Monday, 11 March 2013

Treenea & Tabita skin care

*sticky post*

sesiapa yang nak beli Treenea & Tabita skin care , boleh whatsapp atau email ya :)
 whatsapp : 012-6641604
 ( sebarang pertanyaan boleh dilakukan di whatsapp/sms sahaja , call tidak dilayan ya =) )
email : fara.libra@yahoo.com 

sesiapa nak kelihatan sihat dan cergas boleh ambik treenea sebagai supplement 

VCOA *TREENEA*

1 Botol = 60kapsul
 (boleh tahan selama sebulan untuk 1 botol , makan pagi sebiji dan malam sebiji 
, kalau makan 2 pagi dan 2 malam kena ambik 2 botol )

HARGA : RM45 (termasuk postage)

yang nak jadie agen pun boleh email atau whatsapp . modal sebesar rm150 , sekarang baru diturunkan , mungkin akan naik balik rm300 tapi tak tahu bile , :)

*********************************************************************************
 Sesiapa nak kulit putih bersih , atau ade masalah jerawat boleh try gune tabita skin care .

TABITA SKIN CARE 

Ade 2 set . 1 set reg (kecik) 1 set eks (besar)
beza antara set reg & set eks adelah cream siang/malam 
dalam 1 set too ade sabun , toner , cream siang dan cream malam . 

HARGA : RM320 (SET REG) / RM 360 (SET EKS)
 POSTAGE : RM10

ok itu sahaja , enjoy ya kalian semua ,

******************************************************

beli 1 botol rm40 + postage rm5 
2 botol rm80 sekali pos 
 3 botol rm120 sekali pos  siap ade hadiah comel menanti . :)



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hrga menarik ni ..

Kesuma Angsana said... [Reply]

bagus ye produk ni!

Bui Junaidi said... [Reply]

MCM2 PRODUK KESIHATAN & KECANTIKAN SEKARANG KAN..

~didiey~ said... [Reply]

selamat maju jaya :)

tenku butang said... [Reply]

mcm pernah dengar j tabita ni.. mmg ramai kata elok..

are_lin@yu said... [Reply]

wahh pkai ni ka..ptt kulit cantik ;)

Nurul Aini said... [Reply]

Wah..menarik ni..