Thursday, 22 November 2012

Makan makan bersama nenek & shamila

cerita tak laa lame sangat , tapi ok jew nak cerita , 
heheheh , tape kite penuh kan gambar di blog , gambar dalam fone aku gila banyak , 
tak tahu nak sumbat kat mane da , lebih seribu pic , OMG !! 

sebelom sepupu aku too balik usim , ajak la dye pergi makan , 
biase kat hostel dye , dye cakap tak sempat makan sebab buzy study , 
tuu yang balik rumah nak makan je kerjanye taw , 
nenek pun aku  bawak jugak , tak best pulak biarkan sorang2 kan , 
lagi pun lama ta bawak nenek jalan jalan ,

 nenek sekarang yang makin sihat , banyak hati senang , 

 sepupu ku yang pemalu , aww ,
 dulu dye pemalu tapi sekarang dye da boleh masuk raja lawak da aku rase .
asyuik nak loya buruk dan aku la jadie mangse selalu terkono !

nasi ladna , aku tak penah dengar , selalu makan kuey teow ladna
so agak jakun kejap , ish ish ish

 aku punya , nasi pataya jew , ye ye mintak menu ,
 kesian hakaj too , las las order tadelah mengagumkan pung ! hehehe

nenek order mee goreng tapi sampai macam mee hailam , 
ta faham saya , bila tanya dye cakap mee goreng dye memang macam too , ok baikla 

sepupu aku nie ade satu masalah , bile tangkap gambar mata tertutup sekali , 
ehh kanpe nie ? hahah , ke  sebab fmly kite mmg mata sepet ? hahahha
tapi bukan kak sepet yee :D

cubaan pertama , hahah :D

cubaan kedua . kehkehkehkeh :D
dua dua tutup mata , kenapa kah ?

cubaan ketiga , akhirnye , hahahha :D

 dan ayu di situ ,
tak boleh tahan asyik gelak jew , amboi nenek over taw . 
itu sahaja di malam hari ku bersama nenek dan sepupu ku makan makan !  :)



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

9 comments:

Mimie Najib said... [Reply]

seronoknya tengok nenek dia pun happy.. :)

♥ Wina ♥ said... [Reply]

terliur sudahhh!

Bui Junaidi said... [Reply]

SERONOK TENGOK NENEK TERSENYUM MALU..^_^

Kesuma Angsana said... [Reply]

seronoknyer bila ada nenek lagi mcm ni!

Anum said... [Reply]

nyum2

iiima ❥ said... [Reply]

rajinnye u bawak nnek jalan2..msti nenek syg u lebih :)

:: Mrs.Eady :: said... [Reply]

glup!telan air liur!!!

Shalee Abdul said... [Reply]

nasi grg pataya tu nmpk yummehhh!! kite ni klu bab mkn mmg suka :P

Noraziha said... [Reply]

rapat sgt ngan nenek ye. mknn situ tak bape syiok ekk