Tuesday, 11 December 2012

Nasib hakak tak kisah

amboi hakak hakak da ye sakarang , hahaha , poyo sangat , 
semalam en.tunang ajak beli cincin , 
kepale aku da weng sangat mungkin sebab penat , 
aku cakap nak makan dulu lapar , 
makanla kite , tapi aku makan suke tak rase ape ape , 
minum pun aku rase tawar , ke sebab aku demam atau gemuruh sangat nie ?
poyo sangat wei , hahahah
 
sambil too kiteorang borak laa , 

en.tunang : da bagi tahu tak budak faz too . 

aku : ohh belom lagi , ok kite msg sekarang 

dari kemarin suruh sms , tapi aku lupe jew , 

faz too adelah ex-girlfriend dye , nak sangat budak too datang, 
ok aku tak kisah , tapi sikit kesah la kan , hahahah
ex dye pun da kawin anak sorang , tapi suke stalker kiteorang , hahaha
ade sekali too dye msg kat inbox facebook , macam mane leh kenal  aku pun tak tahu la 
aku nie suke jew melayan orang macam nie , siap aku bagi no fown lagi , 
en.tunang da kenal perangai aku , 
then dye ajak jumpe , aku cakap ok boleh , tapi en.tunang tak bagi , takot perangai saiko dye datang , 
hahahhaha , tapi takkan kite nak fikir macam too , 
dye datang tapi tak jumpe , tengok kiteorang dari jauh jew , 
dye terus lepak dengan kawan kawan dye . 
 
banyak kali jugak terserempak , si faz nie tipu cakap takde anak la semua , 
las las terserempak kang tesco dye bawak anak , 
tapi pura pura la tak nampak kiteorang , 
tapi aku tarik tangan en.tunang biar buat buat terserempak ,
 tetap dye buat buat tak nampak , ehh macam aku yang saiko nie , hahahah :D

nie aku da sms daa si faz nie ,
tapi aku yang nak jumpe la sebab nak pas kad kan , 
kena la ikut cakap en.tunang . da dye nak invite kite ikutkan aje , 
tapi harapnye masing masing tak saiko , kang ade aku tersesepit antara korang ,
  
tiba tiba ex dye msg lagi , 
 
ex : mesti segak kan apis too , tapi kecik , oppss . 

nie kalau en,tunang bace nie mau meroyan , tak pun kelam kabut pergi gym besarkan badan ,. 
hahahahah . 
tapi hei hei , nie kau dengar cakap sape nie , ex kau ke aku nie , 
nie ade yang tak jumpe 12 hari kang 




Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

15 comments:

CikZaniff said... [Reply]

haha..eh2 buleh plk cmtu eh..seriau dgr..:)

Mimie Najib said... [Reply]

haha..kelakar la fara ni..'nasib tak kisah' kan..erk, ex dia dah ada anak ckap xde anak?..sian ank yng tak bersalah itu..ish2..

NoEn said... [Reply]

hihi...xmo saiko2 eh

Anum said... [Reply]

hahahah
x pasal2 tunang awk pg gym kan

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

sesuka hati je dye mesej mcm tu.. ish2.. :)

cepat2 sembuh kalau demam.. :)

kinara kinatara said... [Reply]

hehehe...sabau ja laqh..

kinara kinatara said... [Reply]

nanti pm kina ya..nak tulis ape kat header 2..:)


huhu..
http://www.facebook.com/mosyimosyikinarakinatara?ref=tn_tnmn

nyh fb kina..:)


Haryati Faizal said... [Reply]

hihi sabar farah....

izzah said... [Reply]

hehe..usah dilayan ex tu...pikir pasal mjlis kawen je yg xlama lg dh ni...happy sokmo yek =)

TiranaAduka said... [Reply]

salam kenal farahiza dari tirana aduka

etuza said... [Reply]

ramai lagi pilihan..kenapa dia tak berterus terang kan..nilah manusia, lelaki kena gentelman, mengaku tu satu lambang kegagahan lelaki. kalau bohong hemm! tak gentelman tu..
Tq ke laman Pesona

Myra Jay said... [Reply]

Tak kisah ke kalau ex mai kenduri..

For me simple, kalau masing2 dah 'takdak langsung perasaan' ok tak kisah, tapi kalau masih ada saki baki better tak payah... bahaya ni takut cinta lama berputik kembali...

Kesuma Angsana said... [Reply]

dtg baca lepas cuti2 mesia

Mrs Velentine said... [Reply]

bahaya ni tau...

mama aryan said... [Reply]

biarkn je org saiko mcm tu..jgn diikut perangai dia nti kita lak yg meroyan hihi