Monday, 22 October 2012

Burger Samurai !

Ta menahan taw burger samurai , agak agak kalau makan boleh bertukar tak ? Hahahah , mesti ramai antara korang da makan ? Ke aku baru terhenggeh baru nak merase , dasar lembab taw ,

Ta mengapa la itu , janji aku pun dapat rasa jugak , kau ado ? Hahahaha , 
Burger samurai diperbuat daripada daging lembu . So kepada yang ta makan lembu atau pun yang memang tak boleh makan lembu ta mengapa la tak dapat rase . Lebih baik korang beli burger lain sebabnye bagi aku la , bile first time gigit too aku rase 'emmmm sedapp sedapp' , dua kali too 'sedapp' da masuk part tiga kali aku ngap ' emmm macam ta sedap' , hahaha!
aku ta tahu la aku tengah lapar ke ape kan !! Tapi bila da makan banyak kali too terase yang ape nie , 
burger ape nie ? Kenape dye manis sikit nie , macam tak leh goo laaa , yee memang aku tak suka sangat manis , tapi aku suke pedas , so tekak aku memang ta ngam laa dengan burger samurai nie , 
kalau dye pedas and manis too sikit mesti lebih meletop letop ! hahaha . 


aku rasa mungkin dye punye blackpapaer too manis , tapi isi dye sangat sangat lembut , orang yang ta boleh makan benda keras , tapi nak makan burger , ada digalakan cuba burger samurai nie  , tak payah pakai polident , ehhhh , heheheheh
aku beli set softdrink, bukan samurai drink , tak nak aku minum air pelik pelik , bazir iolss kalau ta habis !
Soo bagi aku canot goo laa , aku lebih prefer burger lain , huhuhuh .
KfC pun ade jugak  launchkan benda baru kan , Zinger Double Down ? Macam sedap tapi harapnye tak down down la kan , 
ok mari serbu kfc sekarang !!

Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

23 comments:

Anum said... [Reply]

sedap

~didiey~ said... [Reply]

didiey 1st time tgk iklan burger samurai nie kat tv,mmg nmpk mcm sos dia manis..warna dia tu..so didiey x teringin pown nk mencuba..hehe

kfc zinger down sedap! tp 2nd time didiey mkn,beli kt branch kfc yg laen,xsedap plak..sejuk,sbb dah lme buat.pastu masin ayam dia tuh..hukhuk

Haruno Hana 하나 said... [Reply]

burger samurai mmg agak manis :) Sakura McFizz dia pun sedap ^^ ada rasa mcm strawberi + rasberi sket

:: Mrs.Eady :: said... [Reply]

double down sedapppp!!

Mrs Velentine said... [Reply]

mv tak makan lagi burger samurai ni

mama aryan said... [Reply]

sedap jugak..baru sekali je akak makan..
salam perkenalan dari akak..

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

sis dah makan memang sedap..

Bui Junaidi said... [Reply]

BELOM PERNAH MAKAN LAGI..SPONSOR,BOLEH? ^_^

Kakzakie said... [Reply]

Tapi kakak kalau ke fast food memang lebih prefer burger daripada chicken walaupun burger tu pun ada chickennya...

Jna marcello said... [Reply]

wah~ na xpernah try bila tgk entry ni mmg WAJIB try hehehe ;))

cik nana said... [Reply]

sebab tu la tak berani nak try burger baru mcd. hikhik takut tak kean dgn tekak. tapi rupa mcm sedap jeee..

Romeo Laut said... [Reply]

Dari zaman aku pernah kerja McD, sampai sekarang, aku tak makan McD dah melainkan dekat tempat yang ada member-member aku bekerja. Atas dasar kebersihan. Hahahah. Itu pun tetap dengan BigMac.

wantie said... [Reply]

akak suka prosperity burger compare ngan samurai ni.

akak jawab:
Kalau 300 kotak bersamaan 600 biji
RM 300.00

are_lin@yu said... [Reply]

dear klu kek tu mama ayu sllu amk rm160-180 ja..hehe..ikut kg ;-)

zulaiha megat said... [Reply]

lawatan muhibah..panjang2 kan dari segmen bui

kak zu dan follow blog nur farahiza

Cik Zaniff said... [Reply]

tag sini !

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

:)

Nazayiena said... [Reply]

Sedapnya.....

Miss Volvo said... [Reply]

kita dah pena blog psl samurai burger ni hiksss

Haryati Faizal said... [Reply]

dap dap nye!
mang sedap...cume sos dia cam manis sket...bg akak lah..

maszmadi said... [Reply]

salam kenal,

macama sedap, tapi x pernah makan lagik..

miz ruha said... [Reply]

dah lama tak makan kfc, mcd, dan yang sewaktu dengannya...

♥ Miss Hearty ♥ said... [Reply]

tekak kite pon tak layan burger samurai neh.manis ! try la kfc double down.pedas ! best wooo :)

QasehnyaRania said... [Reply]

mna lagi sedap..double done atau samurai..

sbb samurai blom test lagi..huhu