Monday, 26 November 2012

jangan sesekali berputus asa

Nasihat pade diri aku jugak , 
aku memang kadang kadang cepat putus ase , tapi takde la menampakkan aku adelah putus ase *cehh
kalau aku rase give up aku akan selalu cakap dekat diri sendiri , 
bertahan sikit je lagi , buat ape nak putus ase , 
relax kan diri dan jangan fikir benda yang rase membuatkan kita give up ,  
dan akhirnye bile kite try tak berputus ase , hasilnye amat menakjubkan , 

betol la orang cakap kesabaran adelah penting , 
dugaan memberikan kite dewasa dan mengajar kite erti kehidupan
kalau katekan benda itu terjadie pada diri kite satu hari nanti 
kite memerlukan kesabaran dan bersedia menghadapi dugaan , :)

ayat pun da kelam kabut , terase tak feel , HAHAH 

hari nie ade appoinment , tapi kite tanak cerite dulu *kita ?
da siap segala baru la aku cerite kat korang , banyak sebernanye , tapi aku tapis tapis dulu 
ye itu jugak memerlukan kesabaran . hahaha
ade yang mintak kongsikan persiapan aku nak kawin semua , 
tapi too pun aku kena tapis jugak dulu , jangan risau aku da sediakan bahan , 
tinggal nak share jew nanti dengan korang .
harap kesabaran korang adelah kuat yeah ! HAHA

.

sekarang musim durian ,. sekejap je rase ,
sebelom raya too bapak aku dah datang niaga , tapi belom tahun depan da jatuh lagi durian , 
hari hari makan durian dah naik jemu aku ,
bila tengok gambar nie aku rase nak makan lagi  , 
sedapnye  kuning berlemak bercream disukai ramai , hahahha


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

11 comments:

Mimie Najib said... [Reply]

huuuii, sedapnya..semalam mak baru je blnja sebab anak dia asik la cakap tingin nak makan durian...hehe..

*faraaaaaa, suka gmbar atas tu...tersangat la suweeettt..*.. :)

Anum said... [Reply]

setuju :)

miz ruha said... [Reply]

nak durian... >.<

psst : centerkan header... http://www.mizruha.com/2012/11/tutorial-centerkan-header.html

Mrs Velentine said... [Reply]

sedap durian..yah...jangan putus asa chayok2

Jna marcello said... [Reply]

cantikk nye durian tuuuuuuu..
SUKA tgk..
tgk je laa na mampu sbb na xmkn ;|
tp teringin nak COBA .

Cik Zaniff said... [Reply]

yess dear..jgn cpt putus asa eh..
cantik gambar header tu..:)

Kesuma Angsana said... [Reply]

mmg betul... but doyan tu KA x makan ler hehehe

Aleeya Atinza Saaid said... [Reply]

tapi tak putus asa nak dapatkan durian tu gop ekkekeke

NoEn said... [Reply]

waaa...nampak sangat sedap itu durian...hehe

izzah said... [Reply]

Trgoda dgn isi durian tu,...wahhh...

Haryati Faizal said... [Reply]

sedapnye dorian....