Friday, 14 December 2012

Mintak tolong korang pilih

Selalu aku nie asyikla buat karangan kan , ok kite stop dulu , 
aku nak mintak tolong korang pilihkan gamabr  , 
sebabkan aku nak buat header , hehehhe :D

mane lawa korang pilih la ye , 
antaraa A , B ,C 
tak la pun banyaknye , tapi aku kan mengedik di tengah hari nie , 
nak manja sangat dengan korang kan , hehehehe .
*ayat bodek namanye*


ok semua ? dah bersedia ?

jeng jeng jeng 










 gambar A 


 gambar B


gambar C 


MINTAK TOLONG VOTE . 
YANG MANE HARUS AKU LETAKKAN DI HEADER , HEADER , HEADER , AHAKS :D

BYE KORANG . FLYING KISS


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

14 comments:

Mimie Najib said... [Reply]

haha, kalau vote bnyk kali dapat hadiah apa ni fara..haha..just joke..

*fara masuk kat reka letak, then tarik dia ke bawah gmbar fara..try jap, boleh ke tak ye.. :)

are_lin@yu said... [Reply]

suka no 1..hehe

Mimie Najib said... [Reply]

lupa pula..suka yang A fara..

CikZaniff said... [Reply]

pilih A..sweet

Haryati Faizal said... [Reply]

tula suke wat karangan panjang2 hihi...
ok, kalau akak la akak suke yg no.3 tu...farah nampak kiut..

Cik Nas :) said... [Reply]

gambar A ^^

NURUN said... [Reply]

kalo tak kawin lg, better ltk gmbr no 3.

Si Matatajam said... [Reply]

Pict C tu mmg sweet..

baby lydia said... [Reply]

dya suke pic B sbb dua2 senyum nmpak gigi..lgi de belon2..lgi smart kot..

iiima ❥ said... [Reply]

gambar B cantik!!!!!!!!!!!!!!

Aisyah Husaini said... [Reply]

gambar c cantikkkkk sangat look so sweet he he he. macam model gitu

mama aryan said... [Reply]

gambar b..suwittt

Noraziha said... [Reply]

gambar 1st tu nampak omeii je

Dikbi Kamaruddin said... [Reply]

semua cantik...#x membantu langsung kan...hihi