Sunday, 27 January 2013

sangat kagum dengan korang yang rajin update blog

ramai yang aku tengok hujung minggu  pun 3 kali 4 kali gak laa updatenye
syabas ok , sangat rajin korang taw ,'kalau aku kejap ade kejap takde , too yang pasti la ,hahaha
takde benda nak kongsi pun , ceeh asyik takde cerite je kan , 
ehh korang tengok tak setia hujung nyawa ? aku walaupun balik kol 8 tetap ta miss sebabnye ape gune ade tonton,com . hhhaha , layan la kat tempat keje , bos pun da pasrah , hampun bos , heheheeh

ade membe tanya aku , macam mane life kawin ? ok tak bosan tak ? 
sebabkan mungkin aku mude lagi kan , 
aku tak bosan tapi makin happy le , hehehe , gila nak bosan , mintakk ape nak pun dapat , hish hish
*godek kena lebih* hahaahaha
kalau dulu couple mungkin ade sikit la bosan , sebab ape yang kite buat setiap hari pun same jew kan , kalau ynag bercinta jarak dekat lagi laa call msg jumpe haa ambik , hhahaah 
tapi kalau da kawin lagi la banyaknye jumpe kan , tapi tetap happy takde perasaan bosan , mungkin da halal :)

mase aku couple dulu ade jugak rase bosan , tapi tiba tiba terfikir kenape kite kena bosan ? 
kenape ? kenapa ? kenapa ?
bukan ke nanti da kawin depan mate semua then nak ke mana mana pun bersama kan .
takkan aku nak tukar lagi ? ohh no no no , terus tersedar kenape perlu bosan , cube tukarkan kebosanan too ke benda yang lebih happy .
setiap bulan buat sesuatu yang baru , yang tak terlalu serius dalam hubungan . 
dan yes akhirnye perasaan bosan telah ku campak jauh jauh , heheeheheheh

perubahan aku selepas kawin   adelaah menyoping gamaknye . 
setiap bulan mesti nak beli itu laa ini laa  , sampai kan en suami dah geleng kepala , hahahaha

aku : orang nak beli tudung 2 , boleh ?

en suami : hari too kan da beli kan ..

aku : hari too mmg laa , nie skrg nie lain , lawaaa , alaaa nak cantik depan sayang jugak *gode*

en suami :  emm boleh . %$#@#%&

ini pun satu perubahan setiap bulan untuk hilangkan bosan ,
 hahahahaha , :D





Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

11 comments:

Bui Junaidi said... [Reply]

KAK BUI PUN TABIK DGN MEREKA YG SGT RAJIN UPDATE BLOG..BYK SGGH CERITA MEREKA KAN..HIHI

Nur farahiza said... [Reply]

kan kak bui , fara pun update pun tapi takde cerite , hahhaha

Haryati Faizal said... [Reply]

akak pun kadang ada masa liat nak update, nak bukak blog pun malas... hihi, nak pulak ada masa pun time weekend je, weekday dah sibuk ngan keje....

D i n said... [Reply]

tabik springgg kt rajin update bnyak tol idea meh sikit :D

kinara kinatara said... [Reply]

untunglah kak:)

huhu..masyuk je..:)

~didiey~ said... [Reply]

didiey kategori rajin update gak kowt..perasan ada peminat nak baca..haha!! xlah,didiey rajin update sbb bosan kat umah.xkeje lg,adik2 sekolah,so blog tempat hilangkan bosan :)

psst~citer korea tu still ada kt channel 393..tengoklah.best tau :)

NoEn said... [Reply]

akak update bila ad cerite jer...klo x, mmg xtersentuh la blog tu...ikut juga mood masa tu rajin ke idok? hihi

~didiey~ said... [Reply]

fara,ni ur baru didiey ye :)
athirahdiyana87.blogspot.com

Kesuma Angsana said... [Reply]

KA ikut mood lah hehehe

maszmadi said... [Reply]

rajin update bila ada cerita nak taip.. kalu x der cerita.. letak gambo jerk janji update.. haha

Aishah Jahirah said... [Reply]

jarang update blog skang..;(