Sunday, 2 December 2012

Terpilih dan dipilih :D

alhamdulilah  syukur :)
thanks kepada kina yang buat segmen 6 perkara tentang aku
tak sangke la pulak aku akan terpilih , hehehhe :D
sedangkan aku di tag oleh imah 

sejak 2 mejak 3 menjak 4 menjak nie mmg aku tak BW blog korang ,
kalau free baru la aku akan buat BW , kadang2 aku update blog then tutup balik ,
itu pun curi mase je . *konon kan , tapi mmg betol sila la percaya .
kalau mimiey najib & etuza nie tak bagi tahu aku, pun tak tahu aku terpilih , :D
wahh lagi semangat la nie aku nak join segemn korang , sape yang buat segmen meh meh bagi tahu ai ,
ai nak join !! ahaks :D



thanks ye kina :) terharu sangat , heheheh
oppsss jangan jeles hokey , hahahhaha
:D




*nak tanya korang , ade tak sape sape tahu mane website ke atau kedai ke yang jual turban and neck yang tak panas ? *


 nampak tak shilaamzah pakai too ? aku nak macam too sejibik ,
tolong ehh sape sape yang tahu, bagi tahu aku erk

ok sayang korang :D

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

10 comments:

ieda said... [Reply]

tahniah dik ;)

miz ruha said... [Reply]

perasan yang fara terpilih masa jenguk blog kina semalam... tahniah... ^_^
nanti ada header barulah.... :)

tak tahu lah nak beli kat mana... sebab tak pernah pakai...

Mimie Najib said... [Reply]

waah, gelemer i sekejap..hehe

iiima ❥ said... [Reply]

HEHE untung lah terpilih hehe

Nieyxzha Hassan said... [Reply]

Tahniah ^^

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah tahniah ye dik

are_lin@yu said... [Reply]

blh tgk kt ayun ayunar pnya blog..dia ada jual ;-)

~didiey~ said... [Reply]

nak gak......

Mrs Velentine said... [Reply]

tahniah

QasehnyaRania said... [Reply]

tahniah :D