Tuesday, 18 December 2012

cuti untuk 2 minggu / byebye single ,

ye , aku akan start cuti mulai esok ,dan pulang sebagai double , hahah
ohh mesti rindu dekat blog , rindu dekat korang , rindu nak bace semua cerite korang , 
tapi takpe start jew aku keje , aku akan folow and bace balik ye ,. 
dan nie entry last untuk aku yang bergelar single atau pun tunangan orang , 

tiba rase sedih nak nangis , perasaan too bermacam macam payah nak  cakap , 
dan aku rase betol ke semua nie akan terjadie , 
ramai yang tanye aku , " kenapa nak kawin cepat sangat ? terlalu mude umur 20 da kawin"
kadang kadang benda too buat aku rimas dan down , 
mungkin ade setengah fikir tak logik kawin di usia muda , mungkin ade setengah orang akan cakap benda too bagus ,
 tapi susah kite nak terangkan dekat semua orang kan ,. so aku lebih suke diam dalam segala pertanyaan orang dan senyum . 

bagi aku kawin di usia mude tak salah , selagi tujuaan dan niat kite betol . 
aku pun tak tahu macam mane niat nak kawin awal too terpancul keluar , hahahha
mungkin sebab kedua dua orang tua kami bersetuju , dari situ kite bermula mencari impian yang 1 . *eceh 
aku pun selalu terfikir sendiri , ape yang aku selalu cari didunia yang kecil nie . 
kadang kadang diri terlalu rase kosong , dan aku da puas sangat enjoy , 
so aku rase aku nak berubah ke arah yang lebih baik dan mencari seorang pembimbing untuk meneman aku dan mengajar aku .
dan sekarang aku da menmgumpul semua too , dan sekarang la masenye .* ehh waahh

bye bye single , tidak lagi ku single , yang boleh keluar sesuke hati , 
tidak lagi ku sendiri , pergi mana mane sentiase berteman ,
sentiase ade dye dye dye, ohh bye single ,
selepas nie ku sudah bergelar isteri orang ,
saat saat yang mendebarkan membuatku rase resah , *phewww

esok aku da balik kampung ,
siap kan semua persiapan , harapnye semaunye berjalan dengan lancar . amin ,

perasaan sekarang bercampur campur tak tahu nak cakap ape ,
hanya mampu ku ucap kan
ya allah , ya allah , ya allah !


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

13 comments:

Cik Nas :) said... [Reply]

jodoh dah sampai tak kan nak tolak :) btw, tahniahh fara :D

Mimie Najib said... [Reply]

syukur alhmdulillah dpt kwin awl fara..mcm kta ni, sabar menanti..

Haryati Faizal said... [Reply]

semoga semua yg dirancang berjalan dengan lancar ye...

ieda said... [Reply]

wahhh tahniah dik !
aduhh akak pula berdebar2 ...

semoga semua di permudahkan

berkahwin muda bukanlah alasan , semua terletak diatas tangan dan bahu yg mengalasnya .. berdoa selalu agar allah lindungi ikatan itu , insyaallahhh ...

selamat pengantin baru in advance .. dan semoga adik kuat harungi fasa baru didalam kehidupan ! ;)

CikZaniff said... [Reply]

wahhh..kena excited nih..hope smua berjalan lanvar tau..miss u nanti..:)
selamat menjadi isteri org ye Puan Fara

Jna marcello said... [Reply]

hpyyy holidayyy yunkkk ;)
jgn risau burung u i jaga hakhakhak ;)

4feet8 said... [Reply]

tahniah ya..semoga semua perjalanan majlis berjalan lancar

NoEn said... [Reply]

tahniah dear
bagus kawen awal...byk hikmah nya
muda2 dh ade anak, mcm akak dh nk masuk 30 anak baru sorang...kalau fara kawen awal, agaknya masa umur 30 anak dh 2-3 orang ;)
in shaa Allah...amin

Pykaa Pdott said... [Reply]

selamat pengatin baru sis :)

are_lin@yu said... [Reply]

taniah dear dah jadi isteri orang..hiihi

iiima ❥ said... [Reply]

jgn lupa update psl kawen ntyy... :)

selamat pengantin baruuuu

Mrs Velentine said... [Reply]

aelamat pengantin baru fara

kinara kinatara said... [Reply]

kina dah buatkan header untuk akak:)


http://4.bp.blogspot.com/-PSwHjfEiYQ0/UN0wgXjr-4I/AAAAAAAAGAg/x9AZeh-9Ye8/s1600/1hh.png

harap suka..

dan law nak edit blog kina ade tawarkan edit blog rm5...:)

ke blog kina ya..:)