Tuesday, 6 November 2012

pancake durian !!




Tidak ku salah kan korang , T_____T . Tapi ku salahkan tekak ku , 
hahahhaha 
:D



ini semua punca punca korang taw , sengaja bagi aku terliur , haa tengok aku da terbeli da tadie , 
habis satu hari sendawe durian , kahkahkah !!
mase break  tadie gagahkan jugak aku membelinye , mahal ok sini , 2 ketol je rm4 ke murah ? 
hahha aku tak tahu baru dapat merasse , dan baru lepas makan nie , rase tak cukup pulak , rugi tak beli banyak tadie , ish ketamakan melampau 

aku geram sangat luar dye too , buat kan aku rase sayang nak makan , nak di ulik ulik jew , hahahah
ape perangai pun aku tak tahu la diri aku nie , 
satu sebab aku tengok kulit dye da rase nak beli , 
satu sebab korang semua la nie post durian nie , ishh , ai da tergoda taw ,!!

 belakang dye , motif nak jugak tangkap pic belakang dye kan , hahah , 
maaf mak encik nando idea , ini pasal la jadie nye 

dalam dye isi durian kan  ? takan isi cempadek pulak kan :D 
tapi aku rase macam ade cream sikit , tapi memang sedap  , emmm
nyum nyum saya nak lagi , sape nak belanja ? 


sangat lazat dan sedap , lepas nie boleh la kite beli lagi , heheheheh . 
ok too je nak cerite , pancake durian !! nngee ngee ngeee


ok bye !





Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

35 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

arghh mcm sedap ja..ni yg nk ni..hihi

Mrs Velentine said... [Reply]

kek durian ek///kalau durian MV mkn lah

cik nana said... [Reply]

ni lah kan yg name durian crepe tu ? tak pernah try lagi..

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

sedapnye.. pandai masak yea.

Cik Zaniff said... [Reply]

br dk cadang nak beli..waaa..mcm sdap..

~didiey~ said... [Reply]

sygnye didiey xboleh mkn durian...mau masuk wad nt..hehe

Liza Razak said... [Reply]

wahhh..nampak menarik la !

Dunia Wilma said... [Reply]

Mesti sedapkan :-)

Aishah Jahirah said... [Reply]

menarik je warna kuning tu...tp durian..huhuu

Karukord Jagau's said... [Reply]

amboooiii sedpnyaaaa huhuhuuu

Haryati Faizal said... [Reply]

amboi cam sedap je...buat akak terliur pulak...

shahfieq daniel said... [Reply]

kuning dia satu batu dah boleh nampak. bawu lagi lah...hahahaha

NORSHAHFEZA HAMSAN said... [Reply]

sedapnya,,hahah pos kat saye satu =p

miz ruha said... [Reply]

saje nak buat orang jeles ye...

Pykaa Pdott said... [Reply]

nampak mcm sdap je , pyka tak pnah try lagi , tapi nak pergi cari jugak la . nmpak sdap sangat .

Nadiah_Rahman said... [Reply]

wah , kat mane ni ? aritu ade tengok kawan nad makan jgk . mcm sedap !

iiima ❥ said... [Reply]

teringin sgt nak beli ni...nmpk sedappp

Nizam Ijam said... [Reply]

kat mana ade jual ni? nak gi cari la...

saya dah update.. jom check

syiela said... [Reply]

jeles ni akak tak pernah merasa lagi.. kang tengahari ni baru dapat :)

Eiqa Almond said... [Reply]

patot laa nak bukak blog nie td bau durian, ekkeee :P eyhh, eiqa x pernah pom rasa pancake durian and tak pernah tahu pomm :O

Nurul Aini said... [Reply]

waaa...nampak macam sedaplah..hehe.

Yana Aina said... [Reply]

tgk awk mkn .... perhhh tak sabar nk cari.. hhuhh

NoEn said... [Reply]

glamer durian crepe ni skrg yer
akak makan buah durian jer, kalo dh transfer jadi bende lain, dh xmakan dh

Wana Owen said... [Reply]

mcm bestttt je..=)

Mak Wardah said... [Reply]

Aduiiii...akak telan air liur...cantik, gebu & mesti SANGAT sedap

Myra Jay said... [Reply]

MJ pun nanti nak beli lagi.
Ari tu beli 5 ketul RM10 :)

Mohd Shafwan said... [Reply]

sempoii

Noraziha said... [Reply]

sodap je tgk..mana beli ek? tak penah jumpa lg ni

MarliaMarble said... [Reply]

tengok pancake ni teringat masa makan kek durian secret recipe,..sedap aih..! =D

iiima ❥ said... [Reply]

kita tag u http://imahotmail.blogspot.com/2012/11/segmen6-pekara-tentang-saya-ii.html

Si Matatajam said... [Reply]

Wah!! Mesti ramai yg Akan terlioq bila terjah entry ni..hi hi..Tp not me sb M x mkn deyan..

maszmadi said... [Reply]

perghhh sungguh menggiurkan, tapi x pernah jumpa lagi kat kedai...

wantie said... [Reply]

Kalau mende berasaskan duyan memang akak suka. Sedapnya.... Kat penang tak jumpa lagi ni.

Mimie Najib said... [Reply]

sedap sngt2 ke? tgk bukan kemain cantik..tapi sy xleh nak makan durian yng dibuat masakan..sob2..
bubur durian pun xleh nak telan..hanya buah durian tu saja boleh telan..
pastu pula kata dalam nya isi durian..agk2 boleh ke telan..sob2..

Ibu Lala said... [Reply]

Hallamak...nampak sedap je. Terliur pulak..jom singgah blog akk pulak..