Monday, 12 November 2012

ape nak tulis tulis

lame gila bercuti , bercuti la konon 
takde bahan nak update nie 
kang aku merapu rapu korang tak suke nak bace pulak 
aku pulak yang sentap kang !! hahah

minggu nie aku bz sikit nie , ade event sane sini nie  . choii * ade ke ?
so memang buzy laa ,
so nak update too tade mase dan takde bahan , 
takkan nak pinjam blog orang pulak update kan 
ish not good perangai macam too ! kahkahkah 

minggu nie adelah minggu malas ye korang 
hari nie keje , besok cuti , dan seterusnye . 
amboi amboi seronok ye , dan aku masih kerja macam biase 
di tempat kerja dan berkerja , sebab nye bukan office hour #sentap !
mane yang berkerja selamat berkerja . mane yang cuti selamat bercuti 

hari rabu baru aku off , en tunang pulak keje , 
bagus la too ! hahah , 
terase malas jew aku nak kerja , tapi tak boleh tak kerja mane nak cari duit , 
mane nak bayar keperluan , mane nak penuhi kehendak . 
so bangun pagi mesti bangun , sekarang musim hujan pulak , 
lagi la malas nak bangun tapi disebabkan ai anjer , 
nenek da siapkan masak air panas , *rumah takde water heater 
harap lepas kawin ade orang bagi free .  hhahaha :D









ok diakhiri dengan gambar yang super comel .



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

13 comments:

Aleeya Atinza Saaid said... [Reply]

musim ujan ni lemau je kan hehehe...terutama pagi2 la ..syok sambung tido..tp kena bgn gak sbb kena keje hukhukhuk

Mimie Najib said... [Reply]

patut la dia senyap je..hehe..
xde story ye..ohh, not good copy2..xbest pun..nti orang mara..hihihi

iiima ❥ said... [Reply]

hehe baiknye nenek diaaa... itu lah tak seronok lah kan cuti keje cuti keje..

Awk bkn kje opis ker? tgk gmbr sllu cm kat opis jee

Eiqa Almond said... [Reply]

Nak bagitahu niee.!!
Eiqa cuti SEMINGUUUUU.. :P
mohon jealous.. ehehee

Romeo Laut said... [Reply]

Aku sangat suka minggu ini kerana aku bercuti dengan penuh bahagia. Hahah.

~didiey~ said... [Reply]

okeyh.gambar tu mmg sgt comel :)

Haryati Faizal said... [Reply]

takpe merapu meraban pun...akak tetap akan baca jugak! hihi...
biasa minggu ni banyak ngan cuti selang seli pulak tu kan...

miz ruha said... [Reply]

super duper comel... ^_^

anis marissa said... [Reply]

nk tnye nk tnye.. hehe.. tabita skin care tu, pncuci muka ke , ke hape? ok ke?

Aishah Jahirah said... [Reply]

saya pun jarang melekat depan blog dah ni...heheh.
tu la musim ujan ni, nak nyorok bawah selimut je rasa...hihi

NoEn said... [Reply]

amboi siap nenek sediakan air panas tu...

yes esok cuti lagi ;)

Mak Wardah said... [Reply]

Akak juga dah kematu musim ujan nih....keje byk semedang...tapi tahnks tgk gambar budak comel tu happy sikit.

QasehnyaRania said... [Reply]

mmg comel/.musim hujan jadi masa untuk bermalas-malasan;D