Monday, 7 January 2013

godies bag yang ber macam macam

hehehhe , mesti korang panas je hati kan , bile la dak fara nie nak update pasal nikah kan , 
ohh korang jangan bergitu , akad nikah aku biase saje , 
takde yang lebih pun ,same macam korang jugak  heheh :)

ok so kite terus sambung ye , godies bag nie semua adelah pilihan mak aku ,. 
memang la aku tak dapek nak masuk campur , dye yang pilih semua nie , 
aku ye kan ajew , sebab aku pun suke lawa gila , dan berbaloi , hehehhe



 phewww sakit pinggang nak menghabiskan semuan nie , sesak aku kejap , hahaha 
nasib la orang kampung kan , mesti datrang rewang . 
ini ade la godies bag untuk belah fmly mentua , sedare dan close friend , 

 yang nie pulak untuk malam berinai , bagi sedare mara yang da di renjiskan pengantinnye , hahahha
ohh aku tak buat tukar2 baju pun , hanya buat sanding dan tambah tambah kan inai jew :)

dan yang nie pulak untuk tetamu yang datang , so ade macam macam 
ramai yang suke cakar ayam too , sebab mak aku tempah suruh orang too buat seakan tempat ayam menetas , dan letak telur atas dye , mmg sangat comel , hehehhe 
aku pun tak terfikir yang mak aku nak buat macam tooo , ohh sory aku lupe nak tangkap gambar laa :(

dan ini ade la dari belah lelaki , simple jew , aternye sambut menantu kan , tapi yang tempayan too comel , tempayan erk namenye ? hehheh , aku pun tak tahu , 

alhamdulilah semuanye selesai , semuanye happy , kami yang memberi nie jugak happy sangat , ramai yang datang , memang suke sangat , lagi meriah orang cakap lagi bagus kan :) 
pade yang lepas nie nak kawin sila laa jemput saya , hahaha :D teringin nak naik pelamin lagi sekali tapi nak pinjam korang punye pelamin pulak , boleh ? hahaha T_______T

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

5 comments:

Rara Nasiha said... [Reply]

Alhamdulillah, semua selesai dah. Moga berbahagia dear :)

iima ❥ said... [Reply]

gmbr bersanding mana? hehe nak gmbr kawen lagii

CikZaniff said... [Reply]

mcm2 ada kn..hihi..alhamdulillah dh selesai..

Kesuma Angsana said... [Reply]

dah selamat semuanyer, mest penat kan dan byk kerje

Haryati Faizal said... [Reply]

byknya buah tgn tuk tetamu...