Friday, 25 January 2013

Makan sambil sentap , :D

sedih tak , aku dok bukak tutup balik , nak cerite ape pun ta tahu , sebab hati tengah sedih sentap , hahahahah , ok tapi boleh gelak , huuuhh , *tarik nafas *
salam maulidur rasul buat semua umat islam , 
syok le sape yang cuti , sambung ari nie cuti sampai isnin , selase baru start , heemm jeles lew , :D
aku keje jew takde cuti , sampai bile laa agaknye ta tahu laa , sentiase cakap dalam hati , jangan merungut fara , teruskan selagi boleh , nanti bile sok da tua boleh rehat puas puas , ok terus kembali semangat berkerja , nasib baik ade VCOA *minyak kelapa dara* sentiase bertenaga walaupun letih kerja satu hari . ehh terpromot pulak , hhahaha :D


ok iklan kejap . 

 Vcoa ready stocck , sape cepat dye dapat , *eceh , hahahah

sebotol rm40 ade 60 biji ye , 

untuk semua peringkat umur pun boleh , baik ibu mengandung , berpantang dan menyusukan baby .

sila email atau whatsapp 

fara.libra@yahoo.com / 012-6641604

nak sihat cantik kulit halus dan berseri , jangan ragu ragu nak ambil VCOA nie :)

ok habis iklan , hehehehhehe
==========================================================================

semalam bos belanje makan , takde la makan besar pun , tapi demi menyejukkan hati yang kena kerja nie , hahahahha , :D soo happy le kan 

snowflake nyum nyum , memang suke aku makan benda nie , 

kalau katekan aku beli mmg aku tambah toraballs too ,eee dap dap nye , hahahah
makan sampai pejam mate merasai nikmatnye , hoooooi over laa , 
tapi semalam aku makan sikit jew , fikir en suami pun suke makan , tapi dye buat ai sentap :(
terus ice dye cair sampai uma , air mata pun cair jugak lew , terus masuk bilik tido :'(
lepas too tak pujuk pun , hurrrmmmm majok laaagi laaa , 

ok bye
 


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

17 comments:

Anum said... [Reply]

ala cianya dia

Kakzakie said... [Reply]

Jgn suka merajuk-rajuk Fara... rugi buang airmata.

iima ❥ said... [Reply]

sedap farra..

bisnes kuat farra ni :)

Haryati Faizal said... [Reply]

merajuk la tu...

Kniedaz said... [Reply]

apa tu snowflake? akak tak tau apa itu..huhu

Irfa said... [Reply]

byk dah baca kebaikan vco ni
cuma belum try lagi :)

anis marissa said... [Reply]

sentap sbb pe?

Nieyxzha Hassan said... [Reply]

Aa..snowflake tu ape? Huhu

Misz Mieza said... [Reply]

Alolo, nape plak sentap ngan suami tu dear ? Darah tengah manis lagi tu.. Jangan majuk2 dah tau.. Nanti tak comey.. =)

Misz Mieza said... [Reply]

Alolo, nape plak sentap ngan suami tu dear ? Darah tengah manis lagi tu.. Jangan majuk2 dah tau.. Nanti tak comey.. =)

zila manaf said... [Reply]

snowflakes tu yg terliuq memalam nih

tyra lee said... [Reply]

sronok plak baca entry kt sini.. :D

Kuazue Mohd said... [Reply]

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

Etuza Ezawarna said... [Reply]

salam... kenal blog anda

QasehnyaRania said... [Reply]

as-salam.
fara, lama ciksu tak singgah sini
sihat?macam mana kehidupan slpas ergelar isteri.
harap semuanya baik2 aje ;D

selamat pengantin baru :D
semoga bahagia selamanya :D

ALS said... [Reply]

Sedapnya :)

NoEn said... [Reply]

ahaks...xmo sentap2 okey