Monday, 25 February 2013

omong omong kosong

kosong kosong kosong , hahahah , takde ape yang nak diceritekan , semua kisah aku dah cerite . ape lagi selain marilah kite berborak , muahahah , ok pade yang selalu email / whatsapp aku tanye price untuk treenea and tabita , aku akan buat sticky post dekat blog aku nanti , so senang korang nak check price , kadang kadang korang email lambat baru aku nak reply , sebab tak keperasanan email masuk , hehehhe , ampun maaf dipinta yaa , 

kalau start kerja memang laa takde benda nak cerite melainkan aku cuti atau bercuti , confirm ade jew ceritenye , tapi nie pergi kerja balik kerja , same macam laki ku jugak so ape jew nak buat , balik rumah makan tido , takkan too pun nak cerite , over pulak orang cakap kang , hahahah . 
 ramai yang ajak join segemen korang , aku memang nak sangat join , tapi bagila ku mase ye , memang sampai satu mase akan ku timbulkan di situ , hahahahha ,. 

ohhh yeee . sebelom too jap erk , check ade tak gambar dalam fown aku , ..
 pffftt gambar semua dalam fown en suami , so maaf takde gambar jugak untuk ari nie , muahahah  aternye omong omong kosong kan , semalam en suami ajak makan dekat sg wang , makan yaku , korang pernah dengar tak ? gila sedap tapi tak selalu la makan , sebulan sekali mesti pergi , untuk hilangkan tension atau kongsi masalah , cehh macam kat rumah tak boleh kan , 

ehh ok laaa , makin merapu pulak kan , hahahahha , bye . 

fara

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

1 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

mesti mood honeymoon lg kan..hehe