Monday, 7 May 2012

my bucukk

kasih sayang saye , name dye nur ezzatul fatiha , baru darjah 2 , mulut da mokcik mokcik sangat , hahaha
kecoh betol , kalau balik kampung too duapuluhempatjam laa berkepit bawah ketiak aku too , nanti aku da kawin ta tahu la celah mane dye nak kepit kan , hahah , suke sangat make up , ahaii kecik kecik da pandai nak lawa lawa , dulu aku kecik kecik pun ta pandai make up , sampai la sekarang memang ta pandai makeup . 
dan memang ta make up , hahaha , dye nie memang anak muar , tapi bile aku balik je suruh tumjuk jalan manjang ta tahu taw , mengade sangat , yang dye suke cakap "tegak jew " sampai aku pun terikut haaa tegak jew laa , hahah , nasib ade gps , ye kl pun gune GPS balik kampung pun gune GPS , bagus sangat lakan , hahahha



majang bibir merah yooouu , ai ta boleh buat ape curik curik pakai , ish geram . tapi dye nie yang bagus ye semuanye dye telan ta kisa , makanan kampung kegemaram dye tapi bukan aku , payah kan , kadang kadang aku nak try makan jugak tapi tidak tertelan tang masuk tekak je dye keluar balik , dan tidak la makan ape ntah lagi bau , ishh KL sangat kan !!

mulut muncung je , manje sangat sampai mandi pun nak tunggu aku bangun ish , tapi ta berani kejut aku , dye akan baring je sebelah aku sampai la aku bangun , emm miss uu bucuk ,.



wahh lagi merah taw , padehal sikit je aku letak , mungkin ikut darah dye merah sangat , haihai ,lantok la adik , papa mara aka ta tahu , hahahahehh terselit gamba mama pulak

ok too je merepek tok hari nie . dada :)



Terima kasih,Jangan Lupa Datang Lagi.

0 comments: