu dye datang too , ambooii , kuat godek nie abang ,abang tak godek pun kiteorang bagi je jangan risau , hahahaha , tapi nie lagi sebulan nak keluar adik , emm nanti kite tengok sape hensem , hahahaha 


suke sangat tengok dye ketawa senyum , ehh geram , rase nak ku picit bibbir itu , hahahah 


aksi depan camera 1 , dulu mase kecik takde pun tapi skrg da pandai ok , hover lagi too 


ini pun , muahahah , tak tahu kenapa gaya nie , padehal tengah baring menyusu , bukak camera ehh sempat taw abang nie , 


 helmet di vietnam mase fmly mil bercuti ke sane , ingatkan topi askar rupenye helmet ok , 

 awww ade sape sape nak kenal ? tara kuca tara kucaca , hahaha , ade macam p.ramlee tak ?


ok laa semua , abang ade kerja nie , abang nak jalan jalan nie , bye bye . 

ehh ade lagi satu gambar nie abang nak tunjuk  , 


serius ensem sangat abang mase nie , ahhahahahha






























amacam ade style tak ? :D  



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

6 comments:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

comelnya

Nurul Aini said... [Reply]

Sangat comel..gigi dia..hehe..geram dengan budak2. ^___^

Alia Laila said... [Reply]

Cerdiknya kecik-kecik lagi dah pandai beraksi depan kamera :)
Setengah budak tak suka kalau kita nak ambil gambar dia. Hehe

ieda immi said... [Reply]

ahahah handsome !
nie macam mama ke papa dia nie ;)

nik ros said... [Reply]

comel sgt. biasa la bila ada anak saudara kecik2 ni.nik pun kalau sampai umah mesti cari diorg dulu .

Haryati Faizal said... [Reply]

mcm2 ragam dia ye....