Wednesday, 24 October 2012

boleh masuk raja lawak tak ?

Adalah sangat tak seronok bila orang tengok kite senyum ketewa sorang sorang ok ! 
tapi itu la en tunanag , kalau tak buat lawak dye atau muke sengal dye satu hari memang tak sah !
 kadang kadang bile termenung dekat tempat keje teringat balik ape yang di buat mesti gelak sorang sorang , mana orang tak cakap aku mental sikit ? hahahah


petang semalam dapat mesej dari en tunang , 

TING TING  



ape nak cakap ? hahahahah , nasib la aku nie gelak sorang sorang pun masih control ayu, chooiii 1!!

nie tangkap sendiri , nasib fown boleh pakai timer so kite gune timer tak payah susahkan en tunang :D




Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

17 comments:

Anum said... [Reply]

hahah
leh2

Miss Volvo said... [Reply]

samala dgn bufrin sy suka buat lawak. org nk marah pn tak jd marah HEHEHE

Cik Zaniff said... [Reply]

try la masok audition..hee

miz ruha said... [Reply]

hahaha... comel aje...

Mimie Najib said... [Reply]

untungnya en.tunang fara blh buat lawak kan. kta ni thap kesunyian dh bila en.tunang bz..nak call xblh..bertabah je la hati ni.. :(

NoEn said... [Reply]

bestkan dapat pasangan yg kelakar
boleh wat kita tak kering gusi

Jna marcello said... [Reply]

bulat kecik bulat kecik bulat yg besar *cewah tbe2 nk nyanyi jugak ;)

are_lin@yu said... [Reply]

hihihi blh2.. ;-)

Rara Nasiha said... [Reply]

alolorrr cute je. labah-labah tu macam lagu je. macam pernah dgr :)

maszmadi said... [Reply]

hehe, tu nak ilangkan boring la tu kan... layankan je

Si Matatajam said... [Reply]

Hi hi..crita labah2 yek..

Haryati Faizal said... [Reply]

hihihi.... ok lah tu

mama aryan said... [Reply]

seronok apa dpt pasangan yg suka buat lawak ni..hidup mesti ceria je ka

Anis S. Mahdi said... [Reply]

eleh..lagu tu akak hari-hari nyanyi untuk AAA...takde modal lain lah tu..cittttt pi wat lagu sendiri laa..hahahahaha

Nur farahiza said... [Reply]

kak anis : ehh yeke kak *malu malu* hahahah

Mrs Velentine said... [Reply]

lawaklah tunang fara ni

Kesuma Angsana said... [Reply]

he he suka2