Thursday, 17 January 2013

hari persandingan belah lelaki , ( biru kuning )

Hati aku da meronta nak update blog , 
tapi kang ade jew mengacau da too terus buzy tak sempat la aku nak update , 
semalam pun aku cuti , ambik  aka ipar ku and fmly balik dari vietnam , kesukaan la aku macam macam dapat , overkan ,hahahahha demand lebih 

ok lets kite sambung , da tengah bulan da nie . tapi tak habis cerite nie , huwaaa !! 
jengah blog korang pun aku rase amatlaa ta cukup mase , mintak maaf sangat dekat korang taw :)
in sha allah aku akan datang jugak , tapi bile dan masenye belom tahu lagi , ceehh , 
heheheheh , dan terima kasih sangat rajin sangat korang tinggalkan jejak korang di blog ku yang tak seberape ini , love

29/12/2012 (SABTU)

tiba la mase untuk sanding kali kedua , betol laa orang cakap kalau da sekali naik pelamin too memang la tak puasnye lahai , mesti nak naik lagi sekali atau dua kali atau ketiga dan seterusnye , hahaha :D ok too aku over lebih , tapi siyes , bukan  kite rase orang semua pandang kite , tapi aku terase yang aku nie retis sangat ! OMG !! haahahahha *stament berani mati orang cakap *

pengantin pun ade baju rewang jugak , hahah , rugila kalau takde kenangan nanti 


dewan taman maluri , 
dekat area IKM dan jugak klinik kg pandan ,
 sape yang tahu tempat too mungkin jugak tahu kan dewan nie .

 pelamin colourful , hehehhe :D baju lawa , pelamin pun lawa , make up pun lawa tapi servis hemmm .

 baju yang akan di pakai oleh pengantin , tapi baju lelaki dua dua dapat baru , rezeki alhamdulilah , :)
en suami laa seronok , belah muar dapat baru belah k.l pun dapat baru , heheheh 

 pengantin yang selalu over 

 yang gila camera sampaikan en suami pun jeling pening , hahahaha

 sekali seumur hidup bermake up semua gaya gini , lepas nie da tak dapat laa , 

bye bye semua , semuanye da selsai , belah lelaki kite buat simple jew , atenye nak sambut menantu jew kan , ape ape pun bersyukur sangat , hhehehehe :)

terima kasih dekat fmly keluarga ku dan jugak keluarga mertua ku , yang sanggup penat lelah nak buat majlis kami , tak dapat kami nak balas , moga allah memberkati hidup orang orang yang aku sayang , dan dipermurahkan rezeki , 

terima kasih jugak dekat kawan kawan , bagi hadiah ang pau , dekat bos en suami dan dekat bos aku pun dapat an pau , alhamdulilah rezeki ,  dan mane yang wish yang doakkan aku , terima kasih sangat love u all so much walaupun kite hanya di alam maya saja , :)

" Moga perkhawinan ini hingga ke jannah mu ya ALLAH "



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

5 comments:

CikZaniff said... [Reply]

insyaallah fara..lepas ni boleh relax2 dh...:)

Haryati Faizal said... [Reply]

tomei-tomei... kaler kuning tu...

ieda immi said... [Reply]

comel dik ..
warna kuning yg menyerlah ! ;)

Mimie Najib said... [Reply]

semuanya cantik..time kta nti ntah rupa mna la kan..heheh

QasehnyaRania said... [Reply]

alhamdulillah selesai sudah :D

cantik baju kuning ni :D