Friday, 23 November 2012

Rezeki jumaat :)

lame rasenye aku ta pernah jenguk Nuffnang
macam malas jew kan nak usha usha *cover line  kahkah 
tiba tiba hari nie aik macam sikit da naik , hehehhe
syukur alhamdulilah , baik sungguh hati mu nuffnang
lain kali singgah la lagi , bagi hadiah kawin ke .hahahah
itew nak tawin nie *kita nak kawin nie :D


see 11 nov 2012 taw dye masuk , skrg da 23 nov 2012 kowt , 
betol ape yang ku katekan mmg lame tidak ku jenguk nuffnang , hehehhe :D
CTR aku pun ade yang 5 star kalau ta semua pun 3 star jew , 
terima kasih kat korang yang selalu singgah dan tinggalkan comment , 
sayang korang sangat sangat  *ehhhh



ade yang cakap burung comel too menghalang korang nak bace kan , sory aku da lupe mane nak remove laaa :( , kalau dye kacau korang scroll jew atas bawah , takpe dye jinak , 
hahaha :D

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

19 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

thniah dear ;-)

Kesuma Angsana said... [Reply]

tahniah ye !

Aishah Jahirah said... [Reply]

alhamdulillah...rezeki...tahniah...:)

Cik Zaniff said... [Reply]

hihi..thu xpa..
msih xphm ngn nuff la..hukk

Jna marcello said... [Reply]

Na x faham langsung nufnang ni hiii

burung awk kita da bg dye mkn..dye lapar sgt td huhuhu

NORSHAHFEZA HAMSAN said... [Reply]

tahniah =)

Bui Junaidi said... [Reply]

ALHAMDULILLAH..ADA JUGAK REZEKI BERBLOG KAN..^_^

~didiey~ said... [Reply]

murah rezeki dia :)

♥ Miss Hearty ♥ said... [Reply]

waaa...tahniah2.rezeki tuw :)

Si Matatajam said... [Reply]

Tahniah..murah rezeki..Alhamdulillah

Noraziha said... [Reply]

tahniah jugak..

miz ruha said... [Reply]

alhamdulillah... rezeki... :)

anis marissa said... [Reply]

xreti nk baca bnde tu

Shalee Abdul said... [Reply]

dpt BE ke?

syiela said... [Reply]

alhamdulillah rezeki.. tahniah

Mrs Velentine said... [Reply]

tahniah

NoEn said... [Reply]

tahniah..rezeki

man said... [Reply]

tahniah lah ye..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Haryati Faizal said... [Reply]

tahniah!
sket-sket lama-lama jd bukit...