Monday, 17 December 2012

Melayan kepala kami

semalam en.tunang cuti tapi aku kerjalaa , lame gila rase tak dating bersama ,
awww sejak nak dekat nie lame tak dating ye , hahaha
so aku ajak en.tunang tengok wayang , dye pun ok jew , 
tapi jakun , hahahah , yela mane taknye , lame kowt tak keluar jalan jalan , 
shoping sane sini kan , harus la masing masing terkejut sikit , 
kalau tak , kiteorang balik kerja , tidor , esok kerja , so mase nak bersama berborak too takde ,ape ntah lagi shoping kan 

kiteorang layan LIFE OF PI ,
kalau diberi pelaung aku tanak pun tengok lagi , hahahha
ingat nak melayan kepale yang tengah stuck nie , sekali cerite too buat kiteorang lagi stuck ok , 
tak boleh goo laa , terlalu lembab sangat , tapi sape yang minat too boleh la kowt layan untuk kali kedua , 
kalau aku dengan en.tunang myb tak kowt , bukan jiwa , ceeeehh 

woii gemoknye aku , tapi en.tunang makin tulus , 
nie camera salah ke tangan yang tak pandai nak capture nie , hahahha
mamat too sibok sangat nak starbuck , dye cakap lame tak minum rindu , 
amboi over sekali keluar semua kau nak kan , 
tapi takpe kite layan kan jew , sebab ade benda lagi besar aku nak pau dye , kahkahkah , 

perempuan yang serabai , hahahha T____T
tapi en.tunang cakap lawa . lalalalaalala :D

tapi aku geram sikit la , sebab aka pembuat starbuck too buat air kiteorang cair , 
mungkin terlebih letak ice , ish ish ish , 
still tak puas hati , so rasde ta feel sangat , hampeh , en.tunang asyik la tanye aku , 

en.tunang : nie yang kite selalu minum erk 

aku : a.ah laa nape ?

en.tunang :nape macam tak sedap erk . 

aku : kan , memang laa , sebab tadie orang tengok dye buat cair jew , 

kesian en.tunang dye yang nak sangat starbuck too tapi hampeh , tak mengapa laa . 


so kesimpulan di sini , cehh , 
kiteorang lagi stress dengan air yang tak menjadie , dengan movie yang rase lambat nak habis .
hoiii , geram jew , tapi takpe nanti kite repeat lagi banyak kali , 

ehh lagi bape hari erk ? lalalalalla

OMG !! 4 DAY TOO GOOO !!

 perasaan , dup dap dup dap hoooooooooooi


 

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

8 comments:

Anum said... [Reply]

layaaaaaan
best

are_lin@yu said... [Reply]

sempat lg tgk wayang..hehe

CikZaniff said... [Reply]

ishh bkal pengantin ni ptt kena kurantin tau..hihi

Kakzakie said... [Reply]

Semakin dekat hari utk disatukan semakin berdebar ye..

Si Matatajam said... [Reply]

Betul kata Ayu tu, sempat lg tgk wayang tu..hi hi...semoga segalanya nnt berjalan lancar..

Mimie Najib said... [Reply]

sempat lg ye kuar jln2...orng kata sebulan sebelum kawin tak leh jumpa tau..nti xdak seri..hehe..pntang larang orang tua2 la.. hope boleh la ikut..hehe.. *memang susah jumpa pun*

iiima ❥ said... [Reply]

darah manisss kene duduk rumah diam2 hehe

Haryati Faizal said... [Reply]

amboi...org kate makin dekat nak akad nikah tak bley jumpe tau.... nakal ye ni...hihihi....