Thursday, 1 November 2012

love u all !!

terkesima sekejap , amboi ramai datang singgah blog yang tak seberape nie dan meninggalkan comment , terharu ai taw !! hahahah  , 
betol la orang cakap kawan kawan dalam alam maya tak same kawan yang sentiase bersama di depan kite , kawan di depan mata selalu ade sentiase , tapi di alam maya dekat di hati jauh di mata , tapi nie aku rase da terlampau dekat di blog :D 
 masing masing lain kite tak dapat nak menilai kan , tapi syukur kawan kawan maya dalam blog nie sangat best dan friendly membuatkan aku tak jemu nak update dan nak share dengan korang semua taw !!! 
thanks sangat sudi baca blog aku sudi singgah , sudi comennt too pun da puaskan hati aku daa , yela macam tadie da petang baru aku free nak mengadap blog nie , aku takot jugak korang lupekan aku * sedih taw * tapi bila aku bukak je ,  coment and berape orang yang visit blog aku nie ade jew setiap hari , 
sayang korang sangat sangat *hugs* dan aku jugak nak mintak maaf sangat kat korang kalau tak dapat nak visit blog korang , maaf sangat sangat , yela aku tak tahu aku buzy ke ape , tapi adelah sangat perasaan aku tak happy , nak dikongsikan dengan korang tapi aku rase tak pe la biarkan aku pendam ,
 maaf ye ,. kalau aku nak kongsi mesti akan ku tulis dan kongsi kat blog nie bersama korang :)

semalam patutnye mesti aku akan pergi rumah bakal mak metua *cheh* tapi agaknye feel kemurungan too datang , so satu hari aku duduk rumah , rase bersalah pulak kan tak pergi dan da terlampau rindu jugak dekat aryan anak buah en tunang , tapi takpe minggu depan untie datang ye aryan *kena ke minggu depan*
semalam jugak kebetulan cuti so blog pun cuti , tapi korang still singgah love u laa , 

bila da kemurungan rindu kan mama , tapi mama jauh so call jew sambil menangis *sedih tak ,
 mak mane yang tak rase anak dye sedih sebelom kita cakap dye da tahu perasaan kite , terus aku rase sedih terus nangis tanpe henti  , emmm ta sabar nak balik pelok cium mama rindu sangat , 
tadie mama pun ade mesej tanye macam mane ok tak hari nie , sangat terharu sangat , 
aka seniase ok bila mama sentiase ade bersama aka , i love u mama !!
semalam hujan satu hari , terase sejuk jew kan , duduk dekat luar termenung tegok hujan tengok awan , jatuh air mata same macam air hujan , nasib la aku tak sepi bila adenye nenek jugak dekat rumah , boleh kongsi pelok nenek jugak yela mama jauh , nenek la pegubat rindu aku , en tunang pulak kerja tak balik lagi , bile dye balik terus dye ajak teman dye pergi gunting rambut , takdela terlampau melayan kesedihan too kalau da peragai lawak dye da menghiburkan hati nie ,

tapi bila malam datang bersama hujan , kemurungan datang balik bila mengenangkan semuanye ,
 wahai hati tabahla dalam segala dugaan dan cabaran dalam hidup ini , aku sentiase redha dengan ape sekali pun , walaupun kadang kadang kite tak boleh nak terima , tapi aku selalu nasihatkan diri sendiri  kuat dalam ape sekali pun terjadie ...da panjang sangat da aku rase entry nie , tapi  nak buat macam mana disini tempat aku meluahkan rase , nanti bila aku bace balik aku boleh tersenyum dan menangis kembali  . hehehe =)
berblog kerana hati berblog kerana suke berblog kerana ingin berkongsi membuatkan aku berase gembira sentiase , :D


ade mase akan ku visit blog korang semua ye , *flying kiss*

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

15 comments:

Cik Zaniff said... [Reply]

waa..terharu ye..xmo moody2 eh..senyum2 selalu..:)

~didiey~ said... [Reply]

jgn murung ye...xbesh lah :)

~thanx juga sbb sudi singgah blog didiey~

Haryati Faizal said... [Reply]

tq jugak coz selalu tinggalkan komen kt blog akak....hihi

miz ruha said... [Reply]

mohon bertabah ye... ^_^

argh... nasib baik sempat tangkap flying kiss tu... thanks fara.. :)

Mimie Najib said... [Reply]

sabar2 ye fara..dugaan Allah tu sebab dia nak kita kuat.. :)

lma xnmpk fara..hehe

ieda said... [Reply]

jgn sedih2 sayang
sabar yee , kuat kan semangat ..

NoEn said... [Reply]

muahhh...kiss to you jugak

♥ Miss Hearty ♥ said... [Reply]

heppy blogging dear :)

nik ros said... [Reply]

happy blogging yea. thanks gak sudi singgah blog sis :)

Mrs Velentine said... [Reply]

mmg best kan walaupun follower x ramai tapi komen yg kita dpt alhamdulillah...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said... [Reply]

Wah banyaknye kerana..hehe

Kawaii tu..ntah..yang pahamnye maksudnye comel kot..huahuahua..

QasehnyaRania said... [Reply]

jgn la sedey2
smile ;)

meh sini nk blnja mkn bihun sup daging..
tgh selsema kn..

Mohd Shafwan said... [Reply]

add me backk

Noraziha said... [Reply]

adik ni mmg suke menulis kan..sekali menulis mencurah je kuar idea..tu syok update blog

Myra Jay said... [Reply]

Jangan sedey2 lagi na, ceria2 selalu k :D