Monday, 4 February 2013

Mood membebel kemana kah perginye !!

aku sedang mencari bebellan nie haaa , adoiii mood kelaut sungguh ,
dok la buka tutup buka tutup nak cerite tak tahu ape nak cerite , 
bile nak bukak cerite mase macam ta sesuai , hahahhaha
too yang aku dok tangguh , takpe laa biarkan dye dalam draft sampai mase aku ku ceritekan jugak hokey , 

ok tak tulisan senget senget nie ? dalam pade takde mood too  aku teringin nak buat tulisan gini , hahahah , asalnye kalau menulis pun tulisan aku pun senget macam orang dye kan , tapi kalau kat blog aku tukar tegak takot korang pening pulak nak bace . 
tapi tapi tapi mintak hampun lew kalauy korang pening dengan tulisan gini , hahahha :)
mungkin aku akan teruskan dengan tulisan ini atau akan bertukar , kite tengok mood laa kemane dye nak pergi , hahaha
 *orang cakap kalau selalu tukar2 tulisan adelah tak tetap pendirian ? yeke ?*

hati nie kadang kadang sedih dan sangat down , bukan sebab diri sendiri tapi sebab suami , fmly ,fmly in law , bile melihat  orang yang kite da start sayang , yang memang da sayang , dan dah sayang sangat sangat , tiba tiba beerlaku perkara yang tidak diingini , terase hati nie pun jatuh , perasaan yang sangat sangat sedih , ini baru kite sebagai orang yang melihat bukan terjadie pada diri kita , tetapi bile ade perasaan sayang , ape yang orang yang kite sayang rase , automatic kite pun rase ape yang dye rase . tapi disebabkan kite pun tanak orang yang kite sayang sedih berduka , marilah kite mengembirakan hatinye dengan ketenagan dan kegembiraan , walapun hati nie turut merase kesedihan itu .


 ya allah kalau ini dugaan dan ujian yang kau berikan kepada kami , jangan la engkau goyahkan hati kami , berikanlaa kekuatan serta semangat baru untuk kami teruskan kehidupan ini , 
dan biarlah segala pahit itu menjadie manis suatu hari nanti .

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

5 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

byk2 sabar ya.dugaan pngtin br ni.huhu

iima ❥ said... [Reply]

cntik gmbr fara :)

takpe fara bersabar yer tuh tanda korang sehati sejiwa sbb boleh rasa apa yang hsbnd fara rasa :) InsyaAllah semua akan ok yer nnty..Semoga fara dn hsbnd bhagia selalu :)

NoEn said... [Reply]

waa...cameron...best nya...bila la dpt kesana lagi
biasa la tu fara, asam garam rumah tangga...kalau xde pahit, kita xkan rasa manisnya...hehe

Haryati Faizal said... [Reply]

semoga tabah ye... jadikan dugaan ni sbg cabaran hidup berumahtangga...

QasehnyaRania said... [Reply]

merenung jauh nampak..semoga terus bahagia bersama mahligai yg dibina amin