Monday, 22 October 2012

14 OCT 2012 ( Tarikh yang sangat sweet )

Bukan aku lupe tarikh , aku tahu hari nie tarikh 22 oct 2012 !! Hehehe , nie nak cerite kejadian 14 oct 2012 , macam suspen je kan , hahaha , 14 oct ade la hari jadie aku , da lepas daa , da besar daa , da makin comel daa aku nie . , *ehh ta pasal puji diri sendiri*

En tunang tahun nie ta dapat bagi ape ape , so aku pun ta kisah , da cakap dengan en tunang aku tak nak ape ape pun , yela lagi bape bulan kiteorang nak mendiri kn masjid , *ecehh 
 so ta payah la benda benda hadiah nie kan , *padehal tuntut tahun depan ! Hehehe * 
aku pun rase macam malas nak berhadiah bagai nie , kalau tahun tahun lepas takde hadiah aku emo jew , nak nangis je . Tak dapat hadiah pun nak nangis kan *gedik .
Bila tahun nie nak dekat bfday , aku pun aku rase macam ta excited , hadiah pun aku rasa macam tak nak , mungkin faktor umur ? Ehh tapi aku mude lagi taw , ramai jeles , *libas tudung .
Atau pun sebab tengah menunggu hari yang bahagia ? Sape tahu , jeng jeng jeng , hahahahahha .

So diam ta diam si en tunang nie ajak and pakse aku jugak , tak dapat bagi hadiah dye cakap nak bawak aku pergi tengok wayang ke ape ke pun boleh laa , over kan , nie sape punya bfday nie ,
 aku tak nak ape ape dye pulak suruh aku pilih . Hahaha . 
Tapi sweet , sayang u , , dye pulak macam excited nak ajak jalan bagai , so nak tanak ok laa , jom kite pergi karaoke jew yee , cukup la too 1 jam , free 1 jam . Hahahahah .

Lepas aku balik kerja dye da siap siap da tunggu aku balik kerja , then hantar aku balik untuk aku tukar baju semua , time aku tengah bersiap too nenek aku tengok tv , dye pulak dekat luar ,
 kejap kang dye masuk tengok aku buat ape , aku pulak takde la perasan ke ape , ingat kan dye tunggu aku suruh cepat ke ape kan , so siap siap pakai tudung , en tunang keluar masuk keluar masuk lagi , 
then berdiri depan pintu , aku pun macam blur tak terfikir ape pun , so biar jew laa , dah salam nenek semua bagi tahu nak keluar pergi karaoke sampai jew depan pintu , dye da buat hal !!!!! Hahahahaha 
mase nie aku rase nak gelak ade , nak senyum ade , nak tersentuh pun ade , then rase nak capai fown buat video pun ade , hahahahah , punya la diam diam dye kelam kabut keluar masuk rumah , 
rupenye dye nak siap kan kek , nak pasang lilin , soo dye nak tengok line clear ke tak , takot nanti dye tengah pasang lilin kat kek too , aku pulak keluar , kang ta surprise la kan , hahahah ,
 bila aku keluar je kat pintu tooo
 "happy bfday too u , happy bfday too u , happy bfday happy bfday , happy bfday too u "
 aku daa tersengeh je sambil pandang nenek aku , nenek aku da tanye kenape kak kenape kak ? Hahahahahha , 


 So sweet laaa , terase tersentuh nak nangis pun ade , heheheeh . :D
wahhh diam ta diam en tunang nie pandai jugak dye buat surprise kan , aku pun gila ta sangke , 
sebab sebelom nie dye ta pandai pun nak buat surprise nie , kalau dye nak buat pun mesti kantoi dulu so mesti laa da ta jadie surprise kan , tapi kali nie menjadie !! 
Hahaha good job sayang , love u , *ehh over !

Bila da nenek aku sibok da tanye kenape kenape , dye pulak gelak tersenyum jugak bila aku cakap en tunang bagi kek , hahaha , tengok muke nenek nak nangis pun ade , tak tahu la kalau dye tengok cucu dye nie da ade orang sayang , da jadie milik orang lepas nie , sebab too dye sebak kowt :)

Inshallah tahun depan kite sambut bfday sebagai suami isteri pulak !! * awww geli !! Hahahahah !! 
Terima kasih menjaga hati saya , menjaga makan minum saya , selalu buat saya ketawa sampai ke telinga , terima kasih jugak selalu keras kan telinga bila saya da start pokpek tak benti , terima kasih sebab da rajin sangat tolong saya sapu , kemas rumah , sidai baju , basuh pinggan ,
dan selalu buat air teh o!!

 ur are the best laa sayang !!!




Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

14 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

wahh dia dpt surprise beznya..hehe

Anum said... [Reply]

so sweet

NoEn said... [Reply]

sweetnya
happy birthday

Mimie Najib said... [Reply]

Ya Allah..bestnya..beruntung sngt..klau la sy blh dpt mcm ni dr en.tunang..indahnya..selalu dia buat biasa je..wish pun kdng tak..sebab fkir kje..xpe..dah kwin kena la tuntut habis-habisan.. *kalau blh dpt*..

klau sudi meh la join segmen sy.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

Mrs Velentine said... [Reply]

follow sini

iiima ❥ said... [Reply]

saya yang baca pun rasa terharu gk he he baik nye en tunang awk.. selamat hari jadi dan semoga bahgia selalu bersama bakal suami he he :D

syiela said... [Reply]

so sweet .. happy besday dear

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah bestnyer!...

Mak Wardah said... [Reply]

salam kenal. Happy belated birthday, anda lahir tujuh hari selepas anak akak lahir hanya berbeza tahun...

Kesuma Angsana said... [Reply]

sedikit N3 tentang u di blog KA ye
http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/10/666-nombor-cantik-secantik-follower-ka.html

Dikbi Kamaruddin said... [Reply]

sweetnyer..selamat hari lahir...

Cik Zaniff said... [Reply]

waa..sweet2..selamat kahwin nanti ea..hihi

Haryati Faizal said... [Reply]

hepi belated besday ye...

QasehnyaRania said... [Reply]

dpt seprise..
bestnnya ;)