Tuesday, 30 October 2012

saya mohon nak bercuti !

feeling feeling adalah nak bercuti saat  AIR ASIA membuat promosi FREE SEATS !!
 mana boleh tahan macam nie , plan lepas kawin pun tak tahu pergi manakan , 
so mari la kite try mengoogle mane tempat yang best , 
yes !!! akhirnye dapat juagk so plan ke langkawi la kite ,
 tapi bukanla sekarang hanya menempah ticket jew dulu , excited terlampau jew aku nie , hahahah , 
bila da siap masuk web air asia search la kite dari kuala lumpur (LCCT ) ke langkawi (AIRPORT) , 
dengan tarikhnye selame seminggu (bulan 9 , gilaa laa . hahah !) di sana , wahh sangat teruja , 
gila sape tak teruja nak bercuti kan !! 
ok sekarang kite CLICK berape hargenye ,
 TAADAAA  rm100 untuk 2 orang selame seminggu di sana , hoooyeahhhh bestnye tak terkate ,
 ape lagi aku terus mesej en,tunang .  

aku: air asia buat promotion excitednye , nak pergi tak ? kita plan ambik bulan 9

en tuanng : best jugak , nanti kite bincang

kalau da en tunang kate nanti kite BINCANGKAN  so maknenye akan di APPROVE kan , bertambah la seronok wahai hati aku nie , terase nak melonjat lonjat ! *lebih lebih taw , :D
soo da bertambah excited teringat mama pulak , ape kate kite kongsikan jugak dengan mak aku
ni ,mane tahu la kowt kowt dye nak join jugak lagi seronok pergi ramai ramaikan !

aku : maa air asia ade buat promtion nie , murah murah nie jom la kite pergi langkawi , 

5 minit kemudian 





TING TING 



ok FINE ma , anak mu ini nikah pun belom lagi , apetah lagi malam pertama .:D
 amboi sape yang tak sabar nie maa !! 

punah la harapan , hancur la segala plan aku ,  so mari la kite bercuti di rumah saja sambil minum teh di halaman rumah , chett !!


Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

21 comments:

Anum said... [Reply]

betul tue
mari2

Cik Zaniff said... [Reply]

hihi..perancangan awal tu..hrap2 dpt la p nanti ye..:)

Kesuma Angsana said... [Reply]

amboi2 n3 !

~didiey~ said... [Reply]

wah!! syoklah dia nk g bercuti..hikhik..

psst~ramai adik,lg kerap pening kepala..haha!

ieda said... [Reply]

ahahhahahahhahaha
sabor je ma adikk ekekke
memang siapa yg xcited nie
adehhh sakit perut akak baca dikk ekeke ;)

Nazayiena said... [Reply]

Hahaha,siannya planning baik tp cancel plk....xpe mana tahu nanti ada lg dpt tiket murah dr nie.

miz ruha said... [Reply]

bace tang bercuti dah rasa seronok...
sampai bawah kak gelak aje...
hahahaha...
kemain lagi planning...
betul gak apa yang mak fara cakap tu...

Bui Junaidi said... [Reply]

HAHAHA..TP BETUL JUGAK TU..KENA PLANNING BETOL2 TAWW

Zura Tamin said... [Reply]

hehheh.. betull kata ma awak.... ambil bulan Mei lahh sama kak zura..sempat lagi tuuu nak jln ke langkawi heheheh

Myra Jay said... [Reply]

Hheee, itu kemungkinan yang kena terima..

Dulu MJ penah gak nak bookinng tiket free, lepas tu tanya Mak, sama gak jawapan macam your mum..
At last smpai sekarang blom lagi ngandung ha.. :)

Itu cerita 3 thn lepas la...heheee

Mrs Velentine said... [Reply]

amin doa mak tue makbul..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hihi,jom cuti sama2..

Kniedaz said... [Reply]

kalau akak, booking je...hahahaha

NoEn said... [Reply]

haha...mama fara lagi advance!!!
ank belum kawen dh pk nak timang cucu
harapnya apa yg mama cakap tu jd kenyataan...amin...hehe

are_lin@yu said... [Reply]

wahh planning awal..hihi..beznya kalau dpt g bercuti kan ;-)

Jna marcello said... [Reply]

hahahhaha perancangan percutian ku musnah ;D

Dkna Abza said... [Reply]

jom bercuti :P

nik ros said... [Reply]

teringin nak pi langkawi..tak penah jejak kaki lagi ke sana.

Haryati Faizal said... [Reply]

hihi.....biasala org tua2... pemikiran diaorang kedepan sangat....

iiima ❥ said... [Reply]

hahaha mama u sgt lawak berpikiran jauh tuhhhh.......hehe

mane taw masin mlot mama u bunting pelamain ke kan <---org tua2 kata la..kita pun x taw sgt kita tunang pon blm hehe

Noraziha said... [Reply]

syok tu bercuti honeymoon. tak sabar dah la ye.hehe