Friday, 16 November 2012

keyboard baru . wink wink

semalam bos datang usha usha semua tempat ,
tengok kawasan ye bos , hahah
so lepas bape minit supervisor datang bawak keyboard , awww , 
dye cakap keyboard aku sangat da tak leh pakai , nanti orang tengok malu la 
kedai besar keyboard bertampal ! hahah , 
tahu pun kan bos .

aku banyak gunekan ENTER ,
kalau mara pun aku akan tekan ENTER banyak kali  !
sampai la ade satu hari too aku bengang 
aku tekan la banyak kali , sekali tercabut kau , 
terus rase bersalah dekat keyboard , 
ambik selotip tampal balik , terus aku tekan lembut lembut , HAHA 
macam kan bernyawa pulak kan , 

hari nie gembira jugak , tabita lepas , tak kena tahan kastam ,
 alhamdulilah , 
mase aku nak order dye cakap dye boleh hantar tapi takot kena tahan kastam 
aku pun cuak la  kang customer bising ape nak jawab .
 nasib semua penyabar , haiss *urut dada
siap tanya bos aku lagi , kalau kena tahan kastam ape kena buat , 
nasib la bos tolong , dye cakap tak kan kena tahan 
barang elektronik je biase akan kena tahan , fuhh lega , 
memang betol la bos , :D

tak sabar jugak nak keluar dengan kawan kawan lame aww, 
hehehehe . 
CAN'T WAIT !!



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

18 comments:

D i n said... [Reply]

keyboard baru ...mesti sedap menaip kan :D

MAZLIZA ABD RAZAK said... [Reply]

dah dpt keyboard baru jgn tkn enter kuat2 dah
he...he...

Kakzakie said... [Reply]

Kakak ingat keyboard rosak sebeb tertumpah air..

Dapat baru senyum lebarlah - selesa kan..

mama aryan said... [Reply]

dpt keyboard baru.jgn tekan enter kuat2 lg tau..hihi

Bui Junaidi said... [Reply]

SERONOK DPT KEYBOARD BARU..CONFEM BERSEMANGAT BUAT KERJA KAN

SEKARANG FEMES ABIS PASAL PRODUK TABITA...SANA SINI ORG CAKAP PRODUK NI BAGUS..NK JUGAK TERAI NNT..^_^

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah seronoklah ye!

miz ruha said... [Reply]

seronok dapat keyboard baru ye.. ^_^

psst:baru perasan yang blog fara tak ade header... before ni tak perasan pun... patutlah ada something yang kurang kat atas tu...

Noraziha said... [Reply]

dpt keybod baru kena tekan lemah lembut dah la pasni..kalo tak,kang die majuk kena tampal lg

ieda said... [Reply]

sedap menaip lah lepas nie ..
leh selalu update ;))

anis marissa said... [Reply]

HAHAHA.. klaka! enter enter!

part kastam tu, xbpe nk fhm...

Aleeya Atinza Saaid said... [Reply]

uiks de keyboard baru..jgn 'hantam' lagi tau hehe..

~didiey~ said... [Reply]

ce tunjuk ckit gambar keyboard baru tu..hehe

Aety TIMsy said... [Reply]

ehhh ?

NoEn said... [Reply]

best la tu dpt keyboard baru...hehe

Pykaa Pdott said... [Reply]

haha . untung la dapat keyboard baru . haha :p

Haryati Faizal said... [Reply]

alhamdulillah...dpt gak yg baru ye...

Mrs Velentine said... [Reply]

untunglah..mesti best kan

Jna marcello said... [Reply]

wahh makin laju laa dye menaip woot woot~!