Sunday, 2 December 2012

02/12/2012 tarikh yang cantik

sangat cantik hari nie punya tarikh kan ,
makin dekat makin ku gementar , 
makin perbagai rase dalam hati aku nie , kadang kadang sampai terbawak mimpi , 
semua yang nak kawin akan mengalami benda nie ke ?
dan sekarnag terjadi pada aku kowt , atau aku jew suke fikir benda bukan bukan . ?

selalu jugak aku mimpi yang amat ngeri hokey , 
da banyak kali mimpi yang benda sangaat sedih , 
first aku mimpi nak nikah nie , tapi conopy pelamin semua takde ,
 bantal nikah untuk pengantin pun takde , dan aku menangis macam kan aku dipakse untuk bernikah . T_____T

lepas too esoknye aku mimpi aku kawin dengan bapak sendri ? ape kah ini mimpi?
atau dye nak kawinkan aku dengan orang tua disebabkan takde orang tua dekat situ dan hanya bapak aku jew ade , so dye kawin kan je aku ngn bapak aku ? ahhh ngeri hokey 
T____T

esoknye lagi , wahh banyak nie mimpi , 
ye memang banyak sangat sampai kan aku jadie takuit kowt , 
aku dah nak kawin da tapi orang too tak bagi aku kawin , 
kalau aku kawin nanti takkan bahagia akan jadie benda tak baik
, ade orang datang cakap ade orang jaga aku , 
benda too tak bagi aku kawin ? haaa ngeri ok , tapi aku bangun2 tengok da pukul 9 pagi , 
oo nasib setan agaknye , 
T________T


ya allah harapnye benda benda macam nie , mimpi mimpi ini hanyala mainana tidur , 
kuatkan la hati , berikanla kekuatan dan aku berharap semuanye berjalan dengan lancar dengan izin mu 
ya allah ,amin !!


 22 DECEMBER 2012 IS THE DAY 

*SAPA YANG TINGGAL AREA MUAR / MELAKA / DAN SEWAKTU DENGANNYE FARA NAK AJAK KORANG DATANG TAW , KALAU ADE SILA LA TINGGALKAN COMMENT ,
NANTI FARA POS KADNYE YE* :)

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

22 comments:

CikZaniff said... [Reply]

wah..xlama lagi nak tukar status nih ~ pape pon..hope semua dipermudahkan ye.:)

mama aryan said... [Reply]

dah tak lama tu..ala akak kat shah alam la..akak iringi doa je la ye..
moga majlis fara nanti diberkati & segala mimpi fara tu takkan terjadi..hehe mainan tido je tu jgn fikir yg bukan2...
best apa nak kawin..

iiima ❥ said... [Reply]

wah dah nak dekat... seronoknyee :)
semoga segala urusan yang dirancang berjalan dengan lancar yer :D

jgn fikir sgt kunk syaitan dtg menggangu didalam tidur kamu :)

Haryati Faizal said... [Reply]

semoga semuanya berjalan dgn lancar....

Kakzakie said... [Reply]

Banyakkan solat hajat mohon segalanya dipermudahkan...

Kakak duduk JB tak boleh ke datang Fara hihi.... gurau aje kakak nie.

maszmadi said... [Reply]

in sha Allah semua akan ok.....

Nieyxzha Hassan said... [Reply]

Mainan tido je tu fara..maklumla kepala tgh sarat dgn pelbagai benda..jadi may be terbawak2 dlm tido..jgn risaula..takde pape..nieza pon ade jugak mimpi ngarut2 sblm kawin.. ;)

Amanda Suria said... [Reply]

birthday akak semalam...hehehe...mmg tarikh lahir dia cantik tahun ni...

Kesuma Angsana said... [Reply]

moga dipermudahkan semuanyer ye dear

siti fatimah said... [Reply]

wah.. tak lama dah tu. memang manis darah ni pekat melekat gitu..

jgn di layan mainan tudir tu.

are_lin@yu said... [Reply]

wahh dh nk tawin..trgin nk g..tp jh..huhu

~didiey~ said... [Reply]

alaa...didiey dok kl..hukhuk!
nnt upload gmbr kawen byk2 okeyh!

didiey doakan semuanya berjalan lancar..

Indah Mulya said... [Reply]

hehe..smpai ngigau2 ni awk..adoi..smoga dipermudahkan smuanya :)

anis marissa said... [Reply]

alaa... jaoh..
bole ke dtg nir?

Noraziha said... [Reply]

Lagi nak sampai hari bersejarah lagi berdebar sampai termimpi2 ye fara..mainan tido je tu. Berdoa, tawakal semoga semuanya dipermudahkan ye

Noraziha said... [Reply]

Lagi nak sampai hari bersejarah lagi berdebar sampai termimpi2 ye fara..mainan tido je tu. Berdoa, tawakal semoga semuanya dipermudahkan ye

❤Kamsiah❤ said... [Reply]

semoga semuanya dipermudahkan....
salam kenal dari akak

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

duk perak.jauh tu..huhu.

Shalee Abdul said... [Reply]

ishh kite kat kl la T.T tahniah tau dupdapdupdap hehehe

Mrs Velentine said... [Reply]

x lama lagi tue fara..mmg akan termimpi sehinggalah saat nya

QasehnyaRania said... [Reply]

hye..
cun la header..sweet ;D

mmm..ciksu dah jauh ke key el..huhu kalau masih di jb kemungkinan....

Myra Jay said... [Reply]

Mesti berdebar kan menanti saat tersebut..
Takpe cool down, tarik nafas pelan2 sambil membilang waktu :)