Monday, 14 January 2013

Hari persandingan kami , tema orange peach

Moh lew kite sambungt balik , memang buzy tak sempat nak abiskan kisah sanding aku , maaf korang ya ng tertunggu , hari nie aku habiskan semuanye , so kire 0-0 hahahha :)
ok jap , sesiapa yang nak order VCO TRENEA boleh email aku tak pun whatsapp jew 
(fara.libra@yahoo.com / 0126641604 )
sangat best taw , :)

29/12/2012 ( AHAD )
Tema belah perempuan orange peach , tapi baju pengan/tin kiteorang tak ikut tema , sebabkan tak lawa nanti kalau da semua orange peach , sampai kan nanti baju pengantin pun orange , tak nampak la pengantin yang gojes itu T___T . hahahahha , so kiteorg pilih colour hijau , asalnye aku berkenan baju colour purple too , tapi mak andam cakap tak lawa tak menyerlah , dye suruh pakai hijau jugak , ok kite ikutkan jew , kalau da kate lawa  , confirm memang lawa kan . heheheh

kiteorang ambik catering and conopy disponser oleh mak and bapak aku , hhahahha , gila jimat cost taw , 
yela da dorang pun buat bisnes conopy and catering takkan laa nak ambik orang lain , huhuhu . 
kalau da memang dorang yang buat aku memang goyang kaki jew , hehehehe


 banner yang besar kedabak , hahahha , aku sendiri terkejut , ehh mak aku nie kan , aku bukan artis *tutup muke* semua dok post kat banner too , pengantin tak nampak da . hahahha :D

di malam hari , waktu nie baru nak senja , belom siap ape pun baru nak pasang lampu lampu kat ats too , gila lawa time malam *gila  belagak puji sendiri * hahahha


 guest book , cari kat muar tak jumpe , suh en suami cari dekat k.l haa belambak kat jusco sane , semua design ade , senang , 

pelamin ku , love it ! hahahha , siap jew pelamin too aku duduk jew atas too , sebelom nak bersanding pun duduk jugak , bile da nak bukak terase arrrghh kenape kejap jew semua ini terjadie , aku tak puas , nak duduk lame lame atas pelamin too , hahahaha , berangan sangat , da dapat naik bersyukur la fara , amin , 

depan  pelamin , meja makan beradap , dan jugak meja VIP ,time nie pun semua tak siap lagi , bile da siap semua tak dan aku nak tangkap gambar , 

ta tahu ape motif , tepek jew , 

pun time nie belom siap sehabis mungkin , aku lupe nak tangkap gambar tempat letak makanan too ,ape orang panggil erk ? hehehhe

 
 kipas besar , siap ade air keluar , da terase duduk dalam aircond , tapi aku tak rase sebabkan atas pelamin takde kipas air , sob sob sob 

 pengantin yang asyik las practice senyum , da mak andam too cakap jangan senyum over , senyum belagak sikit , ehh macam mane nak buat senyum belagak too ? hahaha


 senyum lagi , tapi tetap aku tak puas hati , hahahah

 senyum macam nie baru la aku puas hati , kalau tak terseksa mulut aku 

 banyak mase kite pose lagi 

 dan lagi , hahahahha

 ohh lagi , hahahha , lepas da snap banyak kali , perut terase lapa gila , nasib la myza ade , dye dok ambik air makan semua , pas to ade sorg fotograper siap tolong ambik ais-cream lagi untuk myza, eewahh bukan main , pengantin pun tak dapat layanan bergitu ,


pergi ke arah en suami jalan slow slow jew , tak geti pulak nak jalan pakai heels

 naik pelamin sorang sorang dulu , sebab en suami dikenakan tol , hahahhaha berebut orang pergi dekat dye ,

 en suami aku tak faham nape tak senyum , aku pulak tak faham kenape ketap bibir , hahahha ., spoiil 

kami ade pari pari yang comel , hehehehhe , thanks adik adik ku 

 hye semua , belah perempuan  da selesai , belah lelaki pulak lepas nie  hehehe :D

ape yang ALLAH tetapkan cukup indah ,
 kite hanya mampu merancang , hanya ALLAH yang menentukkan ,
biar pun bermacam macam dugaan yang datang sebelom nie , tetapi lepas jew selesai semua nie ya allah rezeki tak pernah putus , masalah tak penah menjatuhkan kami , malah kami sentiase semangat & tabah dengan segala ape yang terjadie :)
sesiapa yang nak order pelamin , area muar tangkak boleh ke

kalau sesiapa nak conopy area muar , tangkak , melaka , k.l pun boleh tapi ade charge laaa 
boleh call ( watie 0123473433 , fauzi 0173053431 , ) 
F & F CONOPY AND CATERING 

photographer pulak by LINK GUD




Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

14 comments:

ieda said... [Reply]

a big congrats for both of uu !
pelamin cantik lah dikkk
sgt2 puas hati
dah ala2 retis tau ! ;)
sooo sweet & glam ...

selamat pengantin baru dik ! .. semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu ! ;)

Mimie Najib said... [Reply]

oo..mak fara ada bisnes tu..patut la nmpk grand..hehe..syok tu.. waaa, banner, kalah retis tau..confirm orng tak sesat umah..heheeh..

semuanya cantik.. ^_^

Haryati Faizal said... [Reply]

grand jugak majlis kawen farah ye...

Kakzakie said... [Reply]

Lega dah mak-ayah Fara. Tinggal tunggu pihak lelaki pulak ye.

Selamat pengantin baru dari kakak moga mahligai terus dlm limpahan rahmat..

are_lin@yu said... [Reply]

cantiknya depa..hihi

dya said... [Reply]

slmt pengantin baru dear..
cntik kaler hijau tue..lioke -..-

iima ❥ said... [Reply]

CANTIK PELAMINNNNN!!!!

Bui Junaidi said... [Reply]

WOW..SEMUA SERBA SERBI CANTIK..TERASA NK KAWEN LAGI (dgn hubby) BILA TENGOK GMBR2 NI..HEHE

SELAMAT PENGANTIN BARU DIK..SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT..AMIN

miz ruha said... [Reply]

selamat penganti baru fara dan suami...
cantik mekap fara... ^_^
pelamin pun cantik... :)

miz ruha said... [Reply]

selamat penganti baru fara dan suami...
cantik mekap fara... ^_^
pelamin pun cantik... :)

RedRose said... [Reply]

congrats sis! you look gojes and I could see your even was a blast! semuanya cantik! love da pics in here. tahniah again... ^__^

Mak Wardah said... [Reply]

Taniah, majlis perkahwinan yang sangat cantik, semoga berbahagia sampai ke hujung nyawa.

Shalee Abdul said... [Reply]

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh patut la xsinggah blog kite dah kawin dah die..sebok dgn org tsyg letu :P tahniah tau!! cantik la pelamin tu. baju pun kelasss! jeles mak noks

Dikbi Kamaruddin said... [Reply]

tahniah...cantik la