Thursday, 6 December 2012

Cuti ku sudah approve , jalan jalan !! ~~~~

Hari nie pergi kerja dengan senang hati , lalalala
ahaks :D cuti ku sudah approve , 
dah lame rase nak cuti lame lame nie , biase aku akan apply cuti 4 hari macam too jew , 
nak jugak rase cuti 2 minggu kan ,
akhirnye approve sudah cuti ku selamaa 2 minggu sampai tahun depan , wahhh gila best , 
nie sebab cuti nak kawin jew . 
nanti lepas kawin cuti 2 bulan pulak ... ehhh ?

semalam aku cuti , maaf tak dapat BW blog korang ye , 
hari nie lepas je aku update blog ini akan ku update . 
tapi disebabkan hati nie tak sabar nak cuti rase macam malas nak buat semua , boleh ?
hahahha , dah terbayang nak pergi spa , nak urut badan , nak pakai inai di cari , hkhihkihk , *getik
layan kan aje la korang semua ye . 

semalam cuti tak pergi mane ,
 hantar bakal mak mentua pergi tempat kerja untuk hantar kad kawin bla lelaki , 
and petang aku balik tidur kejap tunggu en,tunang balik keje , 
dan kiteorang keluar pergi tesco , tapi kali nie bukan berdua , bawak aryan sekali , 
 sape yang tak kenal aryan too , 
aryan adelah anak buah en,tunang dan anak kak anis , (aka en.tunang) .

mase nie aku bukak camera , macam tahu tahu nak tangkap gambar dye kan , 
terus sandar kat kerusi and senyum , tapi buat buat , eeii geram

mase nie da ngantok da dye , tunggu maktok dye nie , 
tapi suke betol kalau bawak naik kereta , nak di pegang steering too nak dibawak macam orang besar ,
abang nanti da besar suruh papa ajar bawak kereta ye , nanti bawak untie pulak jalan jalan .
 ahaks :D

lame aku memendam hasrat nak bawak aryan nie berjalan , 
sampai malam too tak boleh tidur sebab excited punya pasal . hahahah :D 
nasib la dye sentiase behave , senang la nak jaga dye , 
cume dye sengaja nie nak uji auntie dye , 
sampai jew tesco dye boleh pulak buat acuan , da la lupe nak bawak pampers dye , 
nasib laa ade pampers yang 3 keping jew too sarung , 
en.tunang da cuak takot la takde kan ,

 mase nie dye senyap jew , bosan agaknye , yea kan da janji dengan dye nak main permainan , 
tapi dibawaknye pergi beli barang dapur
habis jew bayar terus suke , agaknye inila masenye , macam tahu tahu je abang taw . 

 mase nie memang dye dah tak menyabar da , da di dengar suara budak2 menjerit , hahahha
' cepat la untie cepat la paksu tak saba abang nak main nie ,'

da dapat masuk dalam too wah bukan main suke , kejap kang jatuh kang bangun balik , 
mase nie dye da naik rumah kecik too , nak turun tapi takot , tapi pandai nak turun sendiri , lame lame dye duduk jew terus kat situ ,

rase tak puas walaupun 1 hari aku dah berkepit dengan dye , geram , rase nak bawak jalan lagi la ,
 nak pelok mase tidur sekali , ahaks :D
boleh tak kak  :D
mekasih ye bagi saya bawak aryan jalan jalan , 

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

14 comments:

Anum said... [Reply]

syoknya jalan2

Kniedaz said... [Reply]

lamanya dia nak bercuti...seronok tu...bila langsungnya tu?

Cik Que said... [Reply]

selamat bercuti..^_^

NoEn said... [Reply]

bestnya dapat cuti lama...

Jna marcello said... [Reply]

okay just nak bgtw kita jeles awk dpt cuti panjang
"harap maklum "

Bui Junaidi said... [Reply]

NAK KAWEN DH?TAHNIAH2..

miz ruha said... [Reply]

bestnya dapat cuti lama... :) cuti kahwin..

Haryati Faizal said... [Reply]

suke la tu.....hihi,
selamat bercuti ye!

izzah said... [Reply]

alahai..comelnyer si kecik...masuk2 je blog ni,terpengun tengok pic pling atas ni...cantik la farahiza..seriously akak suka pic tu...memang pro la jurukamera tu...

~didiey~ said... [Reply]

practice bawak ank sendiri jln2..hehe

Anis S. Mahdi said... [Reply]

hahahaha sila la bawak dia jalan-jalan lagi..xlarat dah nk layan...hehehehe

Mimie Najib said... [Reply]

waaa..dah praktis nti ada anak senang ye fara..hehe

Kesuma Angsana said... [Reply]

sama2lah kta on cuti2

QasehnyaRania said... [Reply]

alahai comeynya dia.suka la tu ada orang melayan kan",