Monday, 17 December 2012

Ohh hem Giiii ! apakah nie semua

nak tahu kenape ? hahahha 
aku sendiri pun mengucap panjang bilal tengok kejadian itu , 
kenape dorang google benda yang  pelik pelik , 
da too termasuk pulak too dalam blog aku , oMg !!
tapi terase lawak pun ade ok , aku belom lagi kawin nie ha , kenapekah da terkait dalam ape yang korang carikan itu , huh ? heng kepale 

ok tanak bebel lagi , ayuk kire teruskan ape yang terjadie 

whattt ? tang mane yang aku sebuut kes ini ini nie ? 
hahahhahah . *tepuk dahi* astagfirullahalazim !

apekah nie semua ? kenape terhubung kait dalam blog aku nie , 
padehal takde benda pun aku rase yang aku ceritekan bab bab nie , 

so dengan rajin nye aku pun mengoogle la balik ape yang dorg da google kan too . 
bukan sengaja ok , nak tengok kebenaran betol ke blog aku wujud benda benda itu ?

 yes !! yang paling atas pulak too , hahahah
dalam isi kandungan cerite tarikh yang cantik too , sebernanye aku hanya tulis 
*AKU DIPAKSE BERNIKAH * benda terjadie dalam mainan tidur ku
bukan *DIPAKSE DOT DOT DOT * hahahahha
yang aku blur kan too mmg la ade unsur yang tak patot dipaparkan , so aku tutup kan disitu , 
tanak la jadie kes ape ape kang , tak anggup lagi nak lalui daa *macam besar sangat kes aku kan , haha *
oohh ye , thanks nuffnang rezeki datang lagi , patot la semua post ye , 
aku ingat aku tak dapat , rupenye aku pun dapat jugak , :D
hehehehhe , alhamdulilah , syukur , amin .



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

7 comments:

Shalee Abdul said... [Reply]

wakakkakk! otak hampir kuning baca ayat tu :P

Mimie Najib said... [Reply]

ala, kta pun dpat jgk plik2..tp tak la tahap fara ni..so funny tau..ahaha

iiima ❥ said... [Reply]

hehe sabr jer lh

Ratu Hatiku said... [Reply]

hehehe....alahai mcm2 kerenah manusia skrg nie kan...

Jna marcello said... [Reply]

HAHAHAHAHA SUMPAH LAWAK ;D

kitatauke said... [Reply]

hahaha..kejam gile keyword g2...tapi kl buat entri...kompom mencanak2 UV..hahhaha

NoEn said... [Reply]

haha...merepek betul la...kesian kat fara kan...huhu