Friday, 22 February 2013

kanak kanak rebina di cameron hingland :D

da bersedia kah korang nak tengok kanak kanak rebina ini beraksi ? hahahah
ok takde la banyak sangat gambarnye , sekadar untuk menghiburkan hati korang kan , tapi kalau hati korang da terhibur tiba2 tengok gambar aku terus spoil , ampun maaf laa , saya kanak kanak yang homel , too je anda perlu tahu , hahahahha *matikla perasan habis *

 saya mau turun ke bawah . menjadi kanak kanak , bermain bersama daun daun kehijauan ., 

" Cameron valley tea "
mase ni bukan lagi di atas , tapi nie di bawah ladang teh , singgah dekat sini kejap dan terus balik ke k.l , dan tak minum or makan pun , kat sini pun ade cafe jugak . 
emmm tapi saadd , tak puas rasenye , memandangkan poket da kempis , ye mari la hati marila kite membawa diri pulang . 

tapi sebelom balik , mari la menghiburkan hati dulu , :D

ready ? ohhhh not ? 

muahahhahaha , tak kelakar pun !

 berdesup nak turun ke bawah , yeahhhhh !!


 sini sini , smile :)

jika diberikan ku peluang , rase nak baring atas daun teh itu , muahaha 

pokok yang sempui sempui halus , eehh yeke ? 

muke sangat penat , tapi ku mampu tersenyum 

dan lagi lagi lagi , :)

bersama sang suami ku , 

kali nie taknak la gambar aku sajo , korang pun muak bosan kan , heheheh , ok marilaa kite letak gambar berdua bersama suami ku ,. 

 muke suami gila penat , lepas too da tukar baju , geram saya , tapi saya tetap tak mengalah , pakse jugak dye pose ape gaya sekali pun , hehehhe 

 ohhh dye pun nak join jadie kanak kanak rebina ye , muahahahha , 

 saya jugak tanak kalah ok uuntuk join menjadie kanak kanak rebina bersama mu sayang .

 hahaha , gangnam style ? weehoooo

 cukup laa saya tanak gangnam style , tapi ayu style , hahahaaa :D

 ok da penat daaa , jom jom sayang , kite balik . 

dan tak lupaaa ?


ape yang tak lupa ? 

gambar kami berdua mesti ade untuk ending entry ini , 

adekah semua da bersedia , 

ok bersedia untuk tutup muke dengan tangan . 

haaa ok malu laa pulak nak tunjuk T____T


ehhh jangan jangan  


jangan scroll bawah dulu , kesabaran adelah penting , muahahhahahah


 ok laaa cukup yeeee ,. hehehehhe








 i  u sayang , and i know u  me tooo , thanks sebab bawak jalan jalan , walaupun penat mencari jalan , kamu gagahkan jugak untuk kite sampai ke atas nie , ke cameron hingland nie , tempat yang sangat jauh , 3 jam pergi 3 jam balik , sampai kamu muntah , oppssss , hehehehhe , ini boleh dicategory kan pre honeymoon yang enjoy taw ,

    i really enjoy happy with u ,   
   and i love love love love more much sayang 

ok rase nak nangis pulak , hikhikhik , tak boleh lansung nak kawal perasaan , :D


  fara
  

 

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.