Thursday, 22 November 2012

Keluar bersama , ketawa bersama, bermanje pun bersama setelah sekian lama , jejak kasih !

ngeh ngeh ngeh , gila tajuk tak menahan , da la tak menahan panjang pulak too , 
ade aku kesah ? hahahha . 
semalam kami kami gadis2 aww setelah lame tak berjumpa ,
dekat 8 tahun aku rase kiteorang tak berjumpe , gila lame , 
bila da jumpe too ape lagi ,

 ingat kan da berubah oo tidak dorang masih sengal macam dulu ,
HAHAH , 
rase tak puas jumpe korang semalam , rase nak jumpe lagi , 
tapi semua buzy sambung belaja , so cuti dorang pun tak sure bile , 
time aku nak kawin nie la baru jumpe kan , nanti aku da kawin macam mane ? HAHAH . 
korang relax benda boleh settle , HAHAHA , ehem ehem *angkat kening kat en tunang*

mase nak keluar too tengok en tunang risau jew , aku pun rase sedih pun ade ,
 jarang keluar dengan kawan  , bila nak keluar dengan kawan tanpa en tunang terus sedih , perlukah ?
HAHHA , tapi takpe aku da plan baik untuk en tunang nanti , sabar ye wahai kekanda ku ! T___T

kiteorang janji keluar pukul 7:30pm . tapi janji melayu mesti ta di tepati , kahkahkah ,
kebetulan makcik tukang urut too datang , harusla aku nak berurut dulu ,
aku mesti akan urut sebulan sekali  pun jadie la , kalau ta berat dye macam kau pikul orang .
siap urut pukul 7:00pm . sorang semua da whatsapp aku , mesej , call , tanya jadie keluar ke tak ni ,
hahahah , takot korang kan , siap semua call tak menahan , heheh ,
biaselaa aku kan suke buat gempak bagi korang cuak , baru ade feel nak keluar, :D


*gambar adelah super banyak T______T*



jalan cerita dimulai dengan gambar aku dulu , hahah , sangat selesa pakai swal yang dikongsi tunjuk ajar  oleh  kak sepet , takde setiap kali aku nak betolkan , da la aku nak main bowling , 

aku . rehan , eida , ain 

yang bela kiri jangan kacau , jalan bla kanan sila laa , hahahha :D
tak dirancang pun nak duduk macam nie , pandai korang ambik tempat taw , 
dalam kereta da kecoh , inikan kat bowling , pengsan taw , fenat mak nak jaga *feeling mak mak , 



 aku bersama kau , kau bersama dye , dye bersama kamu , *motip 

sampai midvalley adelah jam 8:30pm . semua nak berjalan tapi tak tahu jalan , pengsan aku taw , 
aku da cuak semua menghala ke bangsar , ke sunway , yang dorang semua bantai gelak bergosip , 
hooii berderau jantung , kalau sampai ke tempat lain , pengsan aku taw , 
ai nak kawin tapi dibawak larik oleh gadis gadis ku , tsk tsk tsk :D

 semua ceria bagus ikowt tema , HAHAH , siang siang aku da pesan sila pakai baju yang ceria hokey ,
bertindak mengikut arahan :D

me and rehan . aku sorang pakai skirt . tape sebab aku kan mesti nak hover dari korang , hahahha

semua tengah takot , ye sebab aku kan power no 1 di situ , hahah 
sape kalah kena belanjer makan , :D

 first round :D tengok sape no 1 itteww

 no 2 adelah seri , aku buat buat kalah je ! hahahah 




gadis gadis , yang tengah itu *malas cakap la . hahahha :D *





 blur kejap otak aku nie , takde idea nak letak caption apa , hahahha
tape la aku tepek gambar jew , korang suke jew kan ,
hhehehehe




 malam too semua perut da lapa , penat pun ye jugak ,
baru bape jam kowt keluar , ini la padahnye kalau lame tak berjalan ,
hahahha , gambar makanan takde la , muntah pulak korang kang tengok gambar aku yang super banyak nie , aku pun penat weh nak watermak satu persatu , pengsan kejap
so itu laa dye , jejak kasih , lepas nie nak pergi dating la , lame tak dating nie dengan en,tunang
, sementara kami masing2 bujang , hahahahha , :D

friend love u all , thanks yep sudi lepak keluar gelak bermanje bersama ,
nanti ade mase mari kite keluar lagi ,
lepas aku kawin la alamatnye kan ,
taaaaaaapiiiiiiii
jangan risau pandai la aku ambik hati en tunang nanti , *ehh mase too dah en suami HAHAH*

makin hari makin dekat , 32 hari lagi ,

fuuhh semangat , kaki ku gementar ,








Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

16 comments:

Jna marcello said... [Reply]

SEWONOKNYA~!!!!!!!!!!!!!!!!!!
best best best...
tapi mesti rasa masih tak puas melepak kan kan kan!

hananhadila said... [Reply]

wah best nyee dapat hang out ! :D

baby comel said... [Reply]

wah, syoknye siap berbowling lg tu :)
heiip, kita follow sini ye

Eiqa Almond said... [Reply]

mesti masing2x teruja kan, 8 tahun lama tuu. Gadis2x orang tu yee, ekekee

Shalee Abdul said... [Reply]

ishhhh pjgnye tajuk menyampah ai hahahaha :P dannnnnnnnnnnnn cantik pakaian u dr atas ke bawah :)

iiima ❥ said... [Reply]

bestnyeee dpt kua dgn kwn.

fara brung tuh selalu kacau lah dduk kat tgh2 tulisan bila nak baca.....hehe

are_lin@yu said... [Reply]

wahh beznya klr dgn kawan2 siap men bling lg..hihi,,ni yg jles ni..hihi

ieda said... [Reply]

seronok kan ..
sesekali santai ngan kawan2 macam nie
happening ..
kalau akk .. entah lah ;)
winduu zaman remaja kuu huhuhu

wantie said... [Reply]

AMBOI.. SAKAN KORANG YER. BESTNYA DAPAT MAIN BOWLING.

TAK NAK AJAK AKAK SEKALI KE? BIOR AKAK BALIK BOLA TU SEKALI NGAN AKAK PUN MASUK DALAM . HAHAHA...

LAMA TUL TAK HAYUN HAYUN KAT BOWLING CENTRE...JELESSSSSSSSSSSS

Myra Jay said... [Reply]

Kalau MJ yang join main bowling tu konpem2 la MJ yang akan kena belanja.. :)

MJ ratu longkang..heheee

miz ruha said... [Reply]

seronoknya dapat keluar ngan kengkawan... :)

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah mmg best lah cam ni

Aishah Jahirah said... [Reply]

kuar berjimba ngan kwn2...best..hee

~didiey~ said... [Reply]

ok! sy jelez..lama xmaen bowling....huhu

Noraziha said... [Reply]

sesekali kuar ngn kengkawan best gak kan. tak penah main boling pun..tak reti..risau tergolak sekali ngn bola.hehe

syiela said... [Reply]

bestnya melepak dgn kawan2