Tuesday, 5 March 2013

Berkelah di bukit belacan

rasenye cerite nie dah lama , tapi aku lupa nak cerite di sini , hahahah , ok sekarang cerite laa , kalau simpan pun  takde kenagan nanti , hehehhe , so dekat blog nanti boleh tengok balik kan , kowt2 anak aku nanti keluar2 pandai IT terus tengok blog mak dye , muahahahha :D

pagi too da call MIL ade pape plan tak , kalau takde nak ajak la pergi bukit belacan , sebabnye kalau tak mil and sil jew laa yang pergi , akukan kerja , so tak dapat la join , nie aku ade mase , cepat2 aku suruh en suami call , and yes , semua nak pergi ,
 sesekali dapat bercuti tepi sungai tengok pohon2 hijau nie adalah syok jugak dan segarkan minda yang asyik kerja jew perginye , 

bertolak pukul 2 petang , harapnye tak hujan sebab bukan nak mandi jew , tapi nak bakor bakor jugak , hehehe , mak tok (mil da siap siap kan nasi , ikan masin , sayur then ayam untuk di BBQ kan , wallaahh sedap gile kowt . dah mandi mandi too perut lapa makan pastoo mandi balik , suke ai mandi taw , 

 hidupkan api untuk bbq 

 aryan the master chef tecik , master chef tecik nie pun sibok nak hidupkan api

 en, suami master chef besar , muahhahaha 

               
ok sudah panggang , lepas tak agak agak gambar nie , ehh lepas laa , hahaha :D penat watermark nie

tadaaa yummyyy , letak je tak sampai bape minit semua nak makan , hahah lapa kate kau . 





 itu saja laa perkelahan kami , muahahhaha ,

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

4 comments:

Haryati Faizal said... [Reply]

besh gak sekali sekala wat bbq kan...

yana aina said... [Reply]

syokkkkk nya !! heheh dah lama tak g berkelah mcm nie. rindu... ^^

dear nk order sheshido tak? kalau nk pm cpt.

Hanida Moss said... [Reply]

bukit belacan kat mana eh? mcm best je pi picnic! :D

Mimie Najib said... [Reply]

waaa..bestnya buat bbq..aduhai..terus terliur!.. :p