Monday, 5 November 2012

mari cerita !! GGMU !!

HEHEHEHHEEHEHEHEHEHHEHEEHHEHEHEHEH !! 
Aku rase nak gelak ketawa riak semua weii !! hahahahha , ishh tak bagus , tidak bagus fara , 
sabtu pukul 8:45 malam same tengok MANCHESTER UNITED vs ARESENAL 
daa tengok da tahu keputusannye ? heehehhe :D 
so kenape aku excited sangat ialah aku fight dengan en tunang , dye ARSENAL  aku of course la  MANCHESTER UNITED kan !!
 so en tunang cakap sape menang kena belanje STARBUCK BESAR !! hohohohh dye tanak kalah , nak yang besar punye ok wa tade hal der , wa takot lu jew tatotttttttt ! hhahahah

3 minit pertama macam masak meggi sup , MANCHESTER UNITED dapat 1 goal . hahahahah . 
aku da gelak habis habis daaa , dye da tak puas hati , en tunang cakap jangan belagak , lekk luuuuuuu , 
orang yang nak kalah memang akan cakap macam too yee :D
ok tape tape marilahh sambung tengak , sampai second half aku tak nampak kaki arsenal tendang masuk goal . punye laa aku cakap , arsenal tade kaki erk ? tak nampak kaki dorang pun , ish ish ish KESIAN !! :D

en tunang da resah , sangat resah tak tenteram semua adelaah , hahaha , kejap kaki kat atas kerusi , kejap hisap rokok , kejap kang bersila atas kerusi , hahaha , pas too dapat goal penalti rooney budu kaki penkaaw tak dapat masuk goal en tunang gelakkan aku , kat sebelah telinga pulak too , cehhh , las las masuk gak dua goal der , pade lu telur masin je , hihhihihihi , :D

seronok sangat , da sampai 10 minit , en tunang nak balik , dye cakap NASIB jew MANCHESTER UNITED menang , heloo orang yang kalah memang suka cakap macam too , ayat da lame daa broo . hahahah . aku cakap lek lu  , tengok laa dulu , mane tahu kaki arsenal nak masuk satu ke kan , tadela terok sangat telur masin kan , hahahah , ngam ngam cun cun  habis arsenal masuk 1 goal , ok laa too pecah gak telur kan !! hahahaha .fight tetap fight , janji harus ditepati en tunang , :D




 gambar lama , terpakse edit sebab semangat punya pasal , kahkahkah !!


jangan mara peminat arsenal :D




 STARBUCK SATU YANG BESAR PUNYA !!!







Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

15 comments:

Anum said... [Reply]

ok2 x marah

Jna marcello said... [Reply]

ahh tak suka MU heheheh ;D

Nur farahiza said... [Reply]

anum : :)

naa : ples ples terima hakikat ok , baju biru semua loser , ehh , hahahahahha

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

yui nak strbuck gak..bola tak kisah sape pon sbb tak minat..hihi.

ieda said... [Reply]

alamakkk x tgk bola huhuh

NoEn said... [Reply]

hehe...xminat bola

Eiqa Almond said... [Reply]

Sama laa kitaa.! :D
eiqa pun bet dgn someone jugak..
Tapi kami bet..
Yg kalah kena tweet dekat Twitter sebanyak 5 kali..
"NAMA PANJANG budak baik"
Sbb jauh so x dpat nk bet belanja ke ape, ehhee

Kesuma Angsana said... [Reply]

mmg boleh juga ye ! hehehe

iiima ❥ said... [Reply]

hehe suka! siap request mintx strbuck yg besrrrr yee

Kakzakie said... [Reply]

Kakak bab bola memang tak tengok pun Fara. Kadang-kadang aje tengok sebab nak temankan abang.

nik ros said... [Reply]

suka bola yea. sis tgk bila pasukan malaysia or negeri sis jea yg lawan. kalau epl ni tak minat sgt.hehe

Nadiah_Rahman said... [Reply]

salam , hye , nad singgah smbil follow cini =)

Aishah Jahirah said... [Reply]

bukan peminat bola...dua2 sokong team berbeza ni....xpe la dapat starbuck free kan...;p

Mrs Velentine said... [Reply]

Mu menang kan..hehehe

miz ruha said... [Reply]

tak minat bola...