Thursday, 20 September 2012

Pre wedding

Ahad nie ade pre wedding , abang camera da panggil suruh shoot gambar nanti , awww terase da makin bz and makin sibok nie , *poyo sangat kan , tengah merancang ape plan nak buat untuk pre wedding nie , en,tunang saye too serahkan semuanye pade saye sebab dye ta faham ape itu pre wedding BOLEH ?
ahhh geram so dye malas nak berfikir ape yang aku buat itu la yang dia terime , bagus jew ,erk ? 
nasib dapat yang memahami kan sebab kalau dye masuk campur aku suke je membantah , ishhh derhaka , hahahahha

so aku rase nak buat santai santai je , tapi aku nak macam macam boleh ? biasenye kalau pre wedding nie ta sure abang camera ade bawak barang  payung ke ballon , nak deko deko too semua kan , tapi ta mengape laa aku da plan dengan en.tunang nak bawak sendiri sikit sikit , mane tahu abang cemera too tade ape yang aku nak kan , soo apis ok jew , 

then baju mesti nak same kan , baru serasi bersama ,:D
warna pulak ta nak warna putih , sebab terase nampak macam ta cerah jew masuk dalam gambar , en,tunang pulak nak colorful , tapi terlampau banyak gabungan colour pun nampak serabut sebab kena fikir backgroundkan , so fikir punya fikir en, tunang cakap nak buat dua colour je , sebab bla perempuan colour hijau , bla lelaki colour kuning , so gabungan colour hijau kuning , emmm tapi still plan sape nak pakai hijau sape nak pakai kuning , too pun pening , baru pre wedding .haiya lu fara :p

 en,tunang nak main gitar , amboi mase pre wedding nak main gitar , mase bercinta sekarang nie tade pun main gitar untuk kite . :D

 aku suke santai santai bergini , :)  

 en,tunang nak buat macam nie , konon nak jadiekan aku model la ye , tape nie da biase berlaku , hehehe

 suke akan ini , sangat sangat rase bahagia , ecehhh 
 haaaa ini macam kena ade je , hahahah aku kan ape pun nek bising , *pengsan

las sekali yang nie memang sangat cantik , letak kat frame , awwww so sweet , 
  
* sumber gambar dari en,google *

en,tunang siap nak suruh beli banyak sikit baju , boleh tukar tukar katenye , dalam tade idea and malas nak berfikir rupanye bermacam macam yang dye fikir dalam kepala dye ye , tape kite tengokkan aje , :)




Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

2 comments:

Mimie Najib said... [Reply]

waaa..bestnya dh nak kawin..kta ni kena tunda..sedihnya.. :(

Nur farahiza said... [Reply]

@Mimie Najib

mimiey kenape ? tape pasti lebih bahagia nanti :)