Tuesday, 29 January 2013

setia hujung nyawa

korang mesti sangat layan kan cerite hujung nyawa kan , memang best giler lew , sampai aku rase nak beli jew novel satu bace balik , hahahahah :D
tapi nasib sedar diri sebab aku nie malas nak membacenye , kalau bace pun takat 10 ke 20 helai jew kan , hahahhaa , so jangan membazir ye fara ,. 

tapi tapi tapi aku geram laa dengan si zain too kan , melampau taw , cubit kang , hahaha , kesian el tak pasal pasal sampai keluar stament
 " saya isteri bukan orang gaji , kalau orang gaji tak boleh kerja ,. kena ade permit dan di bayar gaji " , amboii hover , hahahah .  yang si adi too pun satu taw , suke kacau binik orang hooii geram lagi pecah belahkang rumah tangga orang , batu api sungguh taw , 

yang si ikram pulak pun same , adooyaiii mase kau da buat kau tinggalkan dye , 
 sekarang nie pulak sibok laa nak ikut buntutnye , nak dirampas balik binik orang , hoiii geram taw , rase nak penampor jew , wahhh matiklaa emosi terlebih nie , hahahaha :D

kesian EL , tak pasal pasal kena makan hati hari hari , senyum terpakse walaupun sakit hati , terguris hati , keliru pulak too ,  pendam perasaan , nangis sorang sorang , nak bercerite dekat orang pun takot , kuat hatimu el , sampai kan dulu diam jew bile lakik mara , dan sekarang da start melawan , kadang kadang perempuan pantang dicabar , bile betol betol daa buat baru lah lelaki terfikir ,
 tang too la kelam kabut , betol kan ape yang ta betol . :D

ohhh tak sabar nak tengok nie , ayookk ayookk , hahahahha
  go el go el , hahahahha , ok over .

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

4 comments:

Angel Love Soldier said... [Reply]

Nie dah tahap tertagih dah nie =D

Bui Junaidi said... [Reply]

ADIK KAK BUI LAYAN DRAMA NI..MMG BEST KATANYA

iima ❥ said... [Reply]

EMOSIONAL NYEEEEE HEHE

Aishah Jahirah said... [Reply]

haa saya pun layan je jugak kalau ada masa tu...