Monday, 5 November 2012

musin hujan

sekarang musim hujan kan , aku pun demam da nie , en tunang pun da tak sihat berjangkit agaknye , alahai kesian kami taw , uhuk uhuk , heheheh 
tapi sakit sakit aku , aku BW taw , cehhh , hahahah
da berape hari da nie ta baik lagi , kerja pulak dalam aircond lagi laa sejuk , sampai baju 3 lapis , bayangkan , mane nak menahan hidung yang ssooo siikkk nie haa dari tadie , tisu jangan cakap la aku da siap kan bawak dari uma 1 bandle , kau ado ? hahah

hujan huajn cukup la too , da sebulan kamu membasahi bumi serta diriku ini sampai demam batok sok sik , 
sila laa hujan seminggu 3 kali jew . boleh tak ? hahahah
boleh sangat kan .
sampai nak time entry ni pun mak semput , no idea di kelapa guweee , ape cer nie ? 

dulu aku selalu konpius kelapa ? atau kepala ? boleh ? hahahaha

motif kan nak vain pegang tisu ? hahaha abaikan 

 ok sekian entry dari saya yang muke pucat ala ala zombi


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

29 comments:

Dunia Wilma said... [Reply]

Semoga cepat sembuh Fara :-)

yaya ade said... [Reply]

get well soon :D

~didiey~ said... [Reply]

gaya dan senyuman yg sama...hehe :)

Rara Nasiha said... [Reply]

samalah kita. demam jugak. tak baik-baik lagi.

QasehnyaRania said... [Reply]

alolo..cian dia..mkn ubat tau bru cepat baik
tc yer ;)

done colgate

zulhilmi tempoyak said... [Reply]

dah mkn ubat blom ni.. hehehe...

sja nk tunjuk caring sket kat en tunang.. ;p

NoEn said... [Reply]

ala kesiannya demam yer
akak pun tgh selsema ni...huhu

Bui Junaidi said... [Reply]

BYK YG DEMAM SBB CUACA X BAGUS SKANG KAN..SEMOGA CEPAT SEMBUH TAWW

iiima ❥ said... [Reply]

jangan lap hidung ngn tisu byk2 nanti melecet hidung pedih hehe ;p

Aisyah Husaini said... [Reply]

memang musim hujan skang ni sejuk tapi malam2 syok la tido nyenyak je he he tapi lau siang tak dapat la nak bersiar2 kan : ) moga cepat sihak k

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said... [Reply]

nak banner mcm nieza? nieza ade amik tempahan...inbox kt fb page ye kalau nak

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said... [Reply]

get well soon dear ^^

izzah said... [Reply]

jaga kesihatan...majlis tak lama lagi dh kan....take a good care of yourself =)

Mrs Velentine said... [Reply]

jangan demam hari nikah sudah

Kesuma Angsana said... [Reply]

mmg pown hari2 hujan kan!

mawar berduri said... [Reply]

Alalala..ciannye..jaga kesihatan 2..

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

mmg musim ujan..time nak tido, berselimut bagai..

Kakzakie said... [Reply]

Dah ke klinik belum? Kena jumpa doktor juga. tapi itulah musim hujan sama aje sini pun. Kesian budak yg periksa aje takut banjir kat sekolah.

Masz Sidek said... [Reply]

semoga cepat sembuh... bila hujan2 ni... mata cepat mengantok... jum tido.... heheh

♥ Miss Hearty ♥ said... [Reply]

alaaa.ciannyer ;( jgn lupa mkan ubat eh.jga diri baik baik okek ^^

wantie said... [Reply]

demam ek. sian.. rest yer.

Akak pulak ok sikit sebab kalau demam akak off je a/c tu. a/c dalam bilik ni bukan jenis centralize.

miz ruha said... [Reply]

musim ujan sekarang...
moga cepat sembuh... ^_^

miz ruha said... [Reply]

musim ujan sekarang...
moga cepat sembuh... ^_^

mama aryan said... [Reply]

moga cepat sembuh..akak ni pun dah bersin 44kali dah ni..mcm nak selsema je

Nazayiena said... [Reply]

Semoga cepat sembuh....

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

Semoga cepat sembuh yea. Makan ubat akak..

Myra Jay said... [Reply]

Get well soon dear :D

Noraziha said... [Reply]

comei sangat.. smoga cepat sembuh

Si Matatajam said... [Reply]

Get well soon. M sekeluarga br ja lps..