Tuesday, 26 February 2013

ku kesepian lalallalalala

kesepian ? hahahha , takde la kesepian mane pun , en suami sentiase ade, tayah tunggu sepi la dye mesti datang punye time aku sepi ke tak sepi . hahahahha , 
aku ingat tahun nie nak bercuti berdua bersama en suami , tapi tak sure laa tengah bulan ke ape , tak sure jugak jadie ke tidak , hohoho , tapi tapi i need vacation ,pulau redangpulau perhentian dua pulau too macam best , tengah buat research jugak , sambil too nak ambik my photographer untuk buat pre honeymoon , hahahah , over tak plan aku ? ye nie plan jew kalau tak jadi , jom berangan , hahaha :D 

ehh ape aku nak cerite haa ? addoii da lupe da , hahahha , too la banyak makan semut sangat nie , 
haa aku nak cari korset nie , ade tak sesiapa tahu ? aku ade tanya aka ipar ku , tapi dye jual PB laaa ,sape nak beli boleh tanye dekat blog dye , tapi harge tanjat ai taw , hahahahha ,. ye ku tak mampu nak beli , siapa nak harge boleh tanye  ye . kalau boleh aku nak yang murah sikit laa , dan tak panas ye too penting , sebab nak kena pakai 8 jam kan , aku bukan nak slim macam kerengga haa , hahaha , just nak naikkan isi isi lemak jew , terutama kat bahagian perut nie , da tepuk perut nie pun dye tak masuk masuk gak kedalam . ahhahahahaha , ok tak lawak , dan selalu senak and sakit dekat bawah perut , too yang kadang kadang tak tahan sakitnye ,

dah la malam tadie aku lapar , tak dapat pavlova too satu hal , :( lepas too aku request la nak makan  meegi ,, huwaaaa pun tak dapat jugak , en suami malas nak layan ., yela dah tengah malam melantak sape nak layan , so menangis laa kau disitu terus tido , hahahahha . nie sape yang makan sebernanye pun tak tahu , mungkin en,P nak datang too yang dye request macam macam , haisss ,

ehh ok laa ek , hahahah bye , 

fara 

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

14 comments:

ZazaMyMoon said... [Reply]

hahaha tu bukan kesepian namanya Fara, tuu kegedikan kikiki :p

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

hi singgah sini

yana aina said... [Reply]

sweet nya dia ngn hubby .. hehehh yana tak tahu pasal koset .. sowy dear ^^

CikZaniff said... [Reply]

waa..sedih toii..fara xtau eh kita dh kawen...

Kakzakie said... [Reply]

Insya-Allah kalau semuanya berjalan lancar dapatlah honeymoon idaman Fara dgn suami. Kakak doakan aje..

Kniedaz said... [Reply]

sementara tak ada baby lagi ni, gi la honeymoon nanti dah ada baby susah sikit nak manja manja hihihi

Nurul Aini said... [Reply]

Wah..honeymoon lagi..hehe...kesian sungguh..tak dapat lagi Pavlova ye..saya nak belanja ni..jauh sangat pulak dah. Megi pun tak dapat.hehe..ala bucuk2. Mana tahu meragam ni sebab nak ada rezeki awal ke. ^___^

Haryati Faizal said... [Reply]

hihi..mcm2 ye farah ni...

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hhi,megi pon tak lyn ea..kih2..mgkin gak p nak dtg tu..wah, besh nak jln2 pulau ea..

NoEn said... [Reply]

xpe, berangan xkene bayar pun...hehe

~didiey~ said... [Reply]

bestnya kalau dpt ke pulau kan :)

Mimie Najib said... [Reply]

waaaa..bestnya nak honeymoon.. :)
terus terlintas nak kawin cpat..ahahaha.. nti blh pegi honeymoon juga.. :p

same like me..kalau puan 'P' nak datang, bukan kemain berselera..pelik2 permintaan tekak ni.. hahaha

Bui Junaidi said... [Reply]

PB MMG MAHAL TP ORG KATA BERBALOI2..HIHI

TERINGIN NK MAKAN PAVLOVA?MENGIDAM KOT..:)

Hani Othman said... [Reply]

pulau redang best! hani pernah pergi and thinking of repeating the vacation... :)