Thursday, 15 November 2012

suke buat i tersenyum lalu perasan diri sangat lawa :D

hehehhe , ok sekarang nak tutup muke dalam tudung boleh ?
suke suke jew kan aku tak BW blog korang balik ,
oo suke suke jew buat buat buzy kan , 
tapi memang betol la aku buzy bukan tipu , 
tolong la tolong fahAm saya, HEHEHHE
 
aku promise ahh , ade mase nanti aku datang la terjah bloh korang , 
korang jangan merajuk taw ,sayang korang , *eceh :D
too la aku tersentuh sikit , tak BW blog korang pun , korang still la jugak datang sini singgah and tinggalkan comment .

semalam aku cuti , so memang tak update pape la , hari nie baru bukak my blog nie 
takde buat ape pun , semalam pagi da ambik sepupu aku dekat nilai , 
bawak kereta serupa macam ade hal lepas too
hihihi , padehal nak cepat sampai dan balik
nenek pulak senyap jew , ape lagi kite pecut , 
tapi berhenti la dekat R&R nilai ,sebab nenek da insulin , dye kena makan 
kalau tak pengsan kang lagi aku susah hati , takot aku pun pengsan , 
sedap jugak makanan sane kan , biase aku dengar ramai cakap R&R seremban jew 
ke aku tak penah dengar ? hahahah

gambar sebelom keluar , heheh sempat jew , sampai nenek pun malas nak layan #sentap

petang too pulak pergi rumah bakal mak mentua , sebab nak pergi tengok baju pengantin lagi , 
aku rase sangat tergugat sebab baju dye lawa dan untuk orang slim jew . 
aku terase lemak keluar sane sini , 
ade lah sangat tak seronok ok , 
siap kena tarik nafas sorok kan perut ! 
mak tension , hahahha
try la pakai ape product pun tak jalan , lemak tebal punya pasal >_<
tapi ade satu product too losyen Felinna Inchloss
macam menarik , da tersebar dekat blog dan facebook kan , 
aww macam nak try , *mari tengok poket 
tapi terpakse berjimat nie , nak kawin tak leh boros , 
tapi sangat la di alukan kalau nak bagi free , buat trial kew , atau pun hadiah kite nak kaiwn ke ?
hahahhah :D
 
 
ai lap korang  :D
 

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

14 comments:

Mimie Najib said... [Reply]

fara, kt blog sepet tgh hngt bisnes losyen tu..nti tgk2 la ye.. :)

QasehnyaRania said... [Reply]

hihi..no komen ;D
nway, salam maal hijrah fara;D

~didiey~ said... [Reply]

nmpk kurus je...mcm xgemok pown..

Aleeya Atinza Saaid said... [Reply]

da nak kawen eh..tahniah...

miz ruha said... [Reply]

product trial ye... sapa nak bagi tu... ? ;P

Aety TIMsy said... [Reply]

datang singgah dan follow :) hee~ jalan2 hati2 tau :p

Cik Zaniff said... [Reply]

saya dh pakai losyen tuh..
x ukur la plk..heee

Kesuma Angsana said... [Reply]

doakn yg baik2 ajelah ye

Noraziha said... [Reply]

nampak kuruih je.tak kan byk lomak kott

NoEn said... [Reply]

lap u too..hehe
wah sonoknya pilih bj pengantin...

Aisyah Husaini said... [Reply]

haisshh tak gemok pun ok n slim je nampak : ) don't worry mesti jelita di hari perkahwinan..bila nak share pic baju kahwin 2?

Mrs Velentine said... [Reply]

dh slim takyah nak try

Jna marcello said... [Reply]

XCITED!!!!!!
mcm Na pulak yg nak kaen ek?

Mohd Shafwan said... [Reply]

mentenn