Tuesday, 4 December 2012

Diet diet diet !!

diet bermula dari sekarang !! 
orang 2 bulan sebelom da kena diet , aku 2 minggu seblom nak diet 
hasilnye ado ke ? hahahahha
tak kisah la janji aku amalkan jugak diet , baru baru nie timbang naik 5kg kowt . 
tak mengigil 1 badan ? hahah .patut la ramai orang cakap 

" wei fara apahal kau makin gemok nie "

haaiss # SENTAP , hahha

sebab dulu aku tak gemok and badan susah nak naik , kalau badan aku tak naik dulu , mesti perut  la yang naik dulu , 
eeeii geram taw , !! jeles ok pade sape yang slim too . sila la bagi tips ,:D besok nak fitting baju daa , gila ape aku nak biarkan badan aku macam too . 
mak seram nie , hahahha dan nie semua salah en.tunang , aku suruh dye gemok tapi aku yang terjebak sekali
bile dye makan aku makan , tak kan dye makan aku nak tengok jew 
harus la terjebak terliur sekali package ,
T_____T

semalam pergi rumah bakal mak mentua , en tunang nak masak meggi
tapi aku la mangse keadaan yang kena masak kan , :D
dye suh aku masak 2 bungkus satu aku satu dye .
aku cakap la aku nak diet , lepas too bising2 kat telinga aku tak payah nak diet la ape laa . 
 hooiiii bile aku makan banyak kau bising aku gemok gemok gemok 
bile aku nak diet kau bising jugak sibok nak diet diet diet 
arghhhhh tension hokey !! hahahah :D
las las dye tak nak makan , 
sebab aku ta makan , heii ade jugak aku siku kang kepale en tunang nie ,
nasib baik la sayang ok , :D

lepas too aku pun sengal , kalau da aku sengal en.tunang harus la sengal bersama , hahahha 
dalam pade mara mara too aku pun masak jew la maggi too , tapi sebabkan kesengalan terserlah , 
aku tak perasan meggi too meggi goreng , aku bantai pergi buat meggi sup , rasekan , hahahahaha
lepas too kak anis tanye korang masak meggi sup ke maggi goreng ?
dalam hati aku too meggi goreng ke ? hahahha patut la cair jew megginye , takpe laa , makan jew la ye
 en, tunang , nasib meggi too tak nampak menarik sebab da dibuat sup , kalau di buat goreng mesti akan ku rasekan jugak sebabnye menarik , :D  


  sila la jangan percaya dengan gambar nie , skirt too membuatkan aku tinggi dan jugak slim , 
hahahha , kalau aku pakai jenas and baju , boleh terkeluar isi perut  , ahaks :D


nenek call bagi tahu malam nie masak sup tulang , glup glup glup , ok hari nie cuti diet , hahaha , 
dasar kamu fara !!!

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

26 comments:

yaya ade said... [Reply]

tdk pyh la diet. msh kurus lg tu :D

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

tertipu tgk gmbr la kan..tp kamu mmg slim pon dear..hihi.

Haryati Faizal said... [Reply]

hati senang tu yg makan apa pun sedap hihi...

are_lin@yu said... [Reply]

tipula cik fara tak gemuk pn..hihi..kurus tgi ja ;-)

~didiey~ said... [Reply]

tgk lengan fara mcm kurus je...xgemok pown

Mrs Velentine said... [Reply]

diet lagi..dah ok dh MV tengok..Psst..MV pakai apa kat muke??hehe..xda pakai apa..cuma baru2 ni try pakai Pure Marine collagen

CikZaniff said... [Reply]

hahaha..fara xgemoks pon..
ok2 aje tuh..:p

etuza said... [Reply]

adik dah follow Pesona Blog ke..tqvm jika dah follow ya..sekali lagi tinggalkan jejak..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Myra Jay said... [Reply]

Hehee, samala kita diet di mulut, tp bila depan mata ada makanan sedap, lupa diet kejap..hehee:)

Yg penting fara, sihat walafiat ye :)

Myra Jay said... [Reply]

Ha fara, bedak talkum still available till now :)

Dayana Bahar said... [Reply]

diet?? Gemuk ke>>>??? Akak tengok slim je.. Jangan set minda mcm tu,, tak elok tau... huhu

Cik Nas :) said... [Reply]

kurus je Nas tengok :) kalau nak cepat, try pakai fellina inchloss..

♥ Miss Hearty ♥ said... [Reply]

nmpak tak gemok pon dear.dah cun tuw :)

ieda said... [Reply]

kalau macam nie org kata gemuk .. macam akk nie org cakap epr lah erk huhuh

Eiqa Almond said... [Reply]

wahhh sweet nyee en tunang Fara..
Org tu x nk makan sekali en tunang x nak makan, ehhee

Naik 5kg.?? parok parok..
Mohon jealous dgn eiqaa yee.. :P :P

Si Matatajam said... [Reply]

M tengok pun ok ja dear..tak gemok la..,

Jna marcello said... [Reply]

awk nk kurus mcmne lagi syg????
dah mcm lidi Na tgk awk hihihi

Cik Que said... [Reply]

ok la tu kan..tak nampak gemok, tak jugak nampak kurus..sedang2 je..^__^

iiima ❥ said... [Reply]

dah ok dah tuh fara jgn diet lagi nty kurus sgt pun ta cantik :)

Aleeya Atinza Saaid said... [Reply]

no need to diet ...mmg da slim n cun da body tew hehehe

Noraziha said... [Reply]

a'ah tak nampak gemuk pun..ok dah rasanya tu. tp seram gak la bila naik berat sampai 5kg.hehe

QasehnyaRania said... [Reply]

nak diet apa..ok je ciksu tgk maintain slim je.. :D
jji jgn tinggal breakfast..lau tak diet ke mana nanti:D

syiela said... [Reply]

sup tulang je terus tinggal diet kejap :)

** ok je tu

NoEn said... [Reply]

comel jer tuannya..xnampak gemuk pun

Bui Junaidi said... [Reply]

KAK BUI DLM GMBR NAMPAK GEMUK TP KAT LUAR KURUS KERING..HAHAHAHA

Kesuma Angsana said... [Reply]

selalu je x jadi bila nk berdiet2 ni